Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Modificarea cotei TVA  (Citit de 22115 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
Re: Modificarea cotei TVA
« Răspuns #6 : Iunie 29, 2010, 02:11:29 p.m. »
Nici eu nu am putut-o plati integral decat atunci cand au avut o serie de caroserie daca imi aduc bine aminte.
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #5 : Iunie 29, 2010, 02:01:40 p.m. »
Nu se emite factura finala pe ceva ce nu ai in gestiune, cu atat mai mult pe o masina nefabricata.

Offline victor77

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: 47.533313,25.545187
  • Mesaje postate: 160
  • Auto: Superb 2.0 TDI 170HP
« Răspuns #4 : Iunie 29, 2010, 01:39:43 p.m. »
Cei care aveti comandate masini si le-ati platit integral sau nu, sa va asteptati ca factura finala sa fie cu 5% mai mare.

Cei care platesc integral masina nu au cum sa plateasca majorarea de TVA. Odata cu plata integrala se emite si factura finala. Sfatul meu e ca sa faceti tot posibilul si sa platiti masina integral inainte de a intra in vigoare cresterea TVA-ului.
Skoda Superb 2.0 TDI 125 KW 4x4  Ex: VW Golf IV 1.9 TDI ALH
Intotdeauna exista o prima data

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
« Răspuns #3 : Iunie 29, 2010, 01:19:07 p.m. »
Contractele acopera vanzatorul pentru ca este stipulat ca orice modificare in legislatie, prin adaugare de taxe noi, vor modifica contcatul ca atare.

Dar, revin, clientul, conform legislatiei magnifice in vigoare, nu stia ca vine guvernul, calca in picioare legislatia si modifica contractele existente.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #2 : Iunie 29, 2010, 01:02:09 p.m. »
Perfect indreptatita o asemenea contestatie. Imi aduce aminte de povestea taxei de poluare, cand multi care adusesera masinile si nu apucasera sa le inmatriculeze/revanda s-au trezit peste noapte ca trebuie sa plateasca cu cateva sute sau mii de euro mai mult. Corect ar fi ca pentru contractele deja semnate, indiferent de termenele de livrare, sa se pastreze actuala cota a taxei. Dar cine sa tipe si cine sa auda?!

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
Modificarea cotei TVA
« Răspuns #1 : Iunie 29, 2010, 12:49:51 p.m. »
Dupa cum probabil stiti, a fost publicata in MO masura care modifica incepand cu 1 iulie 2010 cota tVA de la 19 la 24%.
Cei care aveti comandate masini si le-ati platit integral sau nu, sa va asteptati ca factura finala sa fie cu 5% mai mare. Cel mai bine e sa luati legatura cu delaerul sa cunoasteti cu exactitate situatia.

Am deschis acest subiect si sa va cer parerea la cei care aveti pregatire juridica, si nu numai, daca ar avea succes o actiune in instanta impotriva statului roman care a modificat taxele aferente unui contract, care a fost semnat in momentul cand legislatia in vigoare nu permitea modificarea acestei taxe pana la livrarea si facturarea masinii.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()