Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Cum efectuati virajul la stanga?  (Citit de 16375 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
Re: Cum efectuati virajul la stanga?
« Răspuns #2 : Octombrie 29, 2009, 11:20:06 p.m. »
de a sta suntem noi, generatia 9. sa nu blocam intersectiile. mulkti dintre cei ce blocheaza asa intersectiile pun pariu ca nu au habar despre codul rutier. (50 % sunt scuzati pentru ca sunt femei  :P ). ce spui tu este doar o mica parte din lipsa de civilizatie in condus a romanilor.

PS. am glumit cu femeile.

Offline Olivia

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti ( Busteni - PH )
  • Mesaje postate: 83
  • Auto: Skoda Fabia, 1.4 MPI
Cum efectuati virajul la stanga?
« Răspuns #1 : Octombrie 29, 2009, 11:15:48 p.m. »
Am observat ca majoritatea bucurestenilor nu stiu cum se face..

Eu am invatat la cursul de legislatie ca schimbarea directiei de mers spre stanga se efectueaza prin stanga centrului imaginar al intersectiei. In Bucuresti foarte rar am intalnit persoane care fac asta, iar cand o faci esti injurat.

Azi am stat 5 minute si am privit intersectia Mihai Bravu cu Bd. Ferdinand. La fiecare semafor se bloca intersectia din cauza asta.

Articolul 160 alin.
4) Schimbarea directiei de mers spre stanga, in cazul autovehiculelor care intra intr-o intersectie circuland pe acelasi drum in aliniament, dar din sensuri opuse, se efectueaza prin stanga centrului intersectiei, fara intersectarea traiectoriei acestora.
5) Amenajarile rutiere sau obstacolele din zona mediana a partii carosabile se ocolesc prin partea dreapta.

Voi cum schimbati directia de mers? Oare nu putem educa cumva conducatorii auto?
Caracterul spune mai multe despre tine decat cp de sub capota.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()