Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Porsche Romania - mitul despre garantii  (Citit de 37953 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Porsche Romania - mitul despre garantii
« Răspuns #16 : Martie 25, 2012, 08:27:03 p.m. »
Iti multumesc pt solicitudine, insa mai exista asteptari deocamdata din Cehia si/sau Austria. Si vom vedea apoi...
Problema prezentata poate fi a oricui in orice moment, de aceea am si prezentat-o, un fel de atentionare sau chiar semnal de alarma. Eu ma lovesc rar de asemenea "rea-vointa" pt ca suflu si in iaurt cand vine vorba de PoRo, pe care de altfel i-am cunoscut mai bine pe vremeacand lucram in reteaua Skoda. Putine minti destupate (dar mai sunt) si multa frustrare / tupeu in rest.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline FabiaTDI

• Junior
  • *
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 73
  • In love with my Fabia
  • Auto: Fabia- 1.4 TDI
« Răspuns #15 : Martie 25, 2012, 08:15:38 p.m. »
A V A T A R, nu spun ca cei de la APC ti-ar rezolva 100% problema, ci e doar o organizatie care ar putea sa "preseze" in a se rezolva problema ta. Pe langa asta, lasand la o parte scepticismul tau, cine stie? Nu ai avea nimic de facut decat sa iei cu copy/paste reclamatia pe care ai facut-o OPC-ului si sa o trimiti si lor.
Pana la urma eu doar am incercat sa ajut.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #14 : Martie 25, 2012, 04:52:32 p.m. »
Pt ca PoRO este importator VAG si deci Skoda implicit. E normal sa vorbim despre ei, iar daca tot facem comparatii, sunt putini alti importatori atat de meschini, aroganti si opaci.

Offline Fleur

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 0
  • Skoda Octavia 2, 1.9 TDI, Toyota Avensis 2.0, D-4D
  • Auto: Skoda Octavia 2, 1.9
« Răspuns #13 : Martie 24, 2012, 10:26:48 p.m. »
De ce va legati doar de Po-Ro? Toate service-urile de la Skda sunt ridicole, avem flota, am trecut prin toate.

PS - si la service Toyota e acelasi lucru, diferenta in sus o fac masinile mult mai bune decat Skodele si preturile, de asemenea, mult mai mari.
Cand sunt mort, nu stiu ca sunt mort. Sufera numai cei din jurul tau. La fel e si cu prostii...

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Cont sters
« Răspuns #12 : Martie 24, 2012, 07:33:32 p.m. »
Transparenta totala, preturi ca la noi.
Dar raportate la castigurile macaronarilor, nu sunt nici la jumatatea preturilor din reprezentantele de la noi. La ei exista concurenta si ai de unde alege, ca nu au cate o reprezentanta la doua judete ca in Romania...

Offline drapar

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #11 : Martie 24, 2012, 07:15:59 p.m. »
Eheeeee... Dar noi traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ;)

e GREU cu quotele asta,nu-i asa?!!
« Ultima Modificare: Martie 24, 2012, 07:50:23 p.m. de M i c u t z u »
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #10 : Martie 24, 2012, 04:23:45 p.m. »
La o reprezentanta vw din Italia nici nu s-a pus problema sa nu ma lase sa stau langa masina. Am stat de vorba cu mecanicul, m-au lasat sa fac poze.. Transparenta totala, preturi ca la noi.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Cont sters
« Răspuns #9 : Martie 23, 2012, 07:51:29 p.m. »
piesa schimbata era veche si folosita anterior pe alta masina :)

Pai de-aia la multe reprezentante nu te lasa sa stai langa masina, sa nu vezi ce manevre fac ei... Chipurile se gandesc la sanatatea noastra, sa nu patim ceva. Le-am zis nesimtitilor de la Autogrup ca sunt de acord sa semnez ca stau langa masina pe propria raspundere si n-am nici o pretentie de la ei daca ma accidentez chiar si din vina lor, dar nu au fost de acord, asa ca le-am cerut sa scoata masina din service si am plecat in alta parte.

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti - ROMANIA
  • Mesaje postate: 266
  • nu inventam noi roata , totul e inventat demult
  • Auto: Skoda OCTAVIA
« Răspuns #8 : Martie 23, 2012, 03:25:09 p.m. »
nu exista cai de a raspunde la abuzurile zilnice . doar pentru ceva mai serios sa intentezi proces sau daca ai treaba cu presa sa le aduci televiziunile , dar cum si televiziunile tot de la ei isi iau flotele si tot acolo le repara......

si ca sa dau si eu un exemplu, cineva, o reprezentanta , a schimbat niste componente de pe la frana pe garantie. masina care a suferit operatiunea face accident cam in 30 de zile , din cauza franelor. se face expertiza , piesa schimbata era veche si folosita anterior pe alta masina :)

daca nu cotizezi serios la ei, prin operatiuni de service , te fura cand te prind.
PoRo , e in top , bmw tine aproape.... la cunoscuti se aude de multe ori despre japca si tupeu...

Multi nu se prind , multi se grabesc .

pt mine , la urmatoarea masina care o sa mi-o iau noua , o sa citesc foarte bine contractul. si conditiile si clauzele. :)
Skoda Octavia II 1,6 mpi 75kw 102hp bse pdg black-magic 10-2007 pleoape inele-clima ornament-suport-pahare folie

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #7 : Martie 23, 2012, 07:42:49 a.m. »
@FabiaTDI, nu stiu ce sanse sunt cu Protectia Cetateanului...apoi cum spuneam s-au trimis materiale catre Skoda Cehia si Porsche Holding Austria, se va vedea daca vin si raspunsurile si de ce natura sunt acestea.
Problema semnalata de mine se doreste o mediatizare a modului in care inteleg cei de la PoRo sa-si faca treaba, mai exact cum evita s-o faca. Nu e un razboi declarat acest topic, ci o lupta de gherila...cu cat vor fi mai multi cei care AFLA, numarul celor neavizati scade...si apoi daca stii ce poti pati, nu mai esti socat. Poate unii vor si renunta la VAG pt a nu avea probleme, insa decizia este a fiecaruia. Important este sa informam !

Este clar ca si ANPC apara cauze ce nu sunt ale Consumatorului...in fct de firma implicata ;)
« Ultima Modificare: Martie 23, 2012, 07:44:20 a.m. de A V A T A R »

Offline oaspetele

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bistrita
  • Mesaje postate: 343
  • Auto: SUPERB 2.0TDI 125KW
« Răspuns #6 : Martie 23, 2012, 03:41:45 a.m. »
Eu unul am patit-o cu Golful din semnatura.
Vesnica problema a geamului (de data asta al pasagerului) cazut in usa.
Initial, o mica problema s-a manifestat in garantie, in genul unui sunet nefiresc la inchiderea geamului. Am semnalat problema reprezentantei, aia au desfacut usa, au gresat pe acolo, au recunoscut ca e o problema dar fiindca nu era inca nimic stricat nu au putut schimba macaraua.
Evident, s-a stricat dupa iesirea din garantie iar importatorul nu a manifestat nici macar o ...culanta.
Pana la urma reprezentanta locala a suportat manopera si un spalat.
:)
Masina fiind pe persoana juridica nu am mai facut niciun demers, desi trebuia sa scriu macar la nemti...
VW Golf VI 1.6MPI Trendline
Skoda Superb Combi Elegance 2.0TDI 125KW

Offline FabiaTDI

• Junior
  • *
  • In love with my Fabia
« Răspuns #5 : Martie 22, 2012, 11:39:30 p.m. »
Incearca o sesizare si la Asociatia pentru Protectia Cetateanului. De multe ori functioneaza.

"Asociatia pentru Protectia Cetateanului nu-si propune sa se substituie unei institutii deja create in acest sens (O.P.C) si nici celor abilitate in rezolvarea problemelor cetatenilor, ci doreste sa inlesneasca accesul cetatenilor la forurile competente. Mai exact, dupa analizarea sesizarilor primite de la cetateni A.P.C. trimite adrese tuturor celor competenti sa solutioneze aceste petitii. Astfel, A.P.C. a colaborat cu :
   - Presedintia
   - Guvern
   - Senat - Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor si Petitii
   - Ministere
   - Autoritatea Nationala pentru Control
   - Oficiile pentru Protectia Consumatorului (de sector si judetene)
   - Primaria Generala a Capitalei, Primariile de Sector si teritoriale
   - Prefecturi
   - Inspectoratul Teritorial de Munca
   - Garda de mediu
   - Directia de Sanatate Publica
   - Directia sanitar - veterinara si pentru siguranta alimentelor
   - Romgaz, Distrigaz, Electrica S.A.
       Prin colaborarea cu toate aceste institutii A.P.C. a urmarit si urmareste solutionare pe cale amiabila a problemelor cetatenilor. In cazul în care acest lucru nu este posibil, A.P.C. il sprijina pe cetatean oferindu-i asistenta juridica gratuita in instantele de judecata."

http:// www. appc.ro/

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #4 : Martie 22, 2012, 10:20:24 p.m. »
Pai primul scan este raspunsul ANPC Ilfov :))
Stiu ca suna ca si cand ar fi raspuns Porsche, dar na...macar antetul e al lor :))

Offline FabiaTDI

• Junior
  • *
  • In love with my Fabia
« Răspuns #3 : Martie 22, 2012, 08:28:01 p.m. »
Incearca o sesizare si la Asociatia pentru Protectia Cetateanului. De multe ori functioneaza.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4542
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #2 : Martie 22, 2012, 11:14:05 a.m. »
eu am avut alta problema: am comandat un kit de vopsea pt caroserie in 1 sept 2011, am platit avans 30 RON, si nu m-au sunat nici in martie sa imi ridic kit-ul.  M-am dus cu hartia la ei , nu isi mai aminteau nimic, apoi fara sa se scuze au facut alta comanda, de data asta corecta, si a venit kit-ul peste 3 zile. Numai ca intre timp se facuse 19 RON asa ca mi-am cerut banii inapoi. A trebuit sa vin si a treia oara , sa imi ridic diferenta de 11 RON, atunci cand erau acolo fetele de la contabilitate.  Deci 4 drumuricu totul, si 6 luni asteptare.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de bogdanpiatra
[Iunie 26, 2026, 09:12:57 p.m.]

Cine suntem si ce putem face pt a va ajuta? de vquzby
[Iunie 26, 2026, 10:41:53 a.m.]

Turcaletul de vizitator
[Iunie 19, 2026, 12:51:17 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

* Mesaje recente