Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Membru nou , cu multe intrebari..despre rs  (Citit de 25802 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Anca

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 290
  • Auto: 2.0 TDI BKD 140 CP
Re: Membru nou , cu multe intrebari..despre rs
« Răspuns #4 : Ianuarie 20, 2010, 12:20:14 a.m. »
eu una as pune neaparat senzorii fata-spate cu radio Bolero  :D la mine s-a amortizat investitia cu varf si indesat  :))
Skoda Octavia II - 2.0 TDI M6 Business

Offline I-AS

• Doar inscris
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 17
  • Auto: Octavia RS 2.0TSI
« Răspuns #3 : Ianuarie 20, 2010, 12:19:00 a.m. »
Corect cu drumul DORU...iti multumesc ...chiar ma asteptam ca primul sa raspunda un veteran /:) .iti multumesc...si te rog sa imi impartasesti opiniile tale in legatura cu ce optionale ai pune pe masina(in limita a 3000 de euro).
Sa fim sanatosi!
Lie, Cheat, Steal, all in moderation. Lie in the freshly cut grass of a park on a sunny day. Cheat death by living young. Steal time for those who place high importance on time spent with you.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Ianuarie 20, 2010, 12:15:55 a.m. »
Bine ai venit pe forum ! :)

In privinta calitatii partii textile de pe scaune, iti spun doar ca sunt rezistente.
In privinta rotilor pe 18", as sugera sa le alegi mai degraba pe cele cu 17", anvelopa are aceeasi latime la ambele dar costul este diferit...avantajand-o pe cea de 17 evident. In plus, vrei sa nu simti toate gropile de pe drumul european spre Arad, nu ? :D
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline I-AS

• Doar inscris
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 17
  • Auto: Octavia RS 2.0TSI
Membru nou , cu multe intrebari..despre rs
« Răspuns #1 : Ianuarie 20, 2010, 12:08:26 a.m. »
Buna, ma numesc Alex sunt din Timisoara si cel mai probabil in decursul acestui an (in cateva luni sper eu) voi da comanda unui automobil Octavia RS 2.0 tfsi.
Urmaresc forumul de multa vreme si va admir unitatea de care dati dovada...sper sa fac si eu parte din acest club de skodisti...cat mai repede.
Pe langa masina standart m-am gandit la o suma de 3000 de euro pentru optionale...rugamintea mea este sa postati sugestiile voastre in legatura cu acestea.
Intrebarile mele sunt:La rotile de 18' se simte tabilitate marita la masina?
                             Materialul negru ca o plasa (nu stiu sa il descriu altcumva) din tapiterie este rezistent?
Multumesc anticipat.
PS:Daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze si rog un moderator sa mute topicul...multumesc!
Lie, Cheat, Steal, all in moderation. Lie in the freshly cut grass of a park on a sunny day. Cheat death by living young. Steal time for those who place high importance on time spent with you.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()