Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: DELCAR Brasov  (Citit de 30533 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4533
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
Re: DELCAR Brasov
« Răspuns #22 : Iunie 11, 2021, 05:04:09 p.m. »
Neaparat sa vorbesti cu ei!! Asa poate invata din greseli, mai ales ca te-au indus in eroare spunand ca injectorul 1 era stricat (cand el de fapt nu avea nimic).
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline Vincitoreblu

• Doar inscris
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 3
  • Nou venit
  • Auto: Skoda Yeti 2.0 TDI DSG 4x4
« Răspuns #21 : Iunie 11, 2021, 03:24:06 p.m. »
Haideti sa va povestesc continuarea ca sa fie completa istoria: evident ca nu am dat 2500 de ron pe un injector cu montaj, dar am fost la un alt service, am dat jos injectorul 1 si l-am trimis la bancul de probe de injectie.... SUPRIZA, injectorul NU era defect.
Am dat jos toate celelalte 3 injectoare, le-am verificat, TOATE 3 au fost defecte. Nu stricate de tot pentru ca au mers reconditionate cu 350 ron bucata.
Si acum sunt fericit ca merge masina.... am scapat, sper :)
Iar despre DELCAR, ma duc sa vorbesc cu directorul de service sa ii povestesc, poate invata si ei ceva, asa calm incet cu grija, poate acum ma asculta cineva.
Va tin la curent.

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #20 : Iunie 02, 2021, 09:24:36 a.m. »
da, la partea de comunicare Delcar mai are de lucrat...macar la Avia Motors, daca aveam nelamuriri si consilierul de service nu stia sa imi raspunda la ele (si de obicei nu stia), chema mecanicul, ne duceam la masina si stateam de vorba. Si Delcar ar trebui sa faca la fel, sa te lase sa stai de vorba cu persoana care s-a ocupat de masina ta, pentru ca, tratand doar cu consilierul de service, informatia se pierde pe drum.
Cat despe injector, nu vei gasi ever vreo reprezentanta din Romania sa il reconditioneze: toate schimba piesele, de mult timp nu le mai reconditioneaza.
Daca as fi in locul tau, as cumpara un injector nou original, si l-as schimba la un service de incredere; nu are sens sa dai 2500 ron la reprezentanta cand poti incheia afacerea cu 1700 ron la alt service.

Offline Vincitoreblu

• Doar inscris
  • Nou venit
« Răspuns #19 : Iunie 01, 2021, 08:56:27 p.m. »
Inteleg, dar lasand la o parte inca o verificare, felul cum te trateaza de spui ca e mare secret ce fac ei acolo. Tocmai asta e ideea, sa vorbesti cu clientul... in fine.
ca sa termin povestea de mai jos, ma duc sa iau masina dupa ce ma suna. incepe gigel de la birou sa imi spuna ca i-au facut inca un test si reiese ca injectorul 1 este busit, trebuie schimbat si injector nou aftermarket+manopera costa 2500 RON. zic bine dar imi puteti arata ce valori au testele facute, nu stiu valori de injectie sau ceva de genul asta. aaa ... pai am facut o poza cand era testerul pe masina si va trimit pe whatsup. imi trimite, intr-adevar facusera un test dinamic: adica au pus testerul pe masina si au plecat cu ea la drum, in acest timp a aparut din nou problema, testerul a incercat sa o corecteze dar nu a reusit si a dat eroare la injectorul 1 care nu putea sa alinieze injectia la parametrii de fabrica.
si zic, nu se poate verifica mai in amanunt poate nu trebuie schimbat ca daca nu face tot timpul ma gandesc ca e posibil sa mearga reparat ceva.... zic si eu...
aaa.. nu, nu facem asa ceva, doar inlocuire ca nu se poate.
no si acu, ma duc la un service normal, scot injectorul 1, il trimit la verificat si voi vedea daca trebuie inlocuit. plus ca un injector nou Bosch costa 1500 RON, iar inlocuitul la un service normal pana in 200 RON cu tot cu garnituri.
Concluzia e ca pur si simplu te trateaza ca pe unul care vine sa le strice imaginea sau mai stiu eu ce, nu ca pe un client care plateste si care ar mai veni daca ar fi tratat cu bun simt, atat.

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #18 : Mai 24, 2021, 03:23:05 p.m. »
daca verificarea pe tester nu a fost facuta de Delcar, atunci degeaba ai facut-o in alta parte (adica degeaba ai facut-o la un profesionist care a pus-o pe tester si a gasit 0 erori). Reprezentantele nu iau in considerare decat testele facute de ele, nu si ce teste fac altii, chit ca trebuie sa dai iar bani ca sa  o ia de la capat cu verificarile. Nu doar Delcar face asa, si Avia motors spre exemplu procedeaza la fel.

Offline Vincitoreblu

• Doar inscris
  • Nou venit
« Răspuns #17 : Mai 24, 2021, 01:44:34 p.m. »
Salut, sunt nou pe forum si as vrea sa va impartasesc experienta mea cu Delcar: am o Skoda Yeti DSG 2.0 Diesel si are o problema de injectie. Initial am crezut ca e o problema de cutie si am fost sa verific, dar cei de la Automatico din Brasov mi-au confirmat ca nu e problema de cutie, au pus tester pe ea si zero erori, plus ca uleiul fusese schimbat de 3000 de km in cutie. Inainte de asta, cu vreo cateva saptamani o persoana avizata in domeniu, un profesionist care verifica masini a pus testerul pe motor si tot zero erori.
Si acum incepe epopeea la Delcar: sun sa fac o programare explic toate cele de mai sus + zgomot metalic injectoare sau tacheti ca nu stiu exact, mi se face o programare " ca sa verifice electricianul care e problema". Ma duc, las masina, explic inca o data cele de mai sus, tot in ideea in care cineva noteaza pe fisa de lucru a masinii ce povesteste proprietarul ca sa nu se faca teste inutile. plus ca le-am precizat clar ca, pentru a vedea cu ochii lor cum se manifesta problema, trebuie sa faca un test la rece in Drive, sa mearga efectiv cu masina in treptele 2, 3, 4 timp de cateva minute. tipul de la receptie service care a preluat actele mele pt reparatie a dat sictirit din cap, nu m-a intrebat altceva, era clar ca nu a percutat ce i-am spus. Ma suna a doua zi: "electricianul a pus pe tester si motorul si cutia, nu sunt erori". Zic: " dar a facut un test drive cu masina sa vada cum se manifesta problema...." raspuns a fost ... cri cri.... dupa cateva secunde in care probabil l-a intrebat pe electrician mi-a spus cu juma de gura ca " da, au testat masina".
urmarea e ca vor face un test de injectie, debit, etc, clar e ceva mai grav.... nu zau, pai daca eu va zic ca am pus tester pe motor si pe cutie si sunt zero erori, de ce oare mancati timpul si banii clientului inutil ? nu stiu, ma intreb si eu.
deci la capitolul comunicare cu clientul zero barat, sincer, ma asteptam la ceva profesionalism, nu mult dar asa cat sa atinga renumele reprezentantei
inca nu am un raspuns despre acest al doilea test dar voi reveni.

Offline RedBraker

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 44
  • Greenhorn
  • Auto: Skoda Octavia 2FL/2011/1.6/DSG
« Răspuns #16 : Noiembrie 03, 2016, 10:56:35 a.m. »
Si eu am fost multumit de atitudinea si profesionalismul celor de la Delcar. Am sunat si mi-am facut programare
peste o saptamana, apoi am ajuns acolo la 9.15. Programarea era la 9.30. Nu stiam la cine. Cand m-am dus sa intreb, am observat ca la fiecare agent care receptiona masini exista o pancarta cu programatii.
M-am zarit si pe mine pe lista, si am asteptat sa se elibereze scaunul. Am primit fisa de preluare masina, si
am plecat. Pe la 13 am fost sunat de agent care mi-a spus ca e mecatronicul, cost 4600 lei. Am platit 110
lei testarea, si am ales sa schimba piesa in alta parte din motive financiare. Am mai cumparat de la ei
presuri originale, stergator, huse de anvelope, plase de portbagaj, si toate m-au ajuns la acelasi pret
care m-ar fi costat daca le-as fi comandat de pe net. Plus ca sunt originale, pe net nu prea erau.
Tot respectul pentru Delcar Brasov. Singurul neajuns ar fi ca a durat o saptamana programarea, insa
daca sunt buni, normal ca au clienti multi. Era plin de masini.

Offline Vwiorel

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Doar Inscris
  • Auto: Superb 2.0TDI
« Răspuns #15 : Octombrie 29, 2011, 07:08:16 p.m. »
Un 10 cu felicitari si din partea mea pentru cei de la Delcar ,care au dat dovada de maxim profesionalism de fiecare data cand am apelat la serviciile dansilor . Intodeauna am apelat la un domn mai in etate , imi scapa numele ,atat pentru programari cat si pentru raspunsuri la diverse intrebari tehnice .
Audi, vidi, sile!

Offline Alexis491

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: VW Golf 2.0TDI BKD
« Răspuns #14 : Septembrie 26, 2010, 07:29:51 p.m. »
In primul rand vreau si eu sa ii multumesc lui Cristi de la Delcar. El este cel caruia ii datorez multe beri pentru ca el m-a indrumat catre Delcar. In al doilea rand vreau sa ii multumesc domnului Ernest, la care mereu am gasit explicatii pertinente si foarte usor de inteles. Ba chiar operatiuni care in mod normal ei nu le-ar face (schimb lichid de frana, cu unul propriu), dupa ce am vorbit cu domnul Ernest, care a spus "se rezolva" exact asa a fost. Si nu in ultimul rand domnului Liviu Stan (am avut daune dar cu ajutorul lui le-am rezolvat) si domnului Secarea, consultant service pentru programarile lui foarte avantajoase. Pe partea de mecanica, service-ul este foarte bun! Pe partea de tinichigerie/vopsitorie, nu le dau 10, nicidecum. Cand mi s-a spus sa vin dupa masina, am atras atentia asupra unor detalii care nu s-au respectat (colturi, parti prost vopsite, coaja de portocala etc.) dar cu ajutorul lui L. Stan s-au rezolvat in cele din urma. Dar ulterior cand am masurat stratul de vopsea+lac imi venea sa-mi pun maiinile in cap. 70 microni fata de 140 dati de producator! Mentionez ca preturile practicate sunt Romanesti desi calitatea mi se pare mai presus, la standarde occidentale!

Offline dayana

• Doar inscris
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 5
  • EU si masinutza mea
  • Auto: Oct Eleg. 1,6 TDI
« Răspuns #13 : Iulie 19, 2010, 01:00:04 p.m. »
salutare! vad ca parerile sunt impartite pe aici vis-a-vis de delcar; mie mi-au lasat o impresie proasta; in noiembrie anul trecut am apelat de urgenta la ei, eram in tranzit si dintr-o data masina a inceput sa mearga intrerupt, nu mai tragea bine, in fine...am primit niste explicatii de doi lei, m-au luat ca ce combustibil am bagat..de parca ajungeam de la Pitesti daca nu eram in stare nici de atat! In fine, tot la Autec Autotehnik la Pitesti mi-au rezolvat problema, ca de obicei acolo gasesc mereu intelegere; raman fidela acestui service; va puteti convinge si singuri:NU MAI POSTA LINKURI ACTIVE SPRE DOMENII .RO ! ESTE PRIMUL SI ULTIMUL AVERTISMENT. DACA VREI SA FACI RECLAMA TREBUIE SA PLATESTI.
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 04:13:12 p.m. de Muad'Dib »

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #12 : Iulie 19, 2010, 12:42:35 p.m. »
da la mobel stiu. eu am facut revizia de 75000 km la autotrend baia mare cand am fost in concediu si cand au bagat seria masinii m-au intrebat unde am facut celelalte revizii pentru ca lor nu le apare masina. cand am schimbat placutele de frana la delcar la fel mi-au spus si ei. nu au putut vedea ce s-a facut la masina.
le-am scris celor de la mobel sa vad daca imi raspuns ceva. am vb cu dl. radulescu catalin.
Life is a lesson. Live and learn.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #11 : Iulie 18, 2010, 11:52:02 p.m. »
 =)) =)) =)) Si ce naiba sa fac cu ea ! Chestia e ca eu am fac doua revizii la Brady si una la Delcar,iar cand au bagat baietii seria de sasiu sa vad ce imi apare la istoric,niciuna din revizii nu apare.  :039:

Adrian(dulamaa9),din cate stiu cel de la care ai luat masina a facut toate reviziile la Mobel.

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #10 : Iulie 18, 2010, 11:36:16 p.m. »
salut.
vad ca nu s-a mai scris aici de 120 zile. o sa postez si eu. am preluat un leasing la o sckoda o2 din 2007 1.9 tdi. mi-am facut o verificare la delcar la brasov si baietii de acolo mi s-au parut foarte amabili. m-au lasat sa stau langa masina si mi-au explicat care e starea masinii. mi-am schimbat acolo cele doua bucsi posterioare din fata. pretul a fost cam 250 lei/buc (cam mult pentru ca le-am gasit la autostill la 90 lei/buc parca). m-am dus la ei pentru ca asa mi-a spus intuitia. nu cred ca am gresit. masina a fost luata din prahova. ce mi s-a parut curios ca atunci cand le-am cerut un istoric mi-au spus ca cei din prahova-mobel.ro nu sunt conectati in sistem si nu le apare mare lucru. e posibil ca unii dealeari skoda sa nu fie conectati la baza de date de interventii? sau e ceva voit?
in alta ordine de idei, aronbv spui ca esti multumit de cum ti-au vopsit cei de la delcar masina? eu am pe capota niste punctulete de la pietrele sarite pe ea si la usa stanga fata, langa prag vad ca e putin sarita vopseaua. eu am casco la ea si la anu as vrea sa incerc sa o fac. pot sa ma bazez pe delcar? cum s-a pastrat ce ai vopsit la masina pana acum?

Cred ca Florin  plecat cu baza de date, alta explicatie nu se ezista:71: :71: :71:

Offline aronbv

• Gold member
  • Locaţia: Brasov, Romania
  • Mesaje postate: 1134
  • Simply clever... BV-90-CTI
    • Traduceri-Forditasok-Translations
  • Auto: Octavia 2 1.6MPI BSE
« Răspuns #9 : Iulie 18, 2010, 06:26:52 p.m. »
Totul se menţine OK, atât tabla, cât şi plasticul vopsit!
Eat shit. A billion flies can't be wrong!

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #8 : Iulie 18, 2010, 05:52:06 p.m. »
salut.
vad ca nu s-a mai scris aici de 120 zile. o sa postez si eu. am preluat un leasing la o sckoda o2 din 2007 1.9 tdi. mi-am facut o verificare la delcar la brasov si baietii de acolo mi s-au parut foarte amabili. m-au lasat sa stau langa masina si mi-au explicat care e starea masinii. mi-am schimbat acolo cele doua bucsi posterioare din fata. pretul a fost cam 250 lei/buc (cam mult pentru ca le-am gasit la autostill la 90 lei/buc parca). m-am dus la ei pentru ca asa mi-a spus intuitia. nu cred ca am gresit. masina a fost luata din prahova. ce mi s-a parut curios ca atunci cand le-am cerut un istoric mi-au spus ca cei din prahova-mobel.ro nu sunt conectati in sistem si nu le apare mare lucru. e posibil ca unii dealeari skoda sa nu fie conectati la baza de date de interventii? sau e ceva voit?
in alta ordine de idei, aronbv spui ca esti multumit de cum ti-au vopsit cei de la delcar masina? eu am pe capota niste punctulete de la pietrele sarite pe ea si la usa stanga fata, langa prag vad ca e putin sarita vopseaua. eu am casco la ea si la anu as vrea sa incerc sa o fac. pot sa ma bazez pe delcar? cum s-a pastrat ce ai vopsit la masina pana acum? 
Life is a lesson. Live and learn.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 17, 2026, 05:21:12 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]