Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: vibratie puternica bloc supape  (Citit de 6391 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline oldestwolf

• Doar inscris
  • Locaţia: buzau
  • Mesaje postate: 10
  • Skoda the best
  • Auto: O2, elegance,1,9 tdi
Re: vibratie puternica bloc supape
« Răspuns #5 : Mai 16, 2011, 10:34:02 p.m. »
Se numeste unitatea de vacuum. Daca a picat nu ai ce face, ia alta. E cam scumpa: cca 7-8 mil, depinde de magazin. Asta e. Maine o schimb si eu. Nu e o regula pt cauzele defectiunii .....

Offline adrian.constantin

• Doar inscris
  • Locaţia: piatra neamt
  • Mesaje postate: 4
  • Auto: octavia II-1.9 TDI
« Răspuns #4 : Februarie 07, 2011, 08:39:48 p.m. »
salutare!
zgomotul de care va povesteam a disparut de la sine...si asta din momentul in care am dus-o la service...probabil mecanicul o fi zis ca-s paranoic...i-a facut totusi o diagnoza si semnele vitale s-au aratat foarte bune.
acum m-am linistit.
Numai bine tuturor!

• Doar inscris
« Răspuns #3 : Decembrie 24, 2010, 04:34:17 p.m. »
am facut o diagnoza cand am cumparat-o acum 2 luni. pe atunci nu se auzea decat un bazait constant in timpul functionarii motorului, sesizabil doar cu capota ridicata, care, dealtfel, se aude si acum. atunci nu a iesit nimic in neregula la test.
in fine, cred ca ar trebui sa-l repet. dc nu apar erori, cred ca voi incerca o proba cu un alt bloc de supape, sa vad dc simptomele se mentin.
multumesc de sugestie

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Decembrie 24, 2010, 03:33:06 p.m. »
Vreo constatare in service autorizat sau vreo diagnoza pe modul motor ai facut? :-?
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

• Doar inscris
vibratie puternica bloc supape
« Răspuns #1 : Decembrie 24, 2010, 03:19:32 a.m. »
Salutare!
nu stiu dc s-a mai confruntat cineva cu problema pe care o am cu O2 1,9 TDI dar sper sa ma ajutati sa gasesc o explicatie:
dupa ce opresc motorul se aude un vajait puternic care dispare treptat in cateva secunde. ridicand capota am constatat ca zgomotul vine de la blocul de supape (l-am identificat cu denumirea asta dintr-un manual de reparatii in lb franceza). am inteles ca asta are legatura cu pompa tandem, vacuum si alte cateva...
in bord nu am nici un martor aprins, iar zgomotul se pare ca e mai accentuat atunci cand motorul e cald.
astept pareri.
va multumesc anticipat.
Cu stima!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()