Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Cumpar motor 1.8t  (Citit de 4496 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sady

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Tulcea
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: O1, 1.8 t
Re: Cumpar motor 1.8t
« Răspuns #7 : August 04, 2011, 06:54:24 a.m. »
Ti-ai montat motorul ?
S-a potrivit bine ?
1.8T  L&K, '02, berlina

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #6 : Iunie 19, 2011, 07:17:27 p.m. »
Pt un raspuns 100% sigur e nevoie sa consultam ELSA ;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline KDY

• Junior
  • *
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 62
  • SKODA OCTAVIA COMBI 1.8T 4X4 ARX
  • Auto: SKODA OCTAVIA COMBI
« Răspuns #5 : Iunie 19, 2011, 06:12:33 p.m. »
mi-a gasit un prieten un motor AUQ, fara accesorii si cutie, numai cu linia de injectoare, senzorii, cablajul pana la ECU si ECU la 600de euro+transport. acum nu stiam daca se potriveste pe masina mea, daca pot sa-i pun cutia de viteze impreuna cu kit-ul de ambreiaj de la mine deoarece a mea este 4x4 si motorul este de pe tractiune fata. aveti idee daca merge? si am inteles ca trebuie tras sau legat un fir pentru turometru. este adevarat?

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #4 : Iunie 19, 2011, 04:06:25 p.m. »
AUQ este identic cu ARX, mai putin setarile din ECU si schimbarea gestiunii motorului (detunare la 150 cai electronica), au acelasi turbo, acelasi IC, aceleasi injectoare...
Am sugerat sa cauti in Germania pt ca acolo poti gasi motoare la rulaj real...sa te pregatesti totusi de ceva banuti...daca AZQ sau ALH poti aduce la 1000 euro...pt ARX/AUQ ma gandesc undeva la 1500-2000 euro. Dar macar sunt in stare buna!

Offline KDY

• Junior
  • *
« Răspuns #3 : Iunie 19, 2011, 01:56:30 p.m. »
Singura varianta a mai ramas sa schimb motorul. Am sunat prin tara dar nu am gasit decat AGU, care nu are sistemele electrice ca la mine(clapeta acceleratie si intinzatorul de la lant), si am mai gasit un motor AUQ acum nu stiu daca este sigur compatibil cu ARX. Stiu ca AUQ este de pe RS si are 180 CP., ARX are 150 CP, as putea pune AUQ in loc de ARX? Trebuie facute modificari? Stiti in Germania site-uri de dezmembrari sau cum sa caut? Multumesc!

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #2 : Iunie 19, 2011, 01:08:00 p.m. »
Incearca in Germania la dezmembrari !

Din ce vad, nu ai terminat cu problemele la masina asta... :(

Offline KDY

• Junior
  • *
Cumpar motor 1.8t
« Răspuns #1 : Iunie 19, 2011, 09:41:24 a.m. »
Salut! Ma puteti ajuta cu informatii unde as putea gasi un motor de 1.8T tip motor ARX, acum din cate stiu merge si tip motor AUQ numai ca este de 180CP. Vreau sa-l schimb deoarece la mine a picat intinzatorul de lant de la axa cu came si am vazut ca este in jur de 2000lei, si cand am desfacut am constatat ca 2 suruburi care prin lagarele la axea cu came nu mai strang deoarece s-a stricat filetu dupa chiuloasa. Asa ca la o socoteala mai bine iau un motor decat piesele. 

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()