Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Timp livrare real ?  (Citit de 158165 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline N_Fabia

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 124
  • de orice masina exita posesori nemultumiti
  • Auto: Fabia Star 1.2 DSG7
Re: Timp livrare real ?
« Răspuns #71 : Iunie 23, 2011, 03:23:12 p.m. »
Si la mine la fel a fost si toti care importa prin Porche trebuie sa achite masina - cu exceptia tichetelor Rabla care sunt reglate ulterior. Masina nu pleaca din vama catre dealer decit dupa confirmarea intrarii banilor de catre dealer. In cazul meu se pregatisera s-o tina aproape doua luni in vama dar am aflat intimplator ca este in vama deja, comanda fiind onorata mult mai repede de fabrica. Am comandat-o in Febroarie, cu termen in 15 Mai dar pe 1 Aprilie deja era in vama de o saptamina. Asa ca este bine sa dai din cind ni cind telefon la dealer sa intrebi data exacta.
.....mintea de pe urma.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Cont sters
« Răspuns #70 : Iunie 23, 2011, 02:58:16 p.m. »
Nu stiu cum e la tine, dar mie mi-a spus clar ca masina nu pleca de la Curtici pana nu e achitata integral. La masina dinainte, am platit in ziua cand a ajuns la dealer si am si plecat cu ea, dar acum mi-a zis ca s-au schimbat treburile intre timp... Pana la urma nu ma intereseaza unde sta masina pana ma duc eu sa o iau, poate s-o tina si la el acasa... :D

Offline babu

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 15
  • BBN
  • Auto: vw jetta 2011 2.0tdi
« Răspuns #69 : Iunie 23, 2011, 01:59:45 p.m. »
@Cristi 71- a mea a ajuns la dealer de ieri si nici acum n-am platit-o,o sa o platesc maine.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #68 : Iunie 23, 2011, 10:01:04 a.m. »
acum timpul de livrare s-a marit la 4 luni si jumatate, din pacate. Poate sunt cereri multe, poate au piese de la japonezi, nu se stie...
Eu am insa noroc: cand am dat comanda, cineva tocmai renuntase la un 1,2 TSI comandat in urma cu o luna si jumatate, optand pt o masina de pe stoc. Asa ca dealer-ul mi-a dat mie comanda lui (modificata cu optionalele mele), deci masina imi va veni peste 2 luni.
E un noroc, sa astepti 2 luni in loc de 4 luni si jumatate..
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Cont sters
« Răspuns #67 : Iunie 23, 2011, 09:17:10 a.m. »
Nu prea...Intai o achiti si pe urma mai astepti vreo saptamana pana ajunge la dealer.

Offline babu

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 15
  • BBN
  • Auto: vw jetta 2011 2.0tdi
« Răspuns #66 : Iunie 23, 2011, 12:28:12 a.m. »
@Cristi 71-Masina o trimite din Curtici la dealer chiar daca nu ai achitat-o integral.

Offline skodel

• Junior
  • *
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 26
  • Doar Inscris
  • Auto: octavia 1.6tdi
« Răspuns #65 : Iunie 23, 2011, 12:26:22 a.m. »
Fix 10 saptamani a durat de cand am semnat contractul si am dat avansul pana am primit masina(octavia 1.6 tdi).A durat o sapt. jumate pana a juns din fabrica la Curtici si inca o saptamana pana am primit-o.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Cont sters
« Răspuns #64 : Iunie 22, 2011, 11:57:06 p.m. »
Nu prea ma intreseaza daca creste sau scade euro, ca merg sa platesc in aceeasi zi in care schimb banii. Oricum la Porsche Bank e un curs mai mare fata de cat primesc eu la casa de schimb si o sa ma coste cu vreo 500 de euro in plus...

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #63 : Iunie 22, 2011, 11:44:42 p.m. »
te gandesti ca mai scade euro? o sa mai creasca :D eu estimez ca la sf de august sa mai scada pana la sfarsitul anului sa fie undeva la 4 lei. :d
Life is a lesson. Live and learn.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Cont sters
« Răspuns #62 : Iunie 22, 2011, 11:14:23 p.m. »
Am dat comanda pe 18 aprilie si azi m-a anuntat ca a ajuns masina la Curtici si sa merg sa platesc restul ca sa o trimita la dealer. I-am zis sa o mai lase acolo macar vreo saptamana ca nu ma grabesc si a zis ca nu-i nici o problema...

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #61 : Iunie 22, 2011, 07:04:31 p.m. »
2 saptamani face maxim masina de cand iese pe banda pana in Romania dar poti sa ai noroc sa iasa masina pe banda si a doua zi sa si plece pe tren, de aceea la unii vin mai devreme masinile, se prinde transportul mai repede.
La mine a fost schimbat tetmenul de livrare de la 13 august la 20 iulie, poate imi vine si mie mai devreme cu inca o saptamana daca am noroc
Dimsport soft 175 cp

Offline Andrei1980

• Gold member
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 1792
  • Auto: Toyota Corolla 2.0 hibrida 140
« Răspuns #60 : Iunie 22, 2011, 06:12:34 p.m. »
Asa eram si eu exact acum un an. Si iti spun sincer nici pana in ziua de astazi nu inteleg de ce tine 2 saptamani pana ce ajunge masina din fabrica din Cehia pana la dealer. Si sa stii ca la Curtici sta masina circa o saptaman. Cica acolo trebuie sa-i faca nu stiu ce acte, sa-l introduca in nu stiu ce baza de date etc. Iar de acolo transportul de la ei pana la dealer, depinde de firma transportatoare cu care are contract dealerul si care de multe ori din lipsa de masini de transport mai lungesc perioada de asteptare al clientului la care deja ii pare ca timpul sta pe loc. Eu deja nu mai stiam ce sa fac, fiindca stiam ca Oradea e la 80 km de Curtici si totusi masina mea a stat la Curtici exact 6 zile.... Lasa ca acum deja esti la sfarsit si imediat o sa te poti da cu frumoasa noua masinuta.
Legat de prietenul tau cu Golf VI, eu cred ca tot de pe ceva stoc a venit, numai ca probabil din alta tara, ca altfel nu era cum s-ai faca asa de repede si sa si aduca.....cazul meu, eu initial Golf VI Variant am vrut sa iau anult trecut dar ar fi trebuit sa astept 4 luni jumate. Am zis pas, nu o sa astept pentru nici o masina atata. Numai bine si asteptare usoara iti doresc.
Toyota Corolla TS - 2.0 196, Exclusive, MY2024
Ex: Seat Leon ST, Skoda Octavia 2FL 1.4 TSI

Offline andrewzro

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 189
  • Doar Inscris
  • Auto: O2 FL 1.6MPI, Drive+
« Răspuns #59 : Iunie 22, 2011, 04:51:09 p.m. »
Greu se mai misca ...

Saptamana trecuta, marti, status-ul comenzii s-a schimbat in "plecata din fabrica".
Abia saptamana asta a ajuns in vama - marti am aflat si eu. (bineinteles ca tot eu am sunat, nu m-a anuntat nimeni).
Termenul de livrare se schimbase din spatamana 26 in 25, dar am fost informat de catre dealer ca livrarea  se va face miercurea viitoare ... adik tot in sapt 26.

Per total sunt multumit, pentru ca macar s-a pastrat termenul definit initial si nu s-a intarziat. Doar atat ...

Nu inteleg de ce dureaza atat de mult pana la urma. Parca zici ca o aduce cineva in spate, si nu un tren/trailer.

PS: Tot timpul se baga placa cu multe comenzi, dar din cate am citit in ultima vreme se pare ca nu prea se mai inghesuie lumea sa cumpere masini. Plus, ca am un coleg care si-a cumparat VW Golf VI  (cea mai vanduta masina la nivel european !!!), adusa tot de Porsche. Din momentul confirmarii comenzii, pana s-a dus sa ridice masina de la dealer au trecut aproape 4 saptamani - si nu a fost o masina de pe stoc.

In fine ... noi sa fim sanatosi, sa ne bucuram de masinile noastre ...

Octavia II FL, 2011, 1.6 MPI, Drive+, ESP, airbag-uri cortina, scut motor si distributie
--- If you don't know where you're going ... every road will get you nowhere. ---

Offline victor77

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: 47.533313,25.545187
  • Mesaje postate: 160
  • Auto: Superb 2.0 TDI 170HP
« Răspuns #58 : Iunie 16, 2011, 03:42:44 p.m. »
Normal ca 7 saptamani e un termen bun fata de 16 saptamani plus 2 saptamani de concediu la fabrica cat erau initial.
Skoda Superb 2.0 TDI 125 KW 4x4  Ex: VW Golf IV 1.9 TDI ALH
Intotdeauna exista o prima data

Offline valir

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Nürnberg
  • Mesaje postate: 228
  • Auto: Superb 1.4 TSI
« Răspuns #57 : Iunie 16, 2011, 02:56:32 p.m. »

7 saptamani, e un termen bun zic eu. Mai bine asa decat sa ti se spuna un termen mai mic si apoi sa iti vina mai tarziu.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()