Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: reglaj manual faruri  (Citit de 27242 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline oarba17

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: madrid-coslada
  • Mesaje postate: 116
  • Orice ai face,pe cineva tot superi
  • Auto: superb 1 1.9l 115cp
Re: reglaj manual faruri
« Răspuns #9 : Februarie 06, 2010, 08:59:34 p.m. »
diferenta se vede in astea 2 poze,lumineaza o gramada mult mai mult ca halogenul....
Skoda Superb 1.9l TDI 115hp 2008, xenon 4300k AM, Solarcheck, Xcarlink,Alarma OEM

Offline lucian.1950

• Expert
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 548
  • Auto: OCTAVIA 2 - 1.9TDI
« Răspuns #8 : Februarie 06, 2010, 08:52:23 p.m. »
gata fratilor am montat xenonul pe masina ,diferenta e colosala ,isi merita toti banii,si nu a trebuit sa fac nici un reglaj la faruri , lumina bate la fe ca inainte ,nu orbeste pe nimeni.....
Avind in vedere ca farurile bat pe aceleasi zone ca inainte , care este diferenta colosala ?!

Offline oarba17

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #7 : Februarie 06, 2010, 01:39:32 a.m. »
inainte sa pun xenon am pus masina la vreo 4 metri de peretele din garaj si am facut poze ,dupa montarea xenonului am facut iar poze si se pare ca lumina e la fel difera doar culoarea :-B :))  m am plimbat nitel,si lumina bate exact sub numarul de la masina din fata,nu cred ca orbesc pe cineva.....
Skoda Superb 1.9l TDI 115hp 2008, xenon 4300k AM, Solarcheck, Xcarlink,Alarma OEM

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #6 : Februarie 05, 2010, 10:03:37 p.m. »
este bine ca dupa montarea xenoanelor a.m. sa faci un test pe un aparat de verificat faruri.

Offline oarba17

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #5 : Februarie 05, 2010, 09:20:28 p.m. »
gata fratilor am montat xenonul pe masina ,diferenta e colosala ,isi merita toti banii,si nu a trebuit sa fac nici un reglaj la faruri , lumina bate la fe ca inainte ,nu orbeste pe nimeni.....

Offline oarba17

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #4 : Ianuarie 31, 2010, 09:13:46 p.m. »
em ma gandesc sa fac reglajul asta dupa ce pun xenon,sa nu imi dati  flash-uri  :))  ca va orbesc....

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
« Răspuns #3 : Ianuarie 31, 2010, 08:48:44 p.m. »
din cate am vazut eu (pe ceata se vede cel mai bine acest lucru; cel putin la masina mea asa este...), farurile bat in cruce; adica stangul bate usor spre dreapta, iar dreptul usor spre stanga ... asta, probabil ca sa nu orbeasca pe cel care iti vine din sens opus, ma gandesc eu ... Si eu mi le-am reglat in asa fel sa nu orbeasca pe cel din fata, adica sa am o portiune uniforma luminata in fata masinii, nu sa bata in pom ... sau in porumb ...
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline lucian.1950

• Expert
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 548
  • Auto: OCTAVIA 2 - 1.9TDI
« Răspuns #2 : Ianuarie 31, 2010, 08:09:46 p.m. »
La octavia nu am avut nevoie , dar la altele am facut-o de o mie de ori . Ai in vedere urmatoarele :
- reglajele se fac pe faza scurta
- pe fiecare far sint cite doua suruburi de reglaj , unul pentru orizontala , unul pentru verticala
- reglajul farurilor din masina sa fie pe pozitia maxim in sus ( cind o incarci coboara spatele , deci trebuie sa ai rezerva sa poti cobori farurile )
- masina sa stea pe orizontala
- diferenta intre inaltimea farurilor si linia fascicolului : eu masor inaltimea la partea de sus a farului si de acolo cabor fascicolul circa 10 cm 
- cind fac reglajul acopar cu o cirpa opaca celalalt far ca sa nu ma incurce lumina de la el
- dupa ce termin reglajul pun masina pe asfalt , ma duc la circa 20-25 m si ma uit de jos de la inaltimea farului , pe rind la fiecare. Nu trebuie sa-mi bata nici-un far direct in ochi
« Ultima Modificare: Februarie 01, 2010, 09:05:15 a.m. de M i c u t z u »

Offline oarba17

• Membru de baza
  • **
reglaj manual faruri
« Răspuns #1 : Ianuarie 31, 2010, 05:06:31 p.m. »
a incercat cineva sa isi reglaze singur farurile dupa metoda asta ....
« Ultima Modificare: Ianuarie 31, 2010, 05:08:47 p.m. de oarba17 »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()