Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Trei dealeri - trei atitudini  (Citit de 20534 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
Re: Trei dealeri - trei atitudini
« Răspuns #3 : Martie 15, 2011, 06:20:14 p.m. »
Nu e vorba de mulți, e vorba de punctul de vedere al unui service OFiCial skoda diferit de al altui service la fel de OFICIAL. Asta e ciudat. Ăștia nu fac training sau banking :D impreuna? E ceva de genul: fiecare cum il taie capul? Tre sa le scriu si la aia din afara...cine stie ce mai aflu? :))
"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Trei dealeri - trei atitudini
« Răspuns #2 : Martie 15, 2011, 06:12:39 p.m. »
Procar ti-au furnizat info relevante si corecte ;)

Chiar daca se vor gasi multi sa spuna ca lichidul din CV nu se schimba, ci doar se completeaza, da-mi voie sa recomand calduros schimbarea acestuia ca orice alta consumabila...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
Trei dealeri - trei atitudini
« Răspuns #1 : Martie 15, 2011, 06:03:56 p.m. »
Ceea ce numai la noi se poate intampla...
De vreo saptamana incerc sa aflu mai multe despre cum ar trebui schimbat kitul de distributie la skoda mea (SOT, BFQ 1.6MPI, 09/2005, 80000km) si uleiul din cutia automata.
Bineinteles ca ma iau si eu dupa colegii de forum si intreb printr-un mail la dealerii oficiali: la compexit, la ingricop si la procar(ca tot e la moda Banatul :D )
Ce raspunsuri primesc:
La procar, pe forumul lor imi scriu ca din 60k in 60k uleiul din cutia automata și la 90k sau 4 ani kitul de distributie.
La ingricop ma suna tipii si-mi spun ca tre sa ma bucur ca am scutit niste bani; se schimba distributia pt modelul meu la 180k ca doar nu-i dizăl sa-l schimb la 90k(sic!) iar uleiul din CA nu se schimba ca-i lifetime garantat.
Cei de la compexit care aveau nușce oferta la schimbul ditributiei nici n-au catadicsit sa-mi raspunda de o saptamana, probabil fac o medie aritmetica intre unguri si banateni.
Așa ca ramane mereu actuala intrebarea conului Iancu: Eu cu cine votez?
Dincolo de comicul situatiei, asta e țara în care trăim...

"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()