Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Despre Bolero  (Citit de 42545 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
Re: Despre Bolero
« Răspuns #101 : Martie 14, 2013, 02:38:52 p.m. »
DA, se poate.

cam la ce costuri? La intalnirea Skoda de pe 10 martie, era un coleg care vindea bolerouri pt Octavia 2 FL>  :040:
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline Fan-Skoda

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 368
  • Simply Clever
  • Auto: 1.4 TSI
« Răspuns #100 : Martie 14, 2013, 11:49:41 a.m. »
Este foarte diferit Bolero care vine acum pe O3 fata de cel de pe O2 Fl. Nu are fanta pentru introdus cd-uri, nu are fanta pentru introdus card SD. Are in torpedou magazia de cd-uri si pentru card SD. Daca vrei sa pui noul Bolero pe O2, trebuie sa pui undeva separat si magazia de cd-uri. Bolero care era pus pe Fl este mai practic, are magazia de cd-uri integrata, plus slot de card SD.
Skoda O II Facelift 1.4 TSI Business ++

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Oradea
  • Mesaje postate: 237
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia FL 1.6 MPI
« Răspuns #99 : Martie 14, 2013, 09:44:47 a.m. »
Inca o intrebare as avea. Bolero de pe O3 e diferit de cel de pe FL nu? E compatibil si cel de pe O3 sa fie montat pe O2?

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #98 : Martie 13, 2013, 10:30:25 p.m. »
Consumul bateriei datorita redatului muzicii pe smartphone e.. cam egal cu 0. Ascult muzica destul de des de pe smart și consumul e undeva de 2-3 la suta pe oră. Iar legat de calitate, depinde ce smart sau mp3 player ai.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 264
  • Enfant terrible
  • Auto: O2 1.6 MPI DRIVE +
« Răspuns #97 : Martie 13, 2013, 10:13:39 p.m. »
1. Ba da, ai perfecta dreptate. Cardul (e mini SD, SD normal la Bolero?) este asemenea unui stick.
2. Schimbi la fel. Ai dreptate si aici.
3. Nu era vorba numai de telefoane, poti conecta si un MP3 player
4. E vorba de comoditate. Prefer sa am cat mai putine gadgeturi dupa mine: muzica de pe telefon/player intotdeauna va fi cea mai actualizata ptr simplul fapt ca pe drum, la sala, la birou tot ascult la respectivul gadget. De ce sa ma plimb cu inca ceva dupa mine? Solutia cu scosul cardului microSD din telefon este buna, doar ca are 2 mici hibe:
- nu toate smartphoneurile suporta card
- cand bagi din nou cardul in telefon, acesta este scanat. Rasnita mea de telefon se misca mai greu atunci - este frustrant ptr mine acest lucru  :D

Ma gandeam ca un alt avantaj al MP3playerului ar fi faptul ca ai playlisturi ... dar presupun ca pe card ai foldere si functioneaza asemenea, nu? In cele din urma, ramane la latitudinea fiecaruia ce alege: card sau mp3 player.

Oricum, eu unul sugerez sa nu asculti muzica la telefon ci la MP3 - bateria fiind un motiv la mintea cocosului. Al doilea ar fi calitatea audio redata  ;)
Vei smulge dinţii balaurului şi vei călca în picioare leii, zise Domnul.

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #96 : Martie 13, 2013, 09:03:33 p.m. »
Nu stiu cum vi se para voua mai simplu sa folositi telefonul in locul cardului SD:

- la Bolero de pe O2 FL scoti cardul printr-o simpla apasare, il conectezi la PC/Laptop si iti transferi muzica (la telefon/player nu tot asa faci ca sa transferi cativa Gb de muzica pe el?? la mine dureaza de 20 de ori mai mult sa-mi fac playlist-ul in sine decat transferul lui pe un card)
 - nu vad cum e mai simplu sa schimbi melodiile din telefon, decat folosind comenzile de pe volan sau chiar cele de pe Bolero
 - la drum lung ca sa ascult muzica trebuie sa stau cu telefonul conectat la incarcatorul auto nu? mai ales daca e vorba de un Smartphone care are autonomie scazuta; daca vreau sa mai alimentez si un GPS ce fac? trebuie sa mai umblu si cu o priza dubla dupa mine
 - cum majoritatea telefoanelor au si card micro-SD, poti descarca pe el melodii si apoi acel card micro-SD, folosind un adaptor, il conectezi la Bolero (nu stiu cati din noi asculta in masina direct YouTube de pe telefon iar pentru ocaziile de genul asta poti folosi telefonul)
« Ultima Modificare: Martie 13, 2013, 09:09:14 p.m. de iwolffy »

Offline al bundy

• Expert
  • Mesaje postate: 984
  • Auto: O2 FL 2.0 TDI 140 AG
« Răspuns #95 : Martie 13, 2013, 05:16:36 p.m. »
DA, se poate.
Interfata de diagnoza ORIGINALA, intotdeauna ultima versiune , upgrade-uri (tempomat, diferiti senzori) si reparatii instalatii electrice.

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Enfant terrible
« Răspuns #94 : Martie 13, 2013, 04:27:28 p.m. »
Poate ca o sa ti se para amuzant, dar eu chiar cunosc un astfel de caz: logodnica a sunat si individul era cu alta domnisoara. Tipa aia a ascultat toata "conversatia"  :))

Quick question pentru un muncitor ce nu are timp sa rasfoiasca paginile topicului: se poate monta Bolero Aftermarket in locul Swing-ului pe O2 facelift?  :D

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #93 : Martie 13, 2013, 04:13:23 p.m. »
Eu in acest caz da. Dar ai si tu dreptate, nu pentru toti e bun acest sistem. Poate ii suna amanta si sunt in masina cu nevasta  :))

Offline alexxb

• Gold member
  • Mesaje postate: 966
  • Auto: Octavia TDI
« Răspuns #92 : Martie 13, 2013, 04:02:51 p.m. »
Sunt convins ca doresti sa raspunzi la toata lumea care te suna.....dupa x secunde

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #91 : Martie 13, 2013, 12:32:30 p.m. »
Si mie mi se pare mai usor sa conectez telefonul decat cardul sau un usb. De ce? Pentru ca pe telefon/ipod intotdeauna iti actualizezi melodiile mult mai repede pentru ca nu le asculti doar in masina, ce si cand esti in miscare, la sala, fuga etc.

Iar legat de folosirea telefonului pe aux. in cazul meu nu trebuie sa tip(normal ca sunt auzit mai incet decat daca tin telefonul normal la gura) si nu se face microfonie.

Iar pentru alexxb: telefoanele au o functie ca atunci cand sunt conectate la casca( adica prin jack) sa il setezi sa raspunda automat dupa X secunde. Dar cum nu stiai ca exista un buton pentru aux.  ma indoiesc ca te-ai gandit la asta. Asa ca atunci cand esti sunat(iar daca tu nu auzi telefonul care e la cativa cm de tine, da volumul la sonerie mai tare sau schimba-ti tonul de apel) doar apesi butonul de aux. si vorbesti, telefonul raspunzand automat dupa X secunde setate de tine.
O zi faina va doresc

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Enfant terrible
« Răspuns #90 : Martie 12, 2013, 05:33:01 p.m. »
Intotdeauna mi s-a spus ca se aude destul de prost daca tin telefonul la mai mult de 15 cm de mine atunci cand vorbesc cu cineva..

Au pus aux ca sa iti conectezi playerul. Un ipod touch are 32 respectiv 64 GB muzica.  ;;)

Plus, mi se par mai simplu sa conectez telefonul decat cardul ... De pe telefon poti cauta si pe internet daca ti se pune pata si vrei o anume melodie!  ;)

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #89 : Martie 12, 2013, 05:25:39 p.m. »
Hai ca aveti dreptate. Nu are niciun rost sa legi telefonul prin aux sa vorbesti sau sa asculti muzica de pe el. Toti au Columbus si Bolero cu Bluetooth in masina probabil pentru vorbit, au intrare pentru USB sau card reader.
Oricum ne-am abatut de la topic si nu inteleg de ce au mai pus astia aux si pe O3.

Offline Memphis CZC

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 284
  • Doar Inscris de ceva timp
  • Auto: Octavia RS 2.0 TFSI
« Răspuns #88 : Martie 12, 2013, 05:18:33 p.m. »
Normal ca nu e nici un avantaj. Te urci in masina, legi telefonul la aux, asculti muzica la radio, suna telefonul(poate nu il auzi din prima), treci pe aux dupa care raspunzi la telefon, pui telefonul sub frana de mana, urli tare de tot sa te auda si cel de la capatul firului iar cand inchizi faci totul invers

Si in toata schema asta nu cumva faci microfonie? singura sansa ar fi sa tipi binisor mai tare decat o fac boxele masinii:))

Offline james kilowatt

• Expert
  • Locaţia: Europa
  • Mesaje postate: 2786
  • Auto: Mazda CX30 SkyX AT AWD
« Răspuns #87 : Martie 12, 2013, 05:12:23 p.m. »
Bre, da' se da si o masina la casetofonu' ala?  B-)
Mazda CX-30 Rosie 2020
Skoda Superb 1.8 TSI 2010 - in Ilfov

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()