Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Proaspat posesor de SKODA OCTAVIA 2.0 TDI DSG  (Citit de 21602 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline razraz

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 395
  • Auto: VW GOLF 5 - 2008
Re: Proaspat posesor de SKODA OCTAVIA 2.0 TDI DSG
« Răspuns #51 : Septembrie 29, 2011, 09:59:11 p.m. »
esti cel mai tare  landser  :040:

Offline landser

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 269
  • Skoda Superb 1,9TDI AWX 131 CP BJ2007
« Răspuns #50 : Septembrie 29, 2011, 09:55:35 p.m. »
off topic:intr adevar nu am spus nimic constructiv pt ca pur si simplu nu era cazu' dar nu m am putut abtine sa tac cand am vazut sfaturile puerile enuntate.Adica tre' sa conducem toti masini proletare pentru a deveni  mici schumacher!Poate pur si simplu vrea un minim de lux(daca putem spune asa in cazul de fata) de la o masina care l va duce din A in B.Poate nu toti sunt pasionati de fiare sau sa faca peste 30000km pe an(ca de, acilea lumea recomanda diesel-ul doar in cazul asta)ci doar vor sa aiba un lucru pe masura posibilitatii lor si pt simplul fapt ca si-l doresc.
Skoda Superb 1,9TDI AWX 131CP BJ2007/Skoda Octavia 1,9TDI AXR 101CP BJ2008

Offline silverboy3

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Wroclaw
  • Mesaje postate: 195
  • Auto: 2010 Superb 2.0 170
« Răspuns #49 : Septembrie 29, 2011, 09:19:15 p.m. »
 =)) hai ca incepe sa imi placa topicul

PS: landser +1 , idem etc
2010 Superb 2.0 170 4X4

Offline razraz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #48 : Septembrie 29, 2011, 09:18:21 p.m. »
Fiecare ia un sfat dupa cum crede de cuviinta.

Deoarece eu am trecut de la masini ceva mai mici la Octavia am considerat ca trebuie sa-i raspund.

Consider ca nu e normal sa fi ironic si daca nu ai nimic constructiv de spus mai bine nu participi la discutie.

Offline landser

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 269
  • Skoda Superb 1,9TDI AWX 131 CP BJ2007
« Răspuns #47 : Septembrie 29, 2011, 09:14:34 p.m. »
daca si octavia e o masina mare atunci A6, E Klasse, 5 innseamna ca s tiruri ca sa nu mai vb de A8,Sklasse,seria 7.Hai ca asta e tare cu experienta de 50 000km ca sa conduci octavia.Adevaru' e ca ti tre vreo 3 facultati!!!Mai intai tre' sa mergi pe vreo 5 chiftele de masini  ca sa ajungi sa ti iei cat de cat una buna?!Sfaturi luate parca din formula as sau cancan!
Skoda Superb 1,9TDI AWX 131CP BJ2007/Skoda Octavia 1,9TDI AXR 101CP BJ2008

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #46 : Septembrie 29, 2011, 08:15:04 p.m. »
Daca tot nu ai platit masina si deci inca nu e a ta, fa niste teste minime cu ea inainte de a o plati. Macar un test drive de 20 - 30 de minute in care sa o pui la cateva "incercari".
Iti doresc ca masina sa fie in stare foarte buna si sa mergi cu ea fara probleme exact cat iti doresti.
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline Tibrea Doinel

• Junior
  • *
  • Locaţia: Focsani
  • Mesaje postate: 38
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda Octavia L&K
« Răspuns #45 : Septembrie 29, 2011, 07:55:37 p.m. »
Tipul care a adus-o isi ia un comision i-am acordat 10% din valoarea masinii . Si-a luat raspunderea ca va aduce ce trebuie
iar banii ii va primi daca imi convine masina . Asta a fost intelegerea mea cu el . Cand au fost sa o testeze tipul de la service
a spus ca cel care a mers cu masina a condus-o decent . Masina arata foarte bine . O sa ii fac casco si o sa ma invat sa o conduc
mie daca nu imi place interiorul unei masini nu imi vine sa ma urc la volan . Daca vad ca ma descurc cu ea o sa o schimb cu ceva mai bun
Salariul pe care il am acum imi permite sa imi cumpar si sa intretzin o masina de lux . Nu intzeleg de ce unii sunt asa de carcotasi , promit ca am sa vin cu ea cand vor fi intalniri SKODA . Am preferat sa o iau second hand  sa ma invat cu gabaritul . Asigurarea casco nu da dauna totala pe harjoneli in parcare , si ganditiva cine ar lua o masina noua si sa inceapa sa o picteze cu lovituri . Acum conduc un golf 5 al companiei pentru care lucrez , sunt o mica catastrofa pt ca lucrez vreo 14 ore pe zi . Aproape ca nu am timp sa conduc masina o folosesc cand e nevoie sa ajung la cele doua puncte de lucru ale companiei , iar de stat toata ziua pe forumuri nu am timp de aceea nici nu cunosc regulile foarte bine . Sper ca pe viitor sa pot comunica mai mult . Poze cu masina am sa pun in weekend cand o sa ajung sa platesc masina .

NU MAI SCRIE CU LIMBAJ MIRC!!!
« Ultima Modificare: Septembrie 29, 2011, 07:59:01 p.m. de M i c u t z u »

Offline razraz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #44 : Septembrie 29, 2011, 07:16:30 p.m. »
Oricum fac CASCO la ea , masinile din clasa mica pe care le-am condus sunt obisnuit cu ele . Ma adaptez greu cand schimb tipul masinii ... cand imi aduc aminte de primul hatchback ... :D
Permisul nu il am de mult timp am 27 si l-am luat la 22 , dar in total nu am condus mai mult 30000 (am folosit masini de firma numa cand era nevoie) si sincer mi-a cam fost frica sa dau de permis .

Eu zic ca 30.000 km in 5 ani e cam putin insa iti urez succes la condus si sa nu ai parte de evenimente.

Ce nu am inteles eu este fapul ca ai postat ca ai deja masina si masina inca nu ai cumparat-o, in fine, e complicat.Asteptam poze.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #43 : Septembrie 29, 2011, 06:49:15 p.m. »
@vizitator, masina nu e noua.

Doresc sa mentzionez faptul ca
masina a fost achizitionata second hand , pretul fiind de 9500 euro . Masina e rulata 128000 km in olanda este fabricata in 2008

Offline Tibrea Doinel

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #42 : Septembrie 29, 2011, 04:50:42 p.m. »
Are senzori de parcare . :D

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #41 : Septembrie 29, 2011, 04:49:28 p.m. »
30 000km nu e putin, dar nici f mult.
E posibil sa te descuri, nu e dracul asa de negru :032:
Eu te-as afatui asa:
-sa fii calm la volan, si sa faci tot posibilul sa iti rezervi loc de parcare atat la serviciu, cat si acasa; cele mai multe incidente cu Octaviile au loc in parcare, din cauza dimensiunilor mari ale masinii si din cauza vizibiloitatii reduse in spate;
-sa iti faci CASCO neaparat
-sa iti montezi senzori de parcare pe spate (la dealer, sa nu pierzi garantia).
In rest bafta!

In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline Tibrea Doinel

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #40 : Septembrie 29, 2011, 04:41:06 p.m. »
Oricum fac CASCO la ea , masinile din clasa mica pe care le-am condus sunt obisnuit cu ele . Ma adaptez greu cand schimb tipul masinii ... cand imi aduc aminte de primul hatchback ... :D
Permisul nu il am de mult timp am 27 si l-am luat la 22 , dar in total nu am condus mai mult 30000 (am folosit masini de firma numa cand era nevoie) si sincer mi-a cam fost frica sa dau de permis .

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #39 : Septembrie 29, 2011, 03:39:30 p.m. »

Tiberia Doinel, sa stii ca Rasraz are dreptate. Daca nu ai o experienta relevanta in sofat, sa nu conduci Octavia. Este o masina mare, si cu vizibilitate redusa in spate, ,,colturoasa'', nici botul nu i se vede prea bine, si vei avea nevoie de un accentuat simt de apreciere a distantelor daca vrei sa nu o faci varza prin parcari .
Eu am inceput pe Super Nova, apoi am condus 8 ani un Clio Symbol, si abia acum, am trecut pe Octavia. Parerea mea e ca ai nevoie de o experienta de min 50 000 km ca sa conduci o Octavia (eu am aproape dublu).
Poti sa incerci cu Fabia, e f buna pt incepatori.
 :D

PS: nu iti pune vopsea metalizata, cea mata e mai ieftin de revopsit.
« Ultima Modificare: Septembrie 29, 2011, 03:44:15 p.m. de M i c u t z u »
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline razraz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #38 : Septembrie 29, 2011, 12:38:55 p.m. »
Pai daca nu esti un bun sofer Octavia este ultima masina pe care trebuie sa o cumperi.

Si iti spun asta din prisma unui om care are permin de 11 ani, conduc zilnic si anual am parcurs intre 20 si 30 de mii de km.

Dimensiunile ei nu te vor avantaja si cel mai bine pentru a deveni un sofer mai bun este sa-ti cumpari o masina mai mica, nu foarte costisitoare (eventualele lovituri sa le repari ieftin) si care sa te ajute 1-2 ani sa-ti dezvolti abilitatile de sofer.

Offline Tibrea Doinel

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #37 : Septembrie 29, 2011, 07:36:20 a.m. »
Eu cred ca e bine sa fiu precaut . Si cand am condus prima data am avut Solenza vroiam ceva mai bun si parintii m-au sfatuit sa ma invat pe o masina mai ieftina pt ca o mai strici o mai atingi . Recunosc ca nu sunt un bun sofer . Deaia si iau skoda asta am probleme cu sofatul .
« Ultima Modificare: Septembrie 29, 2011, 10:22:43 a.m. de M i c u t z u »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()