Am deschis acest topic deoarece sint convins ca la momentul deschiderii lui majoritatea dintre noi au trecut la anvelopele de vara sau unii urmeaza sa cumpere astfel de anvelope.
In consecinta ar fi necesar sa ne impartasim unii altora impresiile despre anvelopele de vara cu aspecte pozitive sau negative dupa caz.
Personal pentru a nu deschide un nou topic recomand anvelope destinate exclusiv sezonului in care sint folosite, asadar vara de vara iar iarna doar cele destinate iernii evitandu-se astfel cele all-weather(all-season) care nu pot avea decat performante cel mult medii, sau dupa cum au spus multi altii, in loc sa fie "si si" sint "nici nici".
Referitor la cele de vara, cele de iarna urmand sa fie dezbatute intr-un topic separat(pentru o mai buna organizare si o mai usoara informare a doritorilor de informatii doar despre acelea), mentionez ca acum am incaltat masina cu Goodyear Excellence.
Pretul a fost de 290 lei/bucata iar ulterior le-am vazut si in oferta Metro sensibil mai ieftine cu diferenta ca nu erau produse in Germania ci in Slovenia (nu stiu daca diferenta e semnificativa dar din punct de vedere psihologic ma imbarbatez singur pentru diferenta aruncata pe geam).
Ce pot zice despre ele acum dupa aproximativ 1000-1500km facuti cu ele?
Extrem de silentioase si de "moi". Practic trecerea peste liniile de tramvai, sau mersul pe piatra cubica a devenit o operatiune mult mai relaxanta. Parca suspensia Skodei nu mai este atat de rigida.
Se pare ca si la franare isi fac treaba foarte bine iar stabilitatea in curbe este Ok pentru un condus normal sau la limita de jos a sportivitatii.
Despre vechile Matador

de pe masina nu vreau sa zic nimic ca ma enervez si abia au trecut Pastele nu vreau sa incep acuma.