Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: A fost cineva la AutoSoft? Impresii....  (Citit de 6157 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline murillo

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 598
  • Auto: O2 2.0 TDI
Re: A fost cineva la AutoSoft? Impresii....
« Răspuns #4 : Decembrie 06, 2009, 05:08:26 p.m. »
Acolo merg de fiecare data pentru schimb roti iarna/vara, echilibrat, cumparat anvelope tot de la ei (4 bucati - discount 15% plus montaj gratuit asta-primavara). Geometrie, la fel, de 2 ori, programarea respectata,  fara probleme, atenti, parca 60 ron/axa (Dudesti). Acum 1 saptamana, varf de sezon, am schimbat rotile de vara cu cele de iarna (fara echilibrat) in fix 10 minute, cu platit cu tot. La cei din Aviatiei este mult mai liber, am fost de 2 ori si acolo, f atenti.
Octavia 2 Combi 2.0 TDI BMM 140 HP DPF DSG Elegance

Offline drapar

• Gold member
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #3 : Decembrie 06, 2009, 12:35:20 p.m. »
Tot la cei din Dudesti am fost si eu pentru geometria directiei.
Am facut telefonic programare, masina a intrat pe rampa la ora stabilita, s-a lucrat cu rabdare iar costul a fost mult mai rezonabil fata de reprezentanta Skoda. Deci, nota 10 !
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline RazvanDuta

• Gold member
  • Mesaje postate: 851
  • Auto: 2.5TDI 140kW
« Răspuns #2 : Decembrie 06, 2009, 11:00:34 a.m. »
Am fost de mai multe ori, la cei de pe Dudesti, ca sa imi indrept jantele (am pe 18" si sunt client fidel :(( ) ... parerea mea e 60% pozitiva, daca nu stai cu ochii pe ei s-ar putea sa nu iti faca treaba ca lumea, de fiecare data cand mi-am facut echilibrarea rotilor la ei, am avut nevoie de inca o echilibrare in alta parte ....

« Ultima Modificare: Decembrie 06, 2009, 12:06:17 p.m. de M i c u t z u »

Offline emacu

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 6
  • Auto: Skoda Fabia 1.9 TDI-
A fost cineva la AutoSoft? Impresii....
« Răspuns #1 : Decembrie 06, 2009, 10:53:40 a.m. »
Daca da, ptr ce probleme si cum s-au rezolvat ele acolo.Multumesc

Ioan: Te rog sa iti completezi semnatura cu datele masinii tale: model, motorizare si an de fabricatie. Multumesc.
« Ultima Modificare: Decembrie 06, 2009, 12:05:53 p.m. de M i c u t z u »
Skoda Fabia 1.9 TDI-PD Combi Comfort 2002

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()