Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Noua mea Skoda Octavia 1.6 MPI  (Citit de 20868 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Caphonne

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti-Berceni
  • Mesaje postate: 203
  • Auto: OFL 1.6 MPI Drive
Re: Noua mea Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #3 : Decembrie 04, 2010, 07:14:22 p.m. »
Am facut azi niste poze la vulcanizare :).Am uitat de culoare este verde arctic.
@Micutzu ce sa schimb la Auto?Nu prea m-am familiarizat asa bine cu forumul.
Proiectoarele sunt pentru ceata :D
ex cars: Dacia Supernova/Mitsubishi Pajero 2.4 TDI

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
Re: Noua mea Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #2 : Decembrie 04, 2010, 06:46:15 p.m. »
Felicitari pentru achizitie,sa o stapanesti sanatos si schimba si tu la Auto :D si poate niste poze cand ai noroc de vreme  buna.
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline Caphonne

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti-Berceni
  • Mesaje postate: 203
  • Auto: OFL 1.6 MPI Drive
Noua mea Skoda Octavia 1.6 MPI
« Răspuns #1 : Decembrie 04, 2010, 06:42:56 p.m. »
Buna seara vinerea trecuta am luat si eu masina.Octavia facelift 1.6 mpi euro 4 varianta de echipare drive cu mici optionale(proiectoare,cheie briceag si scut ).Nu prea am avut de ales si am luat cam ultima masina de pe stocul celor de la Bucuresti Porche Vest.Ideea a fost sa mai prind prelungirea cuponiadei si a taxei de prima inmatriculare mica avand in vedere ca de la anul creste destul de mult si sa ma incadrez intr-un maxim de 15000 euro cu totul.Masina a fost undeva la 13454 euro.Momentan am cam 580 km din care vreo 400 am reusit sa-i fac in afara iar restul prin oras.Azi i-am pus cauciucuri de iarna.Astept un weekend mai liber cu vreme mai ok sa apuc sa-i termin rodajul un drum la mare ceva.In oras consuma multicel depinde si de trafic am prins 2 zile bara la bara.In afara in prima zi pe Bucuresti-Pitesti la 110 km/h aveam consuma in jur de 6%.Astept sa termin rodajul si atunci voi monitoriza mai atent consumul.Masina mi se pare ok este stabila motorul nu este chiar asa puturos doar ca ''puterea'' vine cam de la 3000 de ture in sus.Miercuri pe 1 decembrie pe poleiul ala nenerocit eram pe centura si am fost nevoit sa franez traiasca abs-ul ca fara el imi pocneam masina.Greierasi nu am auzit pana acum este un lucru care nu imi place si anume cand masina este plouata si deschizi portbagajul se scurge apa inauntru.In rest toate bune.
Proiectoarele sunt pentru ceata :D
ex cars: Dacia Supernova/Mitsubishi Pajero 2.4 TDI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()