Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Problema Mp3 player  (Citit de 4730 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline heathcliff

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 9
  • Auto: Skoda Fabia I 1.2
Re: Problema Mp3 player
« Răspuns #3 : Septembrie 01, 2009, 05:08:04 p.m. »
firele sunt la fel de cand l-am pus(de 2 ani de zile) de cand am si masina si n-am mai avut probleme d-astea. s-o fi incalzit dar am mers si 12 ore in continuu cu el(nu la maxim) si tot nu am avut problema asta
Fabia 1,2-2007 [img]http://img229.imageshack.us

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
Re: Problema Mp3 player
« Răspuns #2 : Septembrie 01, 2009, 05:05:47 p.m. »
Probabil ai vreun scurt pe undeva la firele care duc la difuzoare. Şi eu păţeam la fel, doar că la mine se atingea mufa difuzorului de tabla caroseriei. Sau s-a supraîncălzit mp3-ul, am păţit şi faza asta dar mai rar.  :"> Ar trebui să-şi revină dacă-l opreşti vreo două minute, altfel verifică firele.
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline heathcliff

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 9
  • Auto: Skoda Fabia I 1.2
Problema Mp3 player
« Răspuns #1 : Septembrie 01, 2009, 04:48:13 p.m. »
Salutare. am un pioneer adus din iraq(deci nu garantie...bla bla, nimic). pe fata am boxele originale skoda iar pe spate am pus niste pioneer. de multe ori ascult muzica aproape de maxim deoarece bassul este pe -2 si se aude extrem de clar si frumos. ma intorceam cu 20 de minute in urma de la victoriei si mai aveam 2 blocuri pana acasa cand...pauza, nu se mai auzea nimic. cd-ul este facut de prietena si am crezut ca e melodia care se termina brusc. dau urmatoarea melodie, liniste. pe radio, la fel. era de asemenea aproape de maxim dat. care se fie cauza?? boxele nu cred ca s-au ars. cele de pe skoda nu stiu de cat sunt dar pionner-urile sunt de 100w parca.
Fabia 1,2-2007 [img]http://img229.imageshack.us

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()