Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Buyback Octavia II  (Citit de 31680 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
R?spuns: Buyback Octavia II
« Răspuns #31 : Februarie 07, 2008, 12:32:50 p.m. »
ce consum ai?

pai daca e asa cu banii, mai ia in calcul si taxele de inmatriculare (pt asta de acum si pt urmatoarea), ca se aduna cam mult

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
« Răspuns #30 : Februarie 07, 2008, 12:16:01 p.m. »
pai da' luam diesel dar o luam cheala-cheala ! m-am fortat mult si pentru asta......pentru diesel trebuia sa ii dau in cap la unu' sa mai imi dea vreo 1500 euro !

in afara de asta, masina merge ok dar consumul ma sperie !
Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline dentistul

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 176
  • aveti grija de dintisorii vostri sau vin dupa voi
    • pagina cabinetului
  • Auto: 1.6 mpi o2 trend
« Răspuns #29 : Februarie 07, 2008, 12:11:16 p.m. »
deja dai masina iuliane?trebuia sa te fortezi si sa iei de la inceput diesel..serios,.....succes la vanzare
Skoda Octavia 2 Trend 1.6 mpi
ESP gri satin proiectoare
 [URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image

Offline 72THX

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Dr. Taberei)
  • Mesaje postate: 995
« Răspuns #28 : Februarie 07, 2008, 11:37:15 a.m. »
Iulian bine ca nu ai fost la AAA AUTO cei mai mari jepcari, te prostesc in fata.
Pe fostul Megane care l-am vandut cu 6500E au vrut sa imi dea 4500 - 4700E. I-am spus individului ( un pustan de vreo 23-24 ani cu titulatura de director). I-am comunicat tanarului aspirant ca la pretul asta e un cielo si sa se spele pe cap cu firma cu tot.
Iar la Tiriac auto rulate sunt alti nenorociti; dupa ce mi-au spus ca imi pot da cam 6800 pe masina, am fost cu ea la ei  (fostul Metro Otopeni) au testat masina, test drive cu ea..... La sfarsit imi zice ca nu poate sa imi dea decat 5000 - 5500E pe ea, pentru ca masina are ceva la motor. Am intrebat ce are, eu schimbasem cu 3-4 zile inainte 2 injectoare la service Renault; nu au stiut ce sa imi spuna asa ca i-am dat dracu si pa astia si am vandut-o pe cont propriu mult mai bine.

Toti vor sa iti dea pe ea cat pe o dacie si sa o vanda cat maimult.
So fi intalnit hotu' cu prostu' si eu nu stiam. 
SKODA OCTAVIA 2 Elegance, 4x4; 1,9 TDI BXE; Xenon, PDG, Tempomat, Maxi-Dot, Hill Hold...
[URL=http:/

Offline IULIAN

• Gold member
  • B-791-RLY
« Răspuns #27 : Februarie 07, 2008, 10:38:31 a.m. »
alex nu am facut inca un pret.....nici nu stiu ! dar avand in vedere ca pe ea am dat 16800 si are 3 luni pe undeva pe la 15000-15500.o fi mult-putin habar nu am ! :-/

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #26 : Februarie 07, 2008, 10:17:50 a.m. »
Iulian, cit ceri pe ea?
bicicleta

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #25 : Februarie 07, 2008, 10:09:39 a.m. »
iulian are dreptate.iti da la buyback 12000  pe masina si o gaseseti,a doua zi,la vanzare,cu15000!!!am mai vazut din astea.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #24 : Februarie 07, 2008, 09:30:16 a.m. »
IULIAN, lasam topicul deschis pt eventualii doritori de buy-back care tin sa-si exprime un pct de vedere...diferit sau nu.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #23 : Februarie 07, 2008, 09:18:16 a.m. »
Ai dreptate , este jegmaneala la drumul mare . La fel am patit si eu cu Loganul . Mi-au oferit cu 1200 Euro mai putin decat am luat in targ la urgenta . Dealer Dacia : 6300 Euro , in targ 7500 Euro + 850 lei gumele de iarna noi noute .Masina am vandut-o la prima iesire in targ in timp de 2 ore . Trageti concluzii cum e mai rentabil .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline IULIAN

• Gold member
  • B-791-RLY
« Răspuns #22 : Februarie 07, 2008, 08:53:05 a.m. »
M-am lecuit cu buyback la masina mea....

sa va povestesc.....
Ieri pe la ora 17 ma infiintez la usa dealerului Avia Motors cu speranta ca imi va oferi un pret decent pentru masina mea in eventualitatea unei vanzari prin sistemul buyback.

Urc la etaj, vorbesc cu un domn dragut.....ma intreaba cat am dat pe ea, ce dotari suplimentare are, cati km rulati, ceva defectiuni, etc....
 II spun omului ca masina are 3 luni, din noiembrie, are 3000 km, pretul de achizitie a fost 16800 euro, Trend, ca optionale are pe ea ESP, jante aliaj 16 ", 4 difuzoare suplimentare, proiectoare, gri antracit, ulterior am pus si alarma, etc.

Omul se uita la mine parca eram vreun samsar, imi spune de uzura masinii, nr de km ( eu zambind foarte iritat ca imi venea sa ii dau una X(, care draqu uzura masinii ca nici nu s-au asezat piesele pe ea), ca este un model de Octavia care nu prea se vinde ( aici chiar imi venea sa ma ridic ) si ca anul 2008 va veni cu un facelift si vor scadea preturile etc.....

In final, imi spune ca imi da 12000 euro pe ea.....I-am aruncat cartea de vizita (care mi-o daduse) in  fata, m-am ridicat si am plecat !

Asa ca Buyback este hotie la drumul mare ! Eu m-am lecuit !

Topicul se poate inchide ! Multumesc !

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #21 : Februarie 06, 2008, 12:33:46 a.m. »
Sorin,ai dreptate dar exista si persoane care nu accepta asa ceva iar eu le respect opiniile.Fiecare isi ia ce doreste.Cand a vazut popa masina s a uitat decat la kilometraj si atat.Va dati seama ce alerga preoteasa cu 140 cp ! :))

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #20 : Februarie 06, 2008, 12:31:03 a.m. »
are dreptate florin. ambele imbunatatiri se pot elimina usor (desi nu vad sensul mai ales ca au costat o groaza de bani)
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #19 : Februarie 06, 2008, 12:25:54 a.m. »
Alex,hai ca cipul il inteleg dar folia !Folia se da jos fara probleme,iar motorul nu are cip, ci este modificat softul care la dorinta fiecaruia se poate reveni la cel original. >:)

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #18 : Februarie 06, 2008, 12:23:03 a.m. »
Florin, sa stii ca dupa ce-mi vand masina (e aproape data) voi fi in cautare de alta si Octavia 2 este pe locurile fruntase in lista :)
Din pacate masina ta iese din discutie din 2 motive: folie + chip tuning. Nu iau masini cu modificari.
bicicleta

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #17 : Februarie 06, 2008, 12:13:36 a.m. »
Alex ce mai astepti ! Iti dau masina aproape noua  :D

Relu,sa sti ca este pusa si pe autovit si nu m a sunat nimeni.Anul trecut am mai avut o tentativa sa o vand si gasisem un popa care sa o ia ca mai avea una la fel si vroia pt nevasta sa.Mi a oferit 8000 de euro ceea ce atunci mi s a parut putin eu vrand 8500 si ala a fost singurul interesat.In rest care suna intreaba cu cat o dau fara lea sing.Acum sunt hotarat sa o dau si fara rate pe care sa le achit integral inainte. :082:

« Ultima Modificare: Februarie 06, 2008, 12:17:04 a.m. de F L O R I N »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()