Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Vand Skoda S100 din 1976 cu nici 40 000 km parcursi  (Citit de 7169 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline razvan neculai

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 0
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda s 100 998cc
Re: Vand Skoda S100 din 1976 cu nici 40 000 km parcursi
« Răspuns #5 : Martie 10, 2012, 08:40:12 p.m. »
anuntul nu mai este valabil. va multumesc mult pentru mesaje si pentru telefoane.

xxxx
« Ultima Modificare: Martie 10, 2012, 08:45:23 p.m. de FDR »

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #4 : Noiembrie 15, 2011, 08:51:27 p.m. »
Regretatul meu bunic a avut o S100, o 1000MB si o 105L....sau S :-? , nu mai tin minte. Anterior acestora a fost mandru posesor a doi bolizi Trabant. :)  In 1987 a trecut la Dacia, masina pe care a vandut-o in 2002, la 40000km, intr-o stare tehnica si optica absolut impecabila.
Land Rover Discovery 3

Offline Dragu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cernauti - Bucovina
  • Mesaje postate: 371
  • Membru onorific !
  • Auto: Laguna 1 Ph2 1.6 16V MY2000
« Răspuns #3 : Noiembrie 15, 2011, 08:40:39 p.m. »
Ar fi cu adevarat indicat sa vedem masina in poze...pt cativa dintre noi ar fi si o depanare de amintiri...
Inapoi la benzinara aspirata 1.6 16V ! EX -Skoda Fabia Combi 1.9 SDI powered by Dimsport
"Daca intalniti in viata un obstacol schimbati directia nu destinatia !"

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #2 : Noiembrie 15, 2011, 12:10:18 p.m. »
Poate niste poze te-ar ajuta la vanzare.:)
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline razvan neculai

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 0
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda s 100 998cc
Vand Skoda S100 din 1976 cu nici 40 000 km parcursi
« Răspuns #1 : Noiembrie 15, 2011, 12:08:28 p.m. »
 Sunt un mare fan al automobilelor clasice si am achizitionat in 2006 acest automobil cu gandul de a-l reconditiona si de a-i mai da o sansa. Din pacate lipsa banilor si perioada dificila prin care trecem cu totii au tot amanat acest moment si am ajuns cu greu sa consider ca nu o voi putea reconditiona prea curand si a trebuit sa iau decizia de a o vinde. Nu pot sa o duc la fiare vechi pentru k nu mai sunt multe in stare atat de buna si ar fii mare pacat sa sfarseasca un vis in acest mod. Masina se prezinta foarte bine din punct de vedere mecanic pentru ca am reusit sa rezolv putinele probleme mecanice pe care le avea cum ar fii reconditionarea casetei de directie si a capetelor de bara si inlocuirea unei conducte de racire. Estetic masina arata bine pentru ca pana am cumparat-o eu in 2006 ea a stat in garaj incalzit pe timp de iarna si la momentul respectiv nu avea deloc rugina pe ea, dar intre timp a aparut putina rugina pe ici pe colo dar este si acum prea putina pentru a se tine cont de ea. Ornamentele nichelate si capacele rotilor sunt in stare excelenta. Interiorul masinii arata foarte bine, are scaune de piele pe care le-am readus la viata cu diferite solutii pentru piele, nu are gaurii date pentru boxe, are absolut toate butoanele intacte, din punct de vedete electric este ok. Pentru a o reconditiona aveti nevoie sa o vopsiti pentru ca vopseaua veche de 35 de ani nu prea mai arata bine si sa ii schimbati cateva furtune de cauciuc de la alimentarea cu benzina si pneurile.                             Pretul masinii este de 1200 ron.        Pentru mai multe detalii sunati la 0735.089.133. Razvan   

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()