Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Folie protectie faruri si proiectoare  (Citit de 7317 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline george55

• Doar inscris
  • Locaţia: Albany.
  • Mesaje postate: 11
  • Doar Inscris
  • Auto: OT 2011 1.4 mpi 80cp
Re: Folie protectie faruri si proiectoare
« Răspuns #5 : Ianuarie 15, 2011, 12:40:24 p.m. »
Husele de protecţie pentru capotă fac mai mult rău decât bine. Sub ele se strânge apă şi mizerie şi de la trepidaţiile maşinii, se zgârie vopseaua.  ;)

supercorect

dar daca nu te intereseaza faptul ca se decojeste vopseaua si vrei sa arate diferit fata de tot ce e in trafic cred ca merita.

Referior la folie: merita 100% - parerea mea. Nu reduce luminozitatea vizibil.  Instalarea nu ar trebuie sa ia foarte mult timp iar ca adeziv se foloseste o solutie de 10% apa cu sapun lichid (parca - nu sunt foarte sigur, dar sunt foarte multe informatii pe internet cum se faci solutia). Am impresia ca farurile tale sunt putin bombate - nu drepte ca la fostul model (O2). Aici apare o problema. Eu am instalat unele pe niste faruri care erau bombate. A fost destul de greu pentru ca folia se curba si facea cute iar cand rezolvam intr-o parte deja alta parte se si uscase. Nu stiu farul tau exact. Daca este drept - nu merita sa platesti pentru instalare. Daca este bombat - nu prea conteaza cat costa instalarea - plateste pentru ea.

La 2-3 ani dupa instalarea foliei nu s-a dezlipit deloc. Este ca in prima zi.

Offline justyn19k

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 107
  • Transpiratie + sacrificiu = SUCCES
  • Auto: Octavia Facelift TDI
« Răspuns #4 : Ianuarie 14, 2011, 08:25:19 p.m. »
multumesc frumos. cred ca miane dau o fuga pana la open service sa vad daca ei au asa ceva :082:
Skoda Octavia 1.6 TDI Business

Offline n.cristian

• Expert
  • Locaţia: HD/CJ
  • Mesaje postate: 1069
  • Lenea n-a ucis pe nimeni.
  • Auto: 1.6 MPI, BFQ
« Răspuns #3 : Ianuarie 14, 2011, 08:14:11 p.m. »
Husele de protecţie pentru capotă fac mai mult rău decât bine. Sub ele se strânge apă şi mizerie şi de la trepidaţiile maşinii, se zgârie vopseaua.  ;)
Octavia 1 2004, 1.6MPI (BFQ) 102 Forest Gumpi, Black Magic
Do women shake the petrol pump after filling up, or is it just a man thing?

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Ianuarie 14, 2011, 07:21:05 p.m. »
Gasesti la reprezentanta protectie originala pt faruri, eu as alege ceva OEM:

Cover Foil for Headlamp - cod 1U1 941 981 = aprox.15 euro.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline justyn19k

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 107
  • Transpiratie + sacrificiu = SUCCES
  • Auto: Octavia Facelift TDI
Folie protectie faruri si proiectoare
« Răspuns #1 : Ianuarie 14, 2011, 06:36:54 p.m. »
Salutare...
Am o dilema si daca ma poate ajuta cineva... :056: . La skoda mea m-am tot intrebat in ultima vreme daca sa ii pun folie protectoare pentru faruri si pentru poiectoare. Am cautat pe internet diverse firme ce aplica astfel de folii si am inteles ca sunt folii speciale groase ce se aplica pe faruri de sticla(in special) pt protectie. Nu e foarte scump undeva intre 50-70ron am gasit chiar si cu 30ron, insa in vreo 2 cazuri mi s-a explicat ca nu merita intrucat farurile si proiectoarele la skoda ar fi dintr-un plastic dur de buna calitate rezistent si ca nu prea se merita.
Acum sunt intr-o dilema totala si daca ma opate ajuta cineva cu ceva idei sau daca are cineva aplicat asa ceva...daca reduce intensitatea luminii odata aplicata sau daca se dezlipeste usor, intr-un cuvant daca merita cu adevarat sau nu.
Am vazut ca se poate pune pt. fitze si folie neagra din aia ca pt geamuri ;) , insa eu ma gandesc ca la cum sunt drumurile la noi la petricerele astea ce mi-au pocnit parbrizul intr-un loc, si pe capota mi-au lasat cateva semne de mai mare dragul  X(  ca a sarit vopseaua si se vede chitul, sau grundul,(ce-o fi acolo pus).
Chiar apropo sunt huse din alea de protectie pt capota pt O2 facelift?
Multam frumos
Skoda Octavia 1.6 TDI Business

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()