Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Autocord Deva  (Citit de 16161 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CRISTI

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1017
  • it's not just about the horsepower..
Autocord Deva
« Răspuns #1 : Ianuarie 18, 2008, 12:08:03 a.m. »
Azi am fost impreuna cu un prieten sa testam o Octavia 1 1.6 MPI in service-ul Skoda Autocord Deva. Prietenul meu a sunat la service cu o zi in urma pentru a intreba daca se poate efectua testul la ei. Raspuns afirmativ. Un anume domn Arpi era persoana de contact. Azi am constatat ca Arpi e seful service-ului. A venit omul cu Octavia pt test, am intrat la test dar din pacate nu avea nici un act al masinii la el pentru a deschide o comanda. In fine..un tip din service..mai smecher el de fel..a pus masina pe VAG-COM, pe urma a plecat. Cand s-a intors a zis doar ca masina e ok, ca nu a aparut nici o eroare. Am zis eu..ok..dar vreau sa primesc testul listat..ca platim pentru asta. A zis ca nu se poate ca nu merge imprimanta. Am zis ca asa ceva nu se poate, atunci sa imi arate pe ecran testul. “Asa ceva nu e voie!” ” Cum nu e voie?”, zic. “Pai nu e voie...nu vezi ca vorbesti tot de-amp.....”(scuze..nu pot reproduce cuvantul). “Eu vorbesc de-amp……?” “Da! Tu nu ai ce cauta in service, trebuie sa stai acolo dupa geam!” M-am crizat. Am mers la seful service-ului. L-am intrebat cum e posibil sa imi vorbeasca asa desteptul ala si cum e posibil sa refuze sa imi arate rezultatele testului pentru care platesc? Seful, Arpi, a ramas surprins cand a auzit ce ii spun si si-a cerut scuze. A intrat in service si i-a spus desteptului ori sa imi listeze rezultatul testului ori sa refaca testul si sa imi arate rezultatele. Intre timp a iesit la imprimanta rezultatul. A scapat. Am zis..ok..acum vreau sa imi ridicati masina cu elevatorul sa ma uit sub ea si sa imi spuneti daca are vreo problema, chiar daca ar urma sa ma uit din spatele unui geam. S-a crizat acum desteptul...”Ai comanda deschisa?” “Mai omule, mai lasa-ma cu comanda ta ca nu e problema mea ca omul ala nu are documentele la el..eu am vorbit cu seful service-ului daca putem testa masina si a zis ca da si gata..in rest pe mine nu ma intereseaza detaliile.”,mai ales ca nimeni nu a pretins prezentarea documentelor ca si mod de acceptare la test. “Desteptul: nu iti ridic masina!” “Cum nu imi ridici masina? Pai ce test e asta?” Am mers din nou la seful lui. A venit seful lui si din nou si-a cerut scuze. I-a spus sa ridice masina. Am zis eu..mai oameni buni...eu sunt membru club skoda si o sa se afle cum va comportati voi cu clientii...o sa scriu despre “profesionalismul” vostru. Dupa ce am spus cuvintele astea mi-a parut rau ca nu am spus asta mai devreme ca totul a devenit roz. Desteptul a inceput sa colaboreze si sa imi arate masina pe dedesubt si sa imi spuna eventualele nereguli, seful lui si-a cerut scuze pana in momentul in care am iesit noi de acolo iar noi am plecat in sfarsit multumiti dar in acelasi timp si suparati si cu un gust amar capatat in urma certurilor indelungate avute cu desteptul.
Asadar...o bila maaareee NEAGRA din partea mea (si a prietenului meu) pentru service-ul Skoda Autocord Deva!!! Seful, Arpi, e ok dar oamenii lui au de invatat multe, mai ales din Codul Bunelor Maniere (sau orice alt cod vor ei numai sa invete ceva bun de acolo)!
Audi A4 2006
Octavia II 2008

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 17, 2026, 05:21:12 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]