Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Service Skoda 'de cartier'  (Citit de 13031 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cuibusel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 174
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia II 1.9 TDI
Re: Service Skoda 'de cartier'
« Răspuns #8 : Iulie 25, 2013, 09:33:39 a.m. »
Cunoaste cineva un service de cartier care are habar de modelele astea de masini in Cluj Napoca??

Offline nasumic

• Doar inscris
  • Locaţia: Cta
  • Mesaje postate: 13
  • Auto: 1.4 - 16 v
Re: Service Skoda 'de cartier'
« Răspuns #7 : Octombrie 18, 2009, 11:06:40 a.m. »
Salutare mai intai si bine v-am gasit .

Sant constantean si sant in cautare de un service pentru a face revizia la o fabia (an 2000 adusa de mine din ger.) . Am fost mai intai la reprezentatnta de dupa Plazu unde mi-au testat-o si mi-au dat un diagnostic cam exagerat  (zic eu) .
Inafara de niste piese ce doresc sa le schimb la ei fiind cam la acelasi pret la la un service din Cta. ce l-am controlat revizia doresc s-o fac mai ieftin ca la reprezentanta .
Culmea ... la reprezentanta real 1 mi-au oferit la promotie o revizie completa la numai 450 (ceva mai sumara) iar la reprezentanta de care vorbesc deja au sarit direct la o ofert ade 850 .

Acum revin la subiectul opicului ..... serviceul de care vorbiti este pe interioara nu ? Iulius se numeste si este cum faci dreapta prima dreapta venind dinspre bariera ?
AM mai mers acolo si merg de regula cu masina de la munca . Intradevar lucreaza bine la skode si mai ieftin decat altii ? Cum este cu garantiile la lucrari  (de regula) se ofera 12 luni cum prevede legea peste tot ?

M-a interesa sa-mi pun si o alarma pe ea fiind mai ieftin decat daca as vrea sa-mi fac o cheie cu comanda centralizata pe ea . Vre-o idee vre-un sfat ?

Multumesc anticipat .

Offline nikkolass79

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti- Bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • B 67 NDY
Raspuns: Service Skoda 'de cartier'
« Răspuns #6 : August 24, 2008, 01:08:29 p.m. »
In Constanta iti recomand un mecanic cu o clasa peste reprezentanta, se numeste iulica, il gasesti la service iulius din constanta, nu cred ca nu reuseste sa repare problema ta, eu sunt foarte multumit de el, si de cinci ani merg numai la el, vezi ca lucreaza pe programare, intra pe site sa gasesti site-ul service. Are si vopsitorie in cuptor si tinichigerie, e ieftin acolo, ai sa vezi! Sa auzim de bine!

0722737332 uite nr lui... nu stiu daca e acelasi iulica.. ca am nr de acum 2 ani... facea treaba buna la orice...dar acum  m-am mutat.
Octavia II, august 2007, Trend, 1,9 TDI, 105 CP. Gri Antracit, climatronic,ESP,Maxi Dot. (Folie prot

Offline misha1997

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 3
Raspuns: Service Skoda 'de cartier'
« Răspuns #5 : August 24, 2008, 12:15:41 p.m. »
In Constanta iti recomand un mecanic cu o clasa peste reprezentanta, se numeste iulica, il gasesti la service iulius din constanta, nu cred ca nu reuseste sa repare problema ta, eu sunt foarte multumit de el, si de cinci ani merg numai la el, vezi ca lucreaza pe programare, intra pe site sa gasesti site-ul service. Are si vopsitorie in cuptor si tinichigerie, e ieftin acolo, ai sa vezi! Sa auzim de bine!

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
R?spuns: Service Skoda 'de cartier'
« Răspuns #4 : Februarie 11, 2008, 09:58:57 a.m. »
gata, m-am linistit!
va multumesc frumos de ajutor!

Florian

• Vizitator
« Răspuns #3 : Februarie 11, 2008, 08:23:05 a.m. »
Si eu stiu unul la care merg de 23 de ani si care intr-un viitor apropiat iti va oferi si masina la schimb atunci cand a ta va ramane in service pentru reparatii.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Februarie 11, 2008, 01:33:06 a.m. »
Stiu eu daca veti fi interesati. Dar multi mai aveti un an de garantie...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
Service Skoda 'de cartier'
« Răspuns #1 : Februarie 11, 2008, 01:16:50 a.m. »
Stie cineva? Ma refer pt post-garantie, costuri mai mici etc
Si va spun si de ce ar fi utila o asemenea informatie (in caz ca trece garantia si la cum arata masina acum ma astept sa tot pice chestii la ea).
Am avut un Ford SH. Mi-a fost recomandat un service 'de cartier' si acolo am dat de niste oameni total pasionati de Ford si doritori sa ajute (da, chiar exista si chiar in Romania!). De ex, cand a 'picat' blocul de lumini, in orice service il inlocuiau total, astia insa l-au desfacut si au facut ceva la contacte. Rezolvarea - simpla si ieftina. Si asta e doar un exemplu.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de bogdanpiatra
[Iunie 20, 2026, 06:30:58 a.m.]

Turcaletul de vizitator
[Iunie 19, 2026, 12:51:17 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente