Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Rulment fabia  (Citit de 5540 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Genu007

• Doar inscris
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 14
  • Doar Inscris
  • Auto: Fabia 1.4, 74KW
Re: Rulment fabia
« Răspuns #5 : Mai 13, 2012, 03:11:20 p.m. »
Am rezolvat problema cu schimbarea rumentului. Am dat 350 ron din care 100 ron a fost manopera.

Offline ARM77

• Expert
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 693
« Răspuns #4 : Mai 13, 2012, 11:51:22 a.m. »
Fara datele masinii nu te putem ajuta.Stim doar ca este o Fabia.... :039: .
Intr-adevar ,rulentul fata ,care este cu tot cu tambur, poate diferii in functie de sistemul de franare,daca are sau nu ABS...
Datele masinii...
Foste:Felicia 1.9D/2xFabia Sedan 1.9SDI/Fabia Combi 1.9TDI

Offline Genu007

• Doar inscris
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 14
  • Doar Inscris
  • Auto: Fabia 1.4, 74KW
« Răspuns #3 : Mai 11, 2012, 06:56:12 p.m. »
Am si eu aceeasi problema la fabia. Am un huruit la viteze de peste 50km/ pe stanga fata si cred ca e rulmentul. Imi puteti spune ca la ce sume sa ma astept? maine ma duc in service

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Mai 06, 2011, 08:59:50 p.m. »
Afla mai intai codul original al piesei in ETKA, abia atunci poti cauta piese echivalente !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline ghighistar

• Junior
  • *
  • Locaţia: DB
  • Mesaje postate: 75
  • Auto: Fabia 6Y 1.2 12v
Rulment fabia
« Răspuns #1 : Mai 06, 2011, 08:13:59 p.m. »
Salutare la toata lumea...am si eu o harait in skoda mea si am fost la mecanic si am aflat ca e de la rulmentul stanga fata... problema consta in faptul ca nu gasesc unul potrivit pentru masina, astfel: am fost cu talonul la magazin si imi aduce unul pe care nu incape discul de frana, apoi ma duc iarasi, nu se mai ia dupa talon, imi aduce unul pe care intra discul de frana dar nu intra planetara, lacasul respectiv fiind prea mic.... Intrebarea mea este: problema este a magazinului sau s-a intamplat ceva cu stocul respectiv de masini din anul in care a fost fabricata masina mea sau ce sa fac. O sa incerc si la alt magazin auto in speranta ca ei se vor descurca mai bine sper. Apropo, codul de pe rulmentul actual de pe masina este urmatorul: FAG 805807 a, care, din cate am inteles de la cei de la magazinul respectiv, nu exista la ei asa ceva. Orice parere e bine venita.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()