Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Subwoofer in masina  (Citit de 64389 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline octi

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 246
  • I just LOVE MY SKODA 1.9TDI SLX 90cp an2000
Re: Subwoofer in masina
« Răspuns #7 : Decembrie 19, 2007, 10:55:38 p.m. »
1000 lei = 10 milioana lei vechi... Pai la pretu asta ia-ti ce are cristi si te pot ajuta (fara cost) sa il montezi. Totusi trebuie sa imi zici exact ce mp3 (sau radio casetofon) ai montat acum sa stiu cat te costa totul (cabluri , mufe si cum se leaga). P.S. Eu sunt inebunit de muzica si as putea sa iti fac un demmo daca esti din buc.
octavia1 hatchback 1.9TDI SLX 90cp an2000 and soon more...

Offline GR-**-XFT

• Junior
  • *
  • Locaţia: Gradinari GR
  • Mesaje postate: 50
« Răspuns #6 : Decembrie 19, 2007, 09:42:12 p.m. »
As dori si eu sa achizitionez un subwoofer... aveti ceva indicatii de dat? daca da astept cateva modele care sa se auda cat de cat bine.... (ceva la max 1000 lei) multumesc!
Octavia 01  TDI ALH 2004
Octavia RS  2.0 TDI BMN

Offline octi

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #5 : Decembrie 19, 2007, 10:41:02 a.m. »
Detalii tehnice (ca cere lumea) Subwoofer blaupunkt 200 w.
Amplificare tot blaupunkt GTA2 MK II Speciat Canala 2/1
Scoate 90 W RMS pe canal sau in punte scoate 180 W RMS.
Are BASS BOOST intre 0-12 Db
       Low pass
       Cross-over
       Level intre 100mV-8V

Cristi un sfat: Daca nu ma insel sub-ul tau are 250 W Rms. Amplificarea aia nu prea sta bine pe el.Daca il dai tare la un moment dat (din cauza vibratiilor) o sa ti se rupa ceva in amplificare si o sa iti trebuiasca una noua.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #4 : Decembrie 18, 2007, 07:04:36 p.m. »
In sfarsit am vazut si eu subiectul asta :) eram prea concentrata pe cauciucurile de iarna :P
Am luat un JBL BASSPro II, e activ si a costat 429 ron+90 ron setul de cabluri+ f mult cablarea la service (214 ron), ca masina e in garantie :( (am luat sub activ ca sa nu ma complic cu amplif si sa am loc in portbagaj - azi m-am socat cum au intrat lejer toate cele 4 cauciucuri de vara)
Sub-ul  l-am luat in urma sfaturilor lui Doru (again  :032:), RMS 100W, putere muzicala 300W. Nu salta masina de la el dar se aude f bine, ca sa dau un citat: completeaza sunetul in masina, ceea ce-mi doream de fapt. Pe Tour am luat din fabrica 8 boxe care se aud vai de mama lor, subwooferul schimba tot. N-am reusit sa trec de level 18 la sunet :)
Offtopic sau nu chiar: eu ascult muzica la max peste tot, ce-mi place f f mult la mashinutza mea e ca dau muzica tare de imi trepideaza scaunul soferului si afara nu se aude prea mult.

Offline CRISTI

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1017
  • it's not just about the horsepower..
« Răspuns #3 : Decembrie 16, 2007, 12:36:25 p.m. »
Am gasit un suuuuper subwoofer de la blaupunkt.
Spune-ne ce model? Amplificarea e tot de la Blaupunkt? Ca am si eu (in Rover) subwoofer GTB 300 si amplif GTA 275. Eu am pus amplificarea pe subwoofer cu 3 suruburi autofiletante pentru a simplifica montatul/demontatul lor.
« Ultima Modificare: Decembrie 16, 2007, 12:47:35 p.m. de CRISTI »
Audi A4 2006
Octavia II 2008

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Decembrie 14, 2007, 10:11:47 p.m. »
Eu detin un subwoofer activ Clarion SRV202. Sunet excelent, ce adauga profunzimea necesara de bass celor 6 boxe personalizate din masina.

Cred ca exista un proaspat posesor de subwoofer pe forum...Crina. Si pt ca nu pot fi purtatorul ei de cuvant...o invit sa-si spuna impresiile pe acest topic. Si pe toti ceilalti evident !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline octi

• Membru de baza
  • **
Subwoofer in masina
« Răspuns #1 : Decembrie 14, 2007, 09:42:19 p.m. »
Am gasit un suuuuper subwoofer de la blaupunkt. Pretul este super. 240 Ron subwooferul si 250 ron amplificarea. Ambele sunt foarte usor de montat (pana si pentru cei care nu prea au legatura cu electrica). Puterea reala este de 200 W... In curand o sa apara si poze cu el pentru cei interesati. Si mai multe detalii tehnice ca acum sunt cam obosit....

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()