Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Servicii, preturi, calitate service-uri particulare vs reprezentante  (Citit de 17128 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
R?spuns: Servicii, preturi, calitate service-uri particulare vs reprezentante
« Răspuns #25 : Noiembrie 22, 2007, 07:25:52 p.m. »
imi pare rau ca ai avut probleme in service.eu,cum am iesit din garantie am schimbat uleiul si filtrele,acasa.asa ca du-te la alt service. oricum,manopera era aceeasi(ca bani) fie ca termina in jumatate de ora ,fie in 7 ore.tu plateai cat era normat pt ce ti-au facut la masina.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #24 : Noiembrie 22, 2007, 07:20:32 p.m. »
Masina a iesit de mult din garantie si acum e prea tarziu sa ma mai duc la ei.Dar le am facut reclama negativa si altor prieteni care au masini ce trebuiesc facute la ei in service ca sa si caute in alta parte. :047:

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #23 : Noiembrie 22, 2007, 07:14:52 p.m. »
daca este in garantie,nu ai ce face.daca nu,poti sa mergi la alt service.

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #22 : Noiembrie 22, 2007, 07:10:55 p.m. »
Pai eu la revizie daca iau uleiul si filtrele de la ei de ce imi mai iau manopera ca doar de la ei le am cumparat  :039:

P.S. Am schimbat distributia la cielo si m a costat manopera 1 mil.In service m a costat de 3 ori pe atat acum doi ani

fara suparare,ce intelegi prin 'manopera'?nu are legatura cu uleiul luat de la ei.

Manopera=timpul petrecut langa masina ta de mecanic fie ca lucreaza fie ca fumeaza sau mai vorbeste o juma de ora la telefon.Eu am luat tot kitul de distributie de la ei nu numai uleiul si m au mai si tepuit neschimbandu mi si pompa de apa plus ca au lucrat de kkt.Pretul a fost per total cu revizie cu tot 1000 ron

Florian

• Vizitator
« Răspuns #21 : Noiembrie 22, 2007, 07:04:01 p.m. »
Eu zic sa nu generalizam. Sunt service-uri in care manopera este mai mica daca cumperi piesele de la ei. Sunt politici si politici, dar sa nu cadem in extrema ca toti sunt hoti. Practica mi-a demonstrat-o.

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #20 : Noiembrie 22, 2007, 07:00:50 p.m. »
Pai eu la revizie daca iau uleiul si filtrele de la ei de ce imi mai iau manopera ca doar de la ei le am cumparat  :039:

P.S. Am schimbat distributia la cielo si m a costat manopera 1 mil.In service m a costat de 3 ori pe atat acum doi ani

fara suparare,ce intelegi prin 'manopera'?nu are legatura cu uleiul luat de la ei.

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #19 : Noiembrie 22, 2007, 06:57:14 p.m. »

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #18 : Noiembrie 22, 2007, 06:53:59 p.m. »
Daca manopera s-a efectuat intr-un service autorizat RAR, magazinul iti ofera garantie la piesa, iar mecanicul la manopera.

si cine plateste demontarea? pe cand,daca iei piesa de la reprezentanta(oricare ar fi ea)si o montezi tot la ei,nu mai platesti nimic. asta e o varianta. a2-a varianta,cu mecania particular,platesi demontarea si cred ca ajungi,la bani,tot ca la reprezentanta.

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #17 : Noiembrie 22, 2007, 06:49:30 p.m. »
Daca ma duc in service autorizat,imi schimba piesa si piesa se defecteaza din cauza unui defect de fabrica platesti iar manopera.Service ul iti acorda garantia pe tot ce tine de montaj iar daca piesa nu s a defectat din pricina montajului atunci esti bun de plata.Asa ca degeaba te duci in service ca sanse ca sa mai scoti alti bani din buzunar sunt destule. :082:

Florian

• Vizitator
« Răspuns #16 : Noiembrie 22, 2007, 06:47:07 p.m. »
Daca manopera s-a efectuat intr-un service autorizat RAR, magazinul iti ofera garantie la piesa, iar mecanicul la manopera.

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #15 : Noiembrie 22, 2007, 06:41:13 p.m. »
Daca ma duc la un mecanic care lucreaza la service skoda dar eu ma duc la el acasa si nu la service sa mi schimbe o piesa crede ti ca este vreo problema! Eu zic ca nu este si el isi face meseria la fel.Piesele mi le iau de la un magazin care imi da garantie  :082:

bravo.eu nu am cunoscut mecanic care sa vrea sa lucreze si acasa.sunt satui de lucrul la service. iar,in alta ordine de idei,cumperi disc ambreiaj,de exemplu, schimbi disc la mecanic acasa,platesti,dupa care discul se strica. ce faci,mai platesti odata demontarea-montarea cutiei sau cum vezi  rezolvarea?  la service,s-a stricat,e in garantie,demonteaza ei si nu mai platesti nimic. ce zici de asta?

Eu nu zic neaparat de skoda ca doar la skoda nu or fi cei mai buni mecanici cel putin la noi aici nu sunt,macar de ar fi un sfert  ca Razvan de la Brady dar de ce sa platesc dublu la manopera cand pot sa o fac la el acasa(daca are cum bineinteles) si sa i intre lui toti banii in buzunar.

am zis eu ceva de skoda? nu conteaza marca ci cum rezolvi cu garantia la o piesa montata la mecnicul de acasa?intreb din nou:MAI PLATESTI ODATA DEMONTAREA CUTIEI? (asta a fost un exemplu) sau iti plateste cel de la care ai luat piesa? daca este a 2-a varianta,sa-mi spui si mie cine plateste manopera la garantie,ca ma duc sa cumpar de la el.

Florian

• Vizitator
« Răspuns #14 : Noiembrie 22, 2007, 06:38:47 p.m. »
int-un fel,feng-shui are dreptate,in altfel nu are.daca preturile sunt mari la reprezentanta,cel putin ai garantie la lucrare si la piesa(in caz ca e luata de la ei) pe cand la nea'gigi in colt,nu iti da nimeni garantie dar pretul este mult mai mic.

Stai un picut ca nu ma gandeam la nea Nelu din coltul strazii noastre. La el te duci doar daca ai Dacia. Ma refeream ca poti gasi service-uri particulare cu mecanici de foarte buna calitate si unde ti se ofera garantie pentru munca prestata.

Spre norocul meu cunosc un asemenea service unde nu se poate oferi spaga mecanicilor iar pretul este semnificativ mai mic decat la reprezentanta.
Nu doresc sa-i fac reclama, nu am actiuni acolo iar toti clientii sunt tratati in mod identic. Incepand din luna martie a anului viitor ti se pune la dispozitie masina de schimb. O lasi pe a ta la reparat si ti se ofera un Logan pentru a-ti rezolva problemele pe timpul service-ului la masina ta.

Greu de crezut, stiu, nu sariti cu postarile  :046:, insa merg la acest service de aproximativ 15 ani.

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #13 : Noiembrie 22, 2007, 06:28:10 p.m. »
Daca ma duc la un mecanic care lucreaza la service skoda dar eu ma duc la el acasa si nu la service sa mi schimbe o piesa crede ti ca este vreo problema! Eu zic ca nu este si el isi face meseria la fel.Piesele mi le iau de la un magazin care imi da garantie  :082:

bravo.eu nu am cunoscut mecanic care sa vrea sa lucreze si acasa.sunt satui de lucrul la service. iar,in alta ordine de idei,cumperi disc ambreiaj,de exemplu, schimbi disc la mecanic acasa,platesti,dupa care discul se strica. ce faci,mai platesti odata demontarea-montarea cutiei sau cum vezi  rezolvarea?  la service,s-a stricat,e in garantie,demonteaza ei si nu mai platesti nimic. ce zici de asta?

Eu nu zic neaparat de skoda ca doar la skoda nu or fi cei mai buni mecanici cel putin la noi aici nu sunt,macar de ar fi un sfert  ca Razvan de la Brady dar de ce sa platesc dublu la manopera cand pot sa o fac la el acasa(daca are cum bineinteles) si sa i intre lui toti banii in buzunar.

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #12 : Noiembrie 22, 2007, 06:24:03 p.m. »
am o bila alba,Dorule? oricum cred ca sunt putin cam mari preturile. dar nu este vina ta.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #11 : Noiembrie 22, 2007, 06:16:27 p.m. »
De-asta sustin eu sus si tare ca operatiile delicate si/sau de anvergura sa fie facute la Skoda, garantia pt piese si mai ales manopera acopera posibilele necazuri ulterioare !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

* Mesaje recente

Re: please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Re: please help de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 03:20:35 p.m.]

please help de castelan
[Aprilie 20, 2026, 02:13:48 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]