Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Buyback Octavia II  (Citit de 31657 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
R?spuns: Buyback Octavia II
« Răspuns #61 : Februarie 07, 2008, 09:01:51 p.m. »
Iuliane, observ o tendinta de iritare? Pentru ce, pentru ca nu-mi place cum ti-ai configurat masina??
Asta e nu-mi place, n-o iau. Exact asta voiam sa subliniez, faptul ca atunci cind iei (nu TU, la modul general) o configurezi pentru tine, iar cind o vinzi, trebuie sa gasesti pe cineva caruia sa-i placa (si sa dea banii...).
La fel cum eu pot sa ma laud cu masina ca am volan multifunctional si un cumparator potential sa-mi spuna "lasa-ma dom'le in pace, nu vezi ce roti are?"

Car-kit: da, poti sa-ti iei mai ieftin dar mie-mi place sa se integreze in bord, sa-ti afiseze numarul pe maxi-dot, etc, nu ceva prins cu suruburi si legat cu fire, chiar daca e la jumatate de pret.

Legat de fite: Eu consider fite ceea ce ARATI LA ALTII sa te dai rotund (in cazul masinilor - folie, eleroane, spoilere, pleoape, lumini pe sub masina ...) nu ceea ce ai, dar nu vede nimeni. Alea sint doar pentru tine.

Mie in masina imi place sa fiu zen :D
Voi (Master, mai ales) sunteti mai ... spirt.

FIECARE CU ALE LUI.

alex...nu sunt iritat deloc...aic toti imi sunteti prieteni chiar daca uneori nu suntem de acord unii cu altii.....

gandeste-te ca poate mi-am configurat masina luand in considerare si suma maxima alocata pentru masina si incercand sa pun pe ea cat mai multe optionale utile pentru confortul si siguranta mea !...da, daca aveam bani la discretie TE ASIGUR ca puneam tot ce era optional in ofertele skoda, ca toate mi se pare interesante si utile, dar.....finantele de cele mai multe ori isi spun cuvantul...

Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #60 : Februarie 07, 2008, 08:38:07 p.m. »
hai ca deja am sarit de la topic... poti simti nevoia unei stabilitati mai mari in multe situatii in care nu conduci extrem (ex viteza pe autostrada si treci pe langa tiruri... e cazul meu si clar nu e fita)

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #59 : Februarie 07, 2008, 08:34:33 p.m. »
Stabilitatea nu este o fita., nu stiu de unde ati scos asta.
A considera ca rotile standard nu confera stabilitate suficienta, da.

Ca sa nu mai zic de condusul asfel incit sa depasesti stabilitatea oferita de cele standard (nu, nu e o fita, e altceva).

LE: sunt absolut convins ca si cu 185/15 pot merge mai repede decit multi altii cu nu_stiu_cit pe nu_stiu_cit (asta e lauda, stiu :D )
« Ultima Modificare: Februarie 07, 2008, 08:36:39 p.m. de AlexTM »
bicicleta

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #58 : Februarie 07, 2008, 08:28:15 p.m. »
ok, am inteles, nu te supara pe mine plsssss :)
doar ca era mare citatul

Offline vick

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 716
  • decat o viata cioara, mai bine o zi vultur
« Răspuns #57 : Februarie 07, 2008, 08:27:24 p.m. »
Crina, merci de atentionare, trebuia sa subliniez ceva anume....altfel nu dadeam quote....stiu regulile forumizarii...sau cel putin asa pretind :D :015:
Skoda Octavia 2, 2005, 2.0 TDI DSG
EX. Skoda Octavia 1, 2004, 1.9 TDI

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #56 : Februarie 07, 2008, 08:18:16 p.m. »
hmmm.... n-as considera stabilitatea o fita...
si te rog frumos nu da quote mesajului anterior. Multumesc!

Offline vick

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 716
  • decat o viata cioara, mai bine o zi vultur
« Răspuns #55 : Februarie 07, 2008, 08:14:37 p.m. »

La fel cum eu pot sa ma laud cu masina ca am volan multifunctional si un cumparator potential sa-mi spuna "lasa-ma dom'le in pace, nu vezi ce roti are?"

Car-kit: da, poti sa-ti iei mai ieftin dar mie-mi place sa se integreze in bord, sa-ti afiseze numarul pe maxi-dot, etc, nu ceva prins cu suruburi si legat cu fire, chiar daca e la jumatate de pret.

Legat de fite: Eu consider fite ceea ce ARATI LA ALTII sa te dai rotund (in cazul masinilor - folie, eleroane, spoilere, pleoape, lumini pe sub masina ...) nu ceea ce ai, dar nu vede nimeni. Alea sint doar pentru tine.

FIECARE CU ALE LUI.

ptiu, niste roti cu jante mai mari si anvelope mai late din care rezulta stabilitate sporita sunt fite, folia pe geamuri la care s-a discutat si rasdiscutat la ce e buna, e fita....dar un kar kit nu e....e musai sa-ti arate langa ceasurile de bord cine te suna sa-ti distraga numai bine atentia cand te suna cineva pe care nu-l ai in agenda telefonului si apoi sa ii raspunzi din sant...

:067:
Skoda Octavia 2, 2005, 2.0 TDI DSG
EX. Skoda Octavia 1, 2004, 1.9 TDI

Offline AlexTM

• Gold member
« Răspuns #54 : Februarie 07, 2008, 07:51:04 p.m. »
Iuliane, observ o tendinta de iritare? Pentru ce, pentru ca nu-mi place cum ti-ai configurat masina??
Asta e nu-mi place, n-o iau. Exact asta voiam sa subliniez, faptul ca atunci cind iei (nu TU, la modul general) o configurezi pentru tine, iar cind o vinzi, trebuie sa gasesti pe cineva caruia sa-i placa (si sa dea banii...).

Mie in masina imi place sa fiu zen :D
Voi (Master, mai ales) sunteti mai ... spirt.

FIECARE CU ALE LUI.
bicicleta

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #53 : Februarie 07, 2008, 07:32:32 p.m. »
Iulian, incalzirea in scaune nu e deloc fita si as include-o la echipamente standard la echiparea Elegance.
Daca e sa vorbim de echipare si ce consider eu ca si minus major la Octavia2 in echiparea Elegance. Lipsa airbagurilor cortina si ESP-ul. Astea ar cam fi trebuit sa fie obligatorii si nu stiu de ce cred eu ca vor fi standard dupa facelift...
Apropos de gume, eu mi-as lua din start 225 latime si maxim 17 diametrul jantei si minim 45 talonul, sa vezi atunci stabilitate.
Hai ca fac off topic :P

Offline IULIAN

• Gold member
  • B-791-RLY
« Răspuns #52 : Februarie 07, 2008, 06:44:04 p.m. »
alex.....am dat sute de euro pentru jante pe 16 si gume pe 205/55/R16 in primul rand pentru aspect si in al doilea rand pentru stabilitatea care mi-o da la o viteza mai mare.
si de ce as da nu stiu cate sute de euro pe un volan multifunctional, cand pot binemersi sa imi un carkit care il gasesc la 120 de euro, si eu nu ii vad o utilitate extraordinara acestuia.
Tu ai ascultat muzica intr-o masina echipata cu 8 difuzoare fata de una echipata cu 4 difuzoare sa vezi diferenta?
aaa, si spune-mi si mie cate luni pe an folosesti incalzirea in scaune.....astea sunt deja fite !

si una peste alta, masina mi-am configurat-o/personalizat-o pentru mine nu pentru un eventual cumparator.....

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #51 : Februarie 07, 2008, 06:30:14 p.m. »
AlexTM, noi suntem exact pe dos la gusturi!  :)O:)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline AlexTM

• Gold member
« Răspuns #50 : Februarie 07, 2008, 04:56:31 p.m. »
N-AI TEMPOMAT?
Ei uite, vezi ce inseamna alegerea optiunilor. Ai dat nu stiu cite sute de euro pe jenti, dar n-ai tempomat.
OK, cu tempomat-ul se poate rezolva si dupa, dar ai de ex. volan multifunctional, inclusiv comenzi pentru telefon? (l-am vazut pe lista de optiuni)
Nu e nici o ironie. Fiecare are pasaricile lui, prioritatile lui, deci isi comanda masina cum vrea, NU E NIMIC RAU IN ASTA. Insa cind vine vremea sa o vinda, va trebui sa o dea unuia cu "pasarici" asemanatoare.
Eu, dac-ar fi sa-ti cumpar masina, ti-as taia din start 500 de euro pentru jenti si difuzoare, optiuni  pentru care nu ma intereseaza cit ai platit. In schimb cu volanul sau cu incalzirea in scaune ... m-ai cucerit :D

bicicleta

Offline florin

• Gold member
  • Mesaje postate: 704
« Răspuns #49 : Februarie 07, 2008, 04:20:02 p.m. »
 da, la kilometrii aia nu merita diesel sub nici o forma :) ia si te bucura de masina ta  :080:
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Offline CRISTI

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1017
  • it's not just about the horsepower..
« Răspuns #48 : Februarie 07, 2008, 04:16:06 p.m. »
Pfff...pai sa nu te prindem ca te mai gandesti la alta deocamdata!!!  :P E prea devreme!  ;)
Audi A4 2006
Octavia II 2008

Offline IULIAN

• Gold member
  • B-791-RLY
« Răspuns #47 : Februarie 07, 2008, 04:10:06 p.m. »
va multumesc la toti pentru raspunsuri.......Oricum, cu mana pe inima va spun ca sunt un pic indragostit de ea pentru ca imi functioneaza brici, totul e ok, nu am nici cea mai mica problema cu ea....iar maine mai adaug un optional si anume Tempomatul !

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()