Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda FAVORT 136LS  (Citit de 13019 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Skoda FAVORT 136LS
« Răspuns #6 : Octombrie 16, 2009, 12:35:13 p.m. »
Skoda Favorit este designed by Giugiaro.

Skoda a intrat in grupul VAG din 1991, la Favorit / Forman nemtii au intervenit cu imbunatatiri la motoarele cehesti. In 1996 a aparut Felicia 1.6 MPI cu motor VW 100%.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline dani3l

• Junior
  • *
  • Locaţia: GALATI
  • Mesaje postate: 42
  • GL 09 DNL
  • Auto: O2 1.6 FSI
« Răspuns #5 : Octombrie 15, 2009, 10:21:46 p.m. »
Felicitari!
sunt tare curios ce diferente sunt intre Felicia si Favorit cu aceeasi motorizare, Skoda, nu VW  ;)
Evident, in afara de caroserie si de interior cred.
Am auzit ca ar fi destul de apropiate sub capota cele doua..
 :(
Are tatal unui prieten al meu Skoda Favorit din 1994 masina a fost super, chiar mi-a placut si de aici si pasiunea pt Skoda.
Diferentele intre Favorit si Felicia sunt de design interior si exterior, carburatia este la prima pe carburator, a doua pe injectie si din cate stiu piesele sunt poansate cu vw si audi.
Cica Favoritul ar fi facut de cei de la Skoda fara ajutorul lui Vw, iar Felicia cu ajutorul lor.
SKODA OCTAVIA II 2008 1.6 FSI 115CP ELEGANCE + JANTE PE 17”, ETRIERI ROȘII, SENZORI PARCARE, TEMPOMAT, MAXI DOT, FOLIE OMOLOGATA, STOPURI LED FUMURII

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #4 : Octombrie 15, 2009, 10:05:39 p.m. »
Bine ai venit, IBU !

Cheeta are dreptate, am condus Favorit GLX fabricat 1994 din 1996-1998, motor 1.3 carburatie, 58CP. Am zburat cu ea la 170 km/h...ce mi-a mai placut mie masina asta...

Mi-ar face placere sa conduc din nou asa ceva...apropo, ti-am dat mesaj privat ! :)
« Ultima Modificare: Octombrie 16, 2009, 12:33:22 p.m. de Master 4X4 »
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline IBU

• Doar inscris
  • Locaţia: Oradea
  • Mesaje postate: 8
  • Auto: Favorit 1300 cmc
« Răspuns #3 : Octombrie 15, 2009, 06:54:22 p.m. »
Sa-ti traiasca !
Astept cu nerabdare si alti amatori la acest topic, o sa am o gramada de intrebari ! Intre timp citesc topicurile de la tuning ! Respect, IBU.

Offline Cheeta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 659
  • Auto: Ex: 1,9 TDI ALH 90CP 2006
« Răspuns #2 : Octombrie 15, 2009, 06:42:53 p.m. »
Felicitari!
Si eu am auzit ca e o masina deosebita, char aici pe forum s-a mai discutat.
Master 4x4 stie bine masina, din cate inteleg el chiar a condus una mai demult, sa ma contrazica daca nu-i asa.

Daca trec prin Oradea cu Felicia 1.3 iti dau de stire, sunt tare curios ce diferente sunt intre Felicia si Favorit cu aceeasi motorizare, Skoda, nu VW  ;)
Evident, in afara de caroserie si de interior cred.
Am auzit ca ar fi destul de apropiate sub capota cele doua..
Dar nu promit ca voi fi curand cu ea in Oradea, sper sa scap si de programul rabla,ca are 12ani si 160K Km, e babuta... :(
Ex: Skoda Octavia Tour 1,9 TDI ALH 66KW/90CP MY 2006

Offline IBU

• Doar inscris
  • Locaţia: Oradea
  • Mesaje postate: 8
  • Auto: Favorit 1300 cmc
Skoda FAVORT 136LS
« Răspuns #1 : Octombrie 15, 2009, 06:28:29 p.m. »
Salut la toti !
Iata deschid si eu un topic nou, ca incepator in cautare de "pasionati Skoda", si deplin dezamagit sa nu gasesc nimic despre o masina reusita a anilor '90, Skoda Favorit 136LS cu 5 usi. :x
Eu am mostenit-o de la bunicul meu si am planuri mari pt ea, in sensul ca vreau sa o modific interior, exterior, motor. Nu ca nu as fi multumit asa cum e , dar e o masina deosebita si asta conteaza cand te apuci sa tunezi ceva... Eu sunt din Oradea, Bihor si caut pasionati, mecanici si chiar parteneri de plimbari din zona...pt schimb de experienta. Astept reply de la toti cei care se incadreaza aici ! Merci. Respect, IBU.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()