Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: spalatoriile auto  (Citit de 42310 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
Re: spalatoriile auto
« Răspuns #54 : August 09, 2008, 09:58:26 a.m. »
Folie este si in CJ, la preturi mai mici, din cate stiu :)
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline sady

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Tulcea
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: O1, 1.8 t
« Răspuns #53 : August 09, 2008, 09:45:56 a.m. »
Nu, nu. Eu ma refer la faptul ca merg cu ea tot timpul. Stiu cazuri.
1.8T  L&K, '02, berlina

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #52 : August 08, 2008, 11:55:36 p.m. »
ah! si mai vad si masini venite la revizia de 15.000 care au inca foliile pe scaune !
probabil isi pun oamenii de acasa stiind ca vin la service unde poate nu au incredere ca cineva poarta grija tapiteriei.
Nu cred ca exista atata tampenie la cineva, sa mearga 15000 km cu folia pe scaune. E anormal sa mearga si doar 1 km.

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 382
  • Auto: Octavia 2 1.9 TDI
« Răspuns #51 : August 08, 2008, 11:54:51 p.m. »
   inteleg pe unii care au facut mari sacrificii financiare pentru a-si achizitiona o masina........da grija in exces.....este inervanta.......degeaba tot protejez........spal.......lucidez.........daca nea Caisa cand iese din parcare imi pocneste masina,sau nea ion nu e atent ca vb la telefon si intra in tine,sau un "prieten" iti trage cu cheiape masina.........eu am facut crize e nervi de vreo doua ori cand mi-am gasit masina zgariata in parcare........acum in mai mi-am gasit iar masina zgariata in parcare.........degeaba protejez eu daca sut inconjurat de prosti!!!iar pt iarna imi pun o chestie de aia de piele pa capota........pt ca ai nostri nu dau cu nisip pe drumuri..............sau cu solutie speciala pentru dezghet ca in austria.........ai nostri dau cu pietre........si daca ai bulan sa prinzi un TIR in fata ta poti sa ai folii peste tot ca-ti sare si folie si parbriz..........
Skoda Octavia 2 1.9 TDI *Elegance* °2007°

Offline sady

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Tulcea
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: O1, 1.8 t
« Răspuns #50 : August 08, 2008, 11:32:38 p.m. »
Acuma io nu ma bag peste altii. Fiecare face ce vre. Io zic de mine: Mi-aduc din cand in cand aminte cum, pe vremea lui Ceasca, aveam un prieten care lua cate o minge de la ta-su sa jucam basket in arena. Chestia este ca fiind din piele (ceea ce nu prea se gasea) ii era frica sa nu se beleasca pe ciment si-i lipea la imbinarea fasiilor, pe cauciuc scotch. Mama ce enervant era sa simti cand driblai chestia aia alunecoasa si zgomotoasa. Preferam sa jucam cu dinaia bulgareasca de cauciuc. Da nici dinalea nu erau prea multe... Pana la urma s-a spart. dar era cu pielea intacta !
E: avand asta pe tartacuta am jurat sa nu pun NICIO folie, pe nimic. Da-o dracu'. mai bine ma simt bine in prezent decat sa o pastrez pt. nu stiu cand.
ah! si mai vad si masini venite la revizia de 15.000 care au inca foliile pe scaune !
Repet : fiecare face ce vrea , nimeni nu-i de condamnat. Poate unii merita laudati. Putini.
1.8T  L&K, '02, berlina

Offline nikkolass79

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti- Bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • B 67 NDY
« Răspuns #49 : August 08, 2008, 10:51:50 p.m. »
Sincer, 250 000, 25 de lei mi se pare foarte scump, dar astea or fi preturile din capitala...
Cu 15 de lei ai 3 jeturi in OMV, si ciclurile pot fi: apa calda, spuma activa, limpezire, ceara si aditiv uscare, arhisuficiente inclusiv pentru spalarile pe sub masina, la presiune; apoi, cu inca 10 lei baietii de acolo aspira, sterg geamurile, pragurile, tot tacamul si merita. Chiar daca nu trebuie sa faci interiorul, cu hartia de servici din benzinarie, stergi bine-bine pragurile si geamurile, oglinzile iar rezultatul este foarte bun, sincer...

Cu 15 lei avem si o spalatorie made in US, pe banda, cu perii foarte moi, masina iese uscata...

PS - faptul ca in profilul tau este EXACT spalatoria respectiva trecuta la siteul tau personal, ma face sa cred ca e reclama mascata, o tehnica clasica de marketing prin postare de posturi :) Faptul ca ai prea putine postari si faci reclama mi-a atras atentia, fara suparare :)
Oricum spalatoria ta pare bine pusa la punct, mai bine incearca o colaborare cu skoda club, sa oferi un 10% reducere membrilor, si sa iti faca reclama prin parteneriat, iar tu castigi si clienti :) SUCCES!

Sal, nu e reclama mascata...
Mi-am facut masina la ei.. si sunt f multumit...
Am reducere si asa au toti clientii fideli.. la 10 spalari, a 11-a e gratis. pe baza de legitimatie.Trebuie doar sa ceri legitimatie si sa faci spalari..
Am site-ul lor la profilul meu deoarece imi plac serviciile oferite..si de ce sa nu afle mai multi despre asta...? ca nu dau bani ca sa pun site-ul la profil..Si in plus.. am si eu la poze acolo.. masina langa ferrari ,mercedes..etc..
sunt nou pe forum..cautasem ceva sa pun distantiere la roti..si nu stiam ce dimensiuni..dar..din cautari,am ajuns pe la alte subiecte.
Daca vrei folie, am auzit ca au si in TG mures un reprezentant..mai aproape de cluj. folie de protectie pietre. si vezi cum este.

In rest.. Numai bine..si drumuri fara evenimente..
La omv....o gramada de prieteni au plecat cu masinile zgariate de perii.. si chiar le-am recomandat spalatoria asta..unde si-au facut polishuri si le-a scos fta la masina.

Octavia II, august 2007, Trend, 1,9 TDI, 105 CP. Gri Antracit, climatronic,ESP,Maxi Dot. (Folie prot

Offline RRS

• Gold member
  • Fotograf Youtubar
« Răspuns #48 : August 08, 2008, 10:35:05 p.m. »
noi dam si mai lesne :)

Offline Stef13

• Moderator General
« Răspuns #47 : August 08, 2008, 10:30:43 p.m. »
doar pentru atat nu-i cazul. Gasesc si in Piatra Neamt cu 15 lei ;)

Offline RRS

• Gold member
  • Fotograf Youtubar
« Răspuns #46 : August 08, 2008, 10:26:05 p.m. »
haideti la CJ!

Offline Stef13

• Moderator General
« Răspuns #45 : August 08, 2008, 10:22:58 p.m. »
nu-i prea scump 25 lei. Eu platesc 30. Mi se pare cam mult dar sunt foarte multumit de calitate.

Offline RRS

• Gold member
  • Fotograf Youtubar
« Răspuns #44 : August 08, 2008, 08:23:32 p.m. »
Sincer, 250 000, 25 de lei mi se pare foarte scump, dar astea or fi preturile din capitala...
Cu 15 de lei ai 3 jeturi in OMV, si ciclurile pot fi: apa calda, spuma activa, limpezire, ceara si aditiv uscare, arhisuficiente inclusiv pentru spalarile pe sub masina, la presiune; apoi, cu inca 10 lei baietii de acolo aspira, sterg geamurile, pragurile, tot tacamul si merita. Chiar daca nu trebuie sa faci interiorul, cu hartia de servici din benzinarie, stergi bine-bine pragurile si geamurile, oglinzile iar rezultatul este foarte bun, sincer...

Cu 15 lei avem si o spalatorie made in US, pe banda, cu perii foarte moi, masina iese uscata...

PS - faptul ca in profilul tau este EXACT spalatoria respectiva trecuta la siteul tau personal, ma face sa cred ca e reclama mascata, o tehnica clasica de marketing prin postare de posturi :) Faptul ca ai prea putine postari si faci reclama mi-a atras atentia, fara suparare :)
Oricum spalatoria ta pare bine pusa la punct, mai bine incearca o colaborare cu skoda club, sa oferi un 10% reducere membrilor, si sa iti faca reclama prin parteneriat, iar tu castigi si clienti :) SUCCES!
« Ultima Modificare: August 08, 2008, 08:25:42 p.m. de RIon »

Offline nikkolass79

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti- Bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • B 67 NDY
« Răspuns #43 : August 08, 2008, 07:39:24 p.m. »
In concluzie, inteleg ca ar fi potrivit un tratament cu ceara la o spalatorie gen expert detailing... In Braila n-am auzit sa existe asa ceva, dar daca-mi recomanda cineva o locatie serioasa mai apropiata sau chiar in Bucuresti, imi fac drum imediat.
Ceara solida, 1 mil , in bucuresti.
Se da o data la 1 luna,sau 2,depinde cat de des speli masina
xxxxxxxxxxxxxxxx>reclama<xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

e ok spalatoria,fara perii, solutiile sunt bune.calitate fata de altele.
Au si polish, si mai nou monteaza o folie de protectie pietre si muste pe tot botul masinii,sau la comanda pe orice suprafata a masinii.

De 1 an spal masina acolo, si nu am pic de zgarietura, exceptand lovitura la bara gasita in parcare si in usa o mica infundatura.
Preturile: 250 mii exteriorul,se face o prespalare cu spuma activa,dupa care intra la statie Fara Perii.E mereu aglomerat si numai masini suparate vezi acolo...inseamna ca or stii aia ceva...
Interiorul 150 mii.  Daca le zici sa insiste mai mult,nu e nici o suparare..ca as e peste tot....Ca lucreaza oameni,nu roboti...

Uitasem.. au instalatie de dedurizare a apei..ceea ce conteaza f mult la masinile inchise la culoare, nu raman urme albe pe masina si nici pete ca la spalatoriile din cartier care spala cu apa din put.
Poti sa nici nu stergi masina,chiar daca mai raman ceva picaturi.
Eu nici nu o sterg, doar la praguri si chedere..si se vede CLAR diferenta.  Si nu sunt singurul maniac care procedeaza asa...Dar stiu de ce....Apa Dedurizata face toti banii....

calitate..!!!!
In Baneasa,vis a vis de RomAero pe partea cu OMV-ul. .
« Ultima Modificare: August 08, 2008, 11:19:33 p.m. de Atreides »
Octavia II, august 2007, Trend, 1,9 TDI, 105 CP. Gri Antracit, climatronic,ESP,Maxi Dot. (Folie prot

Offline Cheeta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 659
  • Auto: Ex: 1,9 TDI ALH 90CP 2006
« Răspuns #42 : Iunie 30, 2008, 05:02:25 p.m. »
OK, vad ca deocamdata suntem sceptici, dar eu am o motivatie destul de buna sa incerc, si anume:
- dragul meu de catel, cand ma vede ca deschid portbagajul, sare vesel si vioi cu ghearele lui puternice direct pe masina. Am cateva "urme" simpatice de la el, pe lacul protector aplicat peste vopsea.
Pe zonele astea voi incerca solutia, prima data, sa vad daca da rezultate in timp. Daca se zgarie, oricum nu poate fi mai dur decat de la sus-numitul patruped vioi. Daca nu, evrika, fac teste pe draga mea de masina.

Cele bune,
Cheeta
Ex: Skoda Octavia Tour 1,9 TDI ALH 66KW/90CP MY 2006

Offline Cata

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 319
« Răspuns #41 : Iunie 30, 2008, 02:34:26 p.m. »
ori e revolutionar ori e teapa...dar sigur eu nu o sa fac asa ceva la masina
Toyota Corolla, 2.0 D-4D, super red

Offline kunjanos

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj Napoca
  • Mesaje postate: 457
  • Kun Janos
  • Auto: Octavia II Scout
« Răspuns #40 : Iunie 30, 2008, 02:27:14 p.m. »
mai demult la ei pe site am vazut niste filmulete...apoi tre sa fi fraieri sa iei solutia, s-o pulverizezi peste murdaria acumulata si s-o stergi. Daca nu-mi marcheaza vecinii masina cu cheia, s-o marchez eu cu carpa? Jetu de apa ii baza. Ca dupa ce speli mai dai cu niste produse aia-i altceva ;)
(vandut) Octavia Scout II din 2007, 103kw, BMM
Volvo XC60 2016, 220CP, D5

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 17, 2026, 05:21:12 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]