Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: pleaca de pe loc cu trepidatii-e volanta sau placa  (Citit de 13826 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
Re: pleaca de pe loc cu trepidatii-e volanta sau placa
« Răspuns #4 : Mai 28, 2010, 07:52:30 p.m. »
daca apas si eu 2cm pedala se aude ca si cumar trosni un arc si parca se intensifica bataile, daca apas la fund nu se aude nimic... ma intreb daca nu va pica si la mine curand... :(
doar pe acei 2cm face... si parca de vreo 2 ori am avut un lag la plecarea de pe loc :(
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #3 : Mai 26, 2010, 09:05:53 p.m. »
volanta! eu am avut problema asta.cauta un topic 'volanta' sau asa ceva

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #2 : Mai 26, 2010, 03:16:58 p.m. »
Eu am aceeasi motorizare . Daca incerc sa plec de pe loc cu a mea in mod normal trepideaza . Eu numai la a mea inainte de plecarea de pe loc las putin ambreiajul  si pe urma accelerez , adica nu accelerez in timp ce las ambreiajul in prima faza . A mea face figuri din prima zi . Mi-au trebuit si mie cateva zile pana m-am prins de miscare . Incearca si asa .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline alz-adrian

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: octavia,fabia
pleaca de pe loc cu trepidatii-e volanta sau placa
« Răspuns #1 : Mai 26, 2010, 01:34:30 p.m. »
Salutare.eu ma numesc adrian si am o problema la skoda octavia 2 1.9 tdi BXE.
cand e masina incarcata,4 pers+bagaje pleaca foarte urat de pe loc,trepideaza puternic.se simte si cand e goala dar mult mai putin.
ce se intampla,ati mai intalnit.
si inca o problema mai am:
la alta octavia de 1.9 tdi bxe,pedala ambreiaj e foarte tare,si are doar 40.oookmau dat jos cutia si mi-au zis ca e uzat discul dar placa e buna.e posibil asa ceva?
eu banuiesc ca placa de presiune s-a decalit si nu mai decupleaza,uzand astfel discul.
ajutati-ma cu niste pareri va rog ca administrez un parc de skode si nu am mai intalnit la altele asa ceva.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()