Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Despre Bolero  (Citit de 42568 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline alexxb

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 966
  • Auto: Octavia TDI
Re: Despre Bolero
« Răspuns #86 : Martie 12, 2013, 05:07:19 p.m. »
Normal ca nu e nici un avantaj. Te urci in masina, legi telefonul la aux, asculti muzica la radio, suna telefonul(poate nu il auzi din prima), treci pe aux dupa care raspunzi la telefon, pui telefonul sub frana de mana, urli tare de tot sa te auda si cel de la capatul firului iar cand inchizi faci totul invers

Offline Memphis CZC

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 284
  • Doar Inscris de ceva timp
  • Auto: Octavia RS 2.0 TFSI
« Răspuns #85 : Martie 12, 2013, 04:55:52 p.m. »
pai e exact ca functia speaker numai ca ai boxe mai mari si un fir in plus...nu prea vad marele avantaj. Nu se compara cu functia parrot de pe Columbus. Te urci in masina cu telefonul in buzunar si singura grija e sa ai BT-ul activat la telefon.

In plus, nu sunt foarte sigur, dar cred ca la samsung galaxy, cand ii pui castile, se dezactiveaza microfonul telefonului.

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Oradea
  • Mesaje postate: 237
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia FL 1.6 MPI
« Răspuns #84 : Martie 12, 2013, 04:40:33 p.m. »
Corect.
La volan chiar nimeni nu a pus pana acum telefonul pe Speaker si l-a pus undeva in masina sa poata vorbi(daca nu ai bluetooh sau castile la indemana)? Probabil doar eu sunt de moda veche si incerc sa nu vorbesc la telefon in mod clasic cand conduc  :))  E exact la fel doar ca folosesti boxele sa auzi clar ce zice celalalt.

Offline Memphis CZC

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 284
  • Doar Inscris de ceva timp
  • Auto: Octavia RS 2.0 TFSI
« Răspuns #83 : Martie 12, 2013, 04:29:16 p.m. »
pai si folosesti microfonul telefonului?

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #82 : Martie 12, 2013, 04:24:48 p.m. »
Da in schimb nu poti asculta radio, nu poti asculta de pe cd, nu poti asculta de pe card reader , nu poti asculta nici macar de pe ipod daca vrei sa auzi vocile de pe telefon in difuzoarele masinii, poti rula muzica doar de pe telefon
Telefonul il tin conectat tot timpul cand sunt la volan. Swing-ul si nu numai are un buton pe care scrie Aux. Cand ma suna cineva sau vreau sa sun il apas si aud in boxe. Cand am terminat de vorbit exista butonul Radio, CD si ascult iar radio, muzica de pe cd, card reader sau ce vrei tu....
Felicitari Marsulici. Se pare ca nimeni nu se uita ce stie sa faca aparatura pe care o are  :))
« Ultima Modificare: Martie 12, 2013, 04:27:21 p.m. de hadrian »

Offline Marsulici

• Moderator
  • Mesaje postate: 167
  • Auto: Golf VII 1.2 TSI 110cp
« Răspuns #81 : Martie 12, 2013, 04:23:30 p.m. »
Ori nu am inteles eu bine, ori e ceva ciudat aici :D

Nu exista un selector pentru Radio / CD / Aux ?

Practic cand ai telefonul conectat si esti pe Aux se aude muzica de pe tel sau in cazul unei convorbiri , conversatia.
Altfel daca este selectat radio / cd se aude muzica corespunzatoare :D

In caz ca suna telefonul trebuie sa faci trecerea manual pe aux daca vrei sa auzi in boxele masinii.

Corect ?

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #80 : Martie 12, 2013, 04:18:20 p.m. »
da, dar e f la indemana sa scoti cablul din mufa AUX (e in cotiera), si atunci poti folosi radio si cd fara nici o problema.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline alexxb

• Gold member
« Răspuns #79 : Martie 12, 2013, 04:14:00 p.m. »
Da in schimb nu poti asculta radio, nu poti asculta de pe cd, nu poti asculta de pe card reader , nu poti asculta nici macar de pe ipod daca vrei sa auzi vocile de pe telefon in difuzoarele masinii, poti rula muzica doar de pe telefon

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #78 : Martie 12, 2013, 03:40:13 p.m. »
Microfonul este la telefon  :))  si telefonul il tin in suportul care e langa frana de mana. La fel cum pui telefonul pe speaker si il tii in mana sa vorbesti. Doar ca nu te chinui sa auzi la difuzorul telefonului ce auzi clar in boxe. Am incercat si merge.
Da, am comandat cablul.
« Ultima Modificare: Martie 12, 2013, 03:42:53 p.m. de hadrian »

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 264
  • Enfant terrible
  • Auto: O2 1.6 MPI DRIVE +
« Răspuns #77 : Martie 12, 2013, 03:32:19 p.m. »
Hadrian, daca conectezi telefonul prin AUX si te suna cineva... presupun ca auzi persoana respectiva in boxele masinii, nu?

Dar unde este microfonul ca sa poti vorbi si tu? I am puzzled  8-}

Inca o intrebare: deja ai comandat cablul din link ul postat de tine pe ebay?  :D
Vei smulge dinţii balaurului şi vei călca în picioare leii, zise Domnul.

Offline valir

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Nürnberg
  • Mesaje postate: 228
  • Auto: Superb 1.4 TSI
« Răspuns #76 : Martie 12, 2013, 03:30:29 p.m. »
Bolero, cel putin la Superb, nu are Bluetooth default. Butonul de Phone e pentru Mute. Se poate alege optional si kit integrat pentru telefon, dar costa suplimentar.
Iar pentru telefon, nu prea folosesc AUX (doar pentru internet radio), e suficient sa il pun pe Loudspeaker (in cazul meu) si sa il tin langa frana de mana.

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #75 : Martie 12, 2013, 03:03:36 p.m. »
Util pentru toti care au aux. inclusiv cei cu O3(O3 are sub climatronic si USB si aux, oare de ce au mai pus mufa?). L-am comandat, m-a costat 15.58 ron. E foarte bun ca e reglabila dimensiunea cablului la fel ca si la un mouse pt laptop.

Eu poate am un ipod care vreau sa il leg sau pur si simplu conectez smartphon-ul si folosesc aux. ca si handsfree sa vorbesc. Telefonul sta frumos in locul lui iar eu aud persoana cu care vorbesc in boxe. La asta te-ai gandit ca poate fi folosit aux.?  ;;)
Intrebare pentru cine are sau stie. Bolero are cumva Bluetooth? Multumesc.
« Ultima Modificare: Martie 12, 2013, 03:22:10 p.m. de hadrian »

Offline alexxb

• Gold member
« Răspuns #74 : Martie 12, 2013, 02:47:49 p.m. »
Util pentru toata lumea care nu are bolero sau columbus cu card  reader........ma rog cei cu  masini sub o3

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 264
  • Enfant terrible
  • Auto: O2 1.6 MPI DRIVE +
« Răspuns #73 : Martie 12, 2013, 02:36:30 p.m. »
4 dolari deja este pomana  :))  Ma bate gandul sa dau si eu comanda de unul, mai ales ca nu are 1 metru juma' de cablu ca sa ma incurce prin masina  :040:
Eu unul regret tare mult ca RadioCdul de pe O2 (swing) nu are USB sau slot pentru card ...
Vei smulge dinţii balaurului şi vei călca în picioare leii, zise Domnul.

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #72 : Martie 12, 2013, 02:27:32 p.m. »
Exact, este un cablu jack jack 3.5 mm, in ambele capete cu mufa aia de casti care intra si in pc de exemplu. Eu am un astfel de cablu de aprox. 20-30cm, perfect ca si lungime din cotiera pana afara in spatiul de depozitare. Am dimensiunea asta de la un TV Tuner de PC, e cablul de sunet care dadea sunetul de la Tv tuner in aux PC-ului. Poate aveti pe acasa asa ceva. Si eu in magazin am gasit numai de 1.5 m cel mai scurt.
Se gasesc pe Ebay de exemplu asta e perfect, cred ca imi comand unul, vad ca e 4 usd aprox cu trasport cu tot. Scuze de offtopic dar cred ca e util pentru toata lumea :)
http://www.ebay.com/itm/3-5mm-jack-to-3-5-mm-jack-AUX-Audio-in-Connector-Cable-Lead-Car-for-iPod-MP3-/281074208685?pt=UK_CE_MP3Access_RL&hash=item4171540fad

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()