Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Senzori placute skoda fabia  (Citit de 11472 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
R?spuns: Senzori placute skoda fabia
« Răspuns #2 : Ianuarie 15, 2008, 08:54:46 p.m. »
Pai astepti sa se aprinda becul pe bord.
Si oricum, placutele le schimbi DACA TREBUIE, nu prin simplul fapt ca faci o revizie, ca uleiul.
Dar, de fapt, nu le iei de la Skoda? De ce-ti bati tu capul?
bicicleta

Offline Jacku

• Junior
  • *
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 85
  • Am o buburuza 1.4 16V 101 CP elegance
Senzori placute skoda fabia
« Răspuns #1 : Ianuarie 15, 2008, 06:35:50 p.m. »
Va trebui sa schimb cat de curand placutele, ca trebuie sa fac revizia. Am citit prin diferite parti ca la echiparea elgance, skoda fabia ar avea senzori la placute( sa anunte cand sunt duse placutele). Masina mea fiind elegance, cum pot sa ma asigur daca trebuie sa iau placute cu senzor sau nu?
Vad cumva dupa seria de sasiu, sau ceva de genul asta? nu prea m-as apuca sa dau rotile jos acum, daca intelegeti ce vreau sa zic:)
Fost fabia elegance 1.4 16 v 101 cp, actual Golf mk4 1.8t interior piele recaro, filtru BMC panel, 1

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()