Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: 1.6 MPI-Oprirea in mers a tuturor luminilor si aprinderea martorilor luminosi  (Citit de 4689 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cristi_YNG

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 344
  • nu conteaza masina, conteaza soferul
  • Auto: 1.2 12V 70CP
Re: 1.6 MPI-Oprirea in mers a tuturor luminilor si aprinderea martorilor luminosi
« Răspuns #3 : Februarie 11, 2011, 01:10:10 p.m. »
alternator reconditionat e de pe la 1000RON in sus,

alternatoarele noi sunt de pe la 1400RON in sus
plus manopera
Skoda Fabia Elite 1.2 70 CP

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
Re: 1.6 MPI-Oprirea in mers a tuturor luminilor si aprinderea martorilor luminosi
« Răspuns #2 : Februarie 11, 2011, 12:50:40 p.m. »
schimba periile

schimba si pompa de apa
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Nyc25

• Doar inscris
  • Locaţia: Medias-Sibiu
  • Mesaje postate: 2
  • Doar Inscris
  • Auto: 1.6 MPI, BFQ
1.6 MPI-Oprirea in mers a tuturor luminilor si aprinderea martorilor luminosi
« Răspuns #1 : Februarie 11, 2011, 12:47:25 p.m. »
Salut, de 2 zile am aceasta problema si ma tot intreb ce poate fi de vina? In mers luminile au inceput sa fie din ce in ce mai slabe si rand pe rand sau aprins toti martorii luminosi din bord, si imediat dupa s-a aprit si motorul. Dupa cunostiintele mele poate fi vb de 2 chestii: se putea rupe cureaua de la alternator, sau se poate duce alternatorul. Cureaua nu s-a rupt in acest caz ramane in piciaore varianta 2(alternatorul). Intrebarea mea este s-a dus cu totul sau se poate repara?, astept sfaturi daca sunteti buni si v-as ruga sa-mi spuneti daca cumva stiti care sunt costurile de inlocuire sau de eventualitatea repararii alternatorului vechi?
In cazul distributiei ce-mi recomandati sa schimb pompa de apa sau nu?
Masina mea Skoda Octavia 1 2002 1.6 MPI BFQ 75kw
Multumesc

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()