Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Cumpar Skoda Fabia  (Citit de 3547 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Cumpar Skoda Fabia
« Răspuns #4 : Octombrie 22, 2011, 06:57:53 p.m. »
Asa cum spuneam, te pot ajuta eu cu info si nu numai, daca si cand te vei decide sa achizitionezi una.

In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Remi

• Expert
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 326
  • Auto: Octavia II, 1,6 MPI
« Răspuns #3 : Octombrie 21, 2011, 08:59:26 p.m. »
Sal Doru ! Multumesc pentru info. Era mai ok sa aiba tiptronic dar este ok si fara.
Nu stiu cum se procedeaza cu Germania. Nu cunosc pe nimeni. M-am uitat un pic pe site-uri de acolo, sunt cateva skodite care par ok. Toate bune !
Skoda Octavia II Elegance 1.6 MPI, 2008

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Octombrie 21, 2011, 09:29:15 a.m. »
La Fabia 6Y (deci Fabia 1) exista CVA doar in combinatie cu motorul 1.4 16v MPI 75 cai. Si nu sunt deloc multe (eu nu stiu decat una de ex :D). Recomand o masina cu istoric verificabil sau adusa din Germania (te pot ajuta daca ai nevoie de sfaturi).

CVA la Fabia este una clasica cu 4 trepte luata de la VW, nu Tiptronic.

"The 75 PS (55 kW) version of the 1.4 16v was only mated to Volkswagen's four-speed automatic transmission with fuzzy logic operation until the addition of earlier Sport models which mated it with a manual transmission."

1.4 16V (2000–2007), cod motor APE/AUA/BBY/BKY, 55 kW @ 5000 rpm, 126 Nm @ 3800 rpm
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Remi

• Expert
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 326
  • Auto: Octavia II, 1,6 MPI
Cumpar Skoda Fabia
« Răspuns #1 : Octombrie 20, 2011, 09:41:23 p.m. »
Intentionez sa cumpar pana la sfarsitul anului o skodita pentru cele doua fete ale mele ...  :x
Si pentru ca vreau sa fie si mai fericite decat si-au imaginat, ma gandesc sa fie dotata cu o cutie de viteze automata. Daca mai este si tiptronic atunci este si mai bine ... poate ma vor lasa si pe mine sa ma mai dau cu ea.
Daca aveti intentia sa vindeti o asemenea masina va rog sa-mi dati de veste.
Ma gandesc in primul rand la Skoda Fabia hatchback.

Toate bune.

Skoda Octavia II Elegance 1.6 MPI, 2008

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()