Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: bandouri laterale la skoda oct fl  (Citit de 18799 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline michelino159

• Doar inscris
  • Locaţia: Romania
  • Mesaje postate: 19
  • Auto: O2 FL 1.6 MPI DRV+
Re: bandouri laterale la skoda oct fl
« Răspuns #33 : Mai 23, 2012, 11:45:53 p.m. »

Sigur.
« Ultima Modificare: Mai 23, 2012, 11:55:33 p.m. de M i c u t z u »

Offline DragosM

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 764
  • B-41-TSN
  • Auto: Octavia Tour II 1.4
« Răspuns #32 : Mai 23, 2012, 09:00:38 p.m. »
O poza ceva cum arata cu daca ai te rog?!

Eu la reprezentanta skoda am platit pentru ele cu tot cu montaj si tva 65 lei si merita,nu mai am noroi pe portiera doar sub prag.E mai bine :))
Skoda Octavia Tour II 1.4MPI 80cp
Kia Rio 1.5crdi 110cp 235Nm

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #31 : Mai 23, 2012, 08:57:44 p.m. »
Si le mai astepti?  =))
Revenind on topic, aparatorile de noroi spate (pentru Fabia anterioara) mi le-am comandat si montat la "Skoda Iasi" in 2008 si a costat cam 100 RON. Prima data au adus reperele gresite. Profesionisti, nu altceva  :))
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #30 : Mai 23, 2012, 08:55:36 p.m. »
Eu am  dat comanda de aparatori de noroi la OpenService Iasi din Iunie 2011 :D

Offline DragosM

• Gold member
  • B-41-TSN
« Răspuns #29 : Mai 23, 2012, 08:54:31 p.m. »
pai la mine arata ceva de genul

Offline michelino159

• Doar inscris
« Răspuns #28 : Mai 23, 2012, 08:50:18 p.m. »
Urmeaza luna viitoare.. (dar de data asta le montez eu nu ma mai duc la PBA ca au scoruri nesimtite).

Momentan in portofelul meu bate crivatul ca tocmai am terminat cu inmatriculatul....B-41-TSN :D

Eu la reprezentanta skoda am platit pentru ele cu tot cu montaj si tva 65 lei si merita,nu mai am noroi pe portiera doar sub prag.E mai bine :))

Offline michelino159

• Doar inscris
« Răspuns #27 : Mai 23, 2012, 08:45:03 p.m. »
Sunt total de acord cu tine! Ai platit pentru ceva ce nu ai primit...eu zic sa le ceri sa-ti vopseasca gratis bandourile!

M-au sunat cei de la reprezentanta astazi,sa ma intrebe daca sunt multumit de serviciile lor(am mai achizitionat,huse,tavita porbagaj,aparatori noroi fata,etc) si le-am zis tot ce aveam pe suflet :)) M-au chemat la reprezentanta sa rezolvam problema amiabil.Cand semnezi un contract trebuie sa il respecti in totalitate,daca nu,informezi si prezinti acte doveditoare,trimise de Skoda,Importator,Mama lui Stefan cel Mare ...ca incepand cu data de......se livreaza masinile din gama X,fara motor...,doar cu pedale si la acelasi pret. :))
« Ultima Modificare: Mai 23, 2012, 08:47:11 p.m. de michelino159 »

Offline DragosM

• Gold member
  • B-41-TSN
« Răspuns #26 : Mai 23, 2012, 06:31:05 p.m. »
Urmeaza luna viitoare.. (dar de data asta le montez eu nu ma mai duc la PBA ca au scoruri nesimtite).

Momentan in portofelul meu bate crivatul ca tocmai am terminat cu inmatriculatul....B-41-TSN :D

Vin bine bandourile dar poti sa-i pui aparatori de noroi pentru rotile din fata,protejeaza.

Offline Fan-Skoda

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 368
  • Simply Clever
  • Auto: 1.4 TSI
« Răspuns #25 : Mai 23, 2012, 05:44:27 p.m. »

Sunt perfect de acord cu tine VIZITATOR,cat priveste partea practica a bandourilor cat si in privinta continuitatii lor ca la OCT Tour,atat pe masca fata cat si pe cea din spate;nimic de comentat,vine bine de jur imprejur;in schimb la Oct Fl este altceva.Cine s-a orientat spre achizitionarea unei Sko oct fl,a vrut ,,altceva,,din toate punctele de vedere.Cand faci o comanda la o masina,nu la un mixer,o faci in cunostinta de cauza,ai niste asteptari,pe langa dotarile STANDARD adaugi si niste optionale destul de costisitoare,pentru a avea,,altceva,,.Platesti toata suma la ridicarea masinii si constati ca ceva lipseste.Deci am platit pentru ce nu am,sa fiu explicit si pe urma ma amagesc vazand partea buna a lucrurilor.Nu fac polemica,doamne fereste,imi pare rau de un singur lucru ca puteam fi anuntat,prin mail,telefon in timp de doua luni cat am asteptat masina.Nimic.Nici macar la livrare nu mi s-a zis.Am intrebat eu si vezi ca asa si pe dincolo.Oameni buni, cand achizitionezi o masina vorbim de o suma destul de mare si mai ales pentru o skoda si nu mai pui la socoteala vremurile care sunt.Deci vrei ,,altceva,,pentru care investesti si astepti ,,altceva,, plus seriozitate;pacat ca traim in Romania,asta ne ocupa cel mai mult timp.

Sunt total de acord cu tine! Ai platit pentru ceva ce nu ai primit...eu zic sa le ceri sa-ti vopseasca gratis bandourile!
Skoda O II Facelift 1.4 TSI Business ++

Offline michelino159

• Doar inscris
« Răspuns #24 : Mai 23, 2012, 10:05:52 a.m. »
Am montat si eu astazi pe masina bandouri si chiar se vede mult mai bine decat fara ele.
Masina fiind Tour vine fara si arata neterminat urat.....acum arata a masina completa si mai ales ca acum protejeaza masina de alte usi care sunt deschide de marlani......

Scuze ca masina este foarte murdara dar am fost la tara :)

Eu cred ca a fost o investitie buna :D

Vin bine bandourile dar poti sa-i pui aparatori de noroi pentru rotile din fata,protejeaza.

Offline michelino159

• Doar inscris
« Răspuns #23 : Mai 23, 2012, 08:10:15 a.m. »
,,eu nu le-as vopsi sub nici o forma, eu regret modelul Tour, cu bandouri laterale negre, si cu bandou in fata si spate.
Dar ma rog, fiecare e stapan pe banii lui, si face ce vrea cu ei. ,,

Sunt perfect de acord cu tine VIZITATOR,cat priveste partea practica a bandourilor cat si in privinta continuitatii lor ca la OCT Tour,atat pe masca fata cat si pe cea din spate;nimic de comentat,vine bine de jur imprejur;in schimb la Oct Fl este altceva.Cine s-a orientat spre achizitionarea unei Sko oct fl,a vrut ,,altceva,,din toate punctele de vedere.Cand faci o comanda la o masina,nu la un mixer,o faci in cunostinta de cauza,ai niste asteptari,pe langa dotarile STANDARD adaugi si niste optionale destul de costisitoare,pentru a avea,,altceva,,.Platesti toata suma la ridicarea masinii si constati ca ceva lipseste.Deci am platit pentru ce nu am,sa fiu explicit si pe urma ma amagesc vazand partea buna a lucrurilor.Nu fac polemica,doamne fereste,imi pare rau de un singur lucru ca puteam fi anuntat,prin mail,telefon in timp de doua luni cat am asteptat masina.Nimic.Nici macar la livrare nu mi s-a zis.Am intrebat eu si vezi ca asa si pe dincolo.Oameni buni, cand achizitionezi o masina vorbim de o suma destul de mare si mai ales pentru o skoda si nu mai pui la socoteala vremurile care sunt.Deci vrei ,,altceva,,pentru care investesti si astepti ,,altceva,, plus seriozitate;pacat ca traim in Romania,asta ne ocupa cel mai mult timp.
« Ultima Modificare: Mai 23, 2012, 08:15:48 a.m. de michelino159 »

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
« Răspuns #22 : Mai 22, 2012, 07:40:15 p.m. »
          Ma bucur ca ti-ai atins obiectivul propus.:) Imi place faptul  ca bandourile pe langa rolul protector au si rol estetic, deoarece se asorteaza cu oglinzile, clantele si antena. :)
          Eu am la Bia bandouri la bara din spate si in fata chiar deasupra proiectorelor. Cele de pe partile laterale sunt vopsite argintii, adica in culoarea caroseriei (ca asa a vrut mama in 2005  :)) ). Uneori gaseam urme de vopsea straina, dar treceau cu spirt sanitar. :)
         Lasa ca nu e asa de murdara masina. :-j Si tata merge deseori in sat si nu ma prea lasa sa ii spal Loganul, ca sa nu ma obosesc. Zice ca "Bia ajunge si pe Logan da un pic cu apa".  Cu cat spal masinile mai frecvent, cu atat imi e mai usor. :)
         Sa te bucuri de masina in continuare! 

Offline DragosM

• Gold member
  • B-41-TSN
« Răspuns #21 : Mai 22, 2012, 07:13:55 p.m. »
Am montat si eu astazi pe masina bandouri si chiar se vede mult mai bine decat fara ele.
Masina fiind Tour vine fara si arata neterminat urat.....acum arata a masina completa si mai ales ca acum protejeaza masina de alte usi care sunt deschide de marlani......

Scuze ca masina este foarte murdara dar am fost la tara :)

Eu cred ca a fost o investitie buna :D
« Ultima Modificare: Mai 22, 2012, 07:15:45 p.m. de DragosM »

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4542
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #20 : Mai 22, 2012, 05:30:12 p.m. »
eu nu le-as vopsi sub nici o forma, eu regret modelul Tour, cu bandouri laterale negre, si cu bandou in fata si spate.
Dar ma rog, fiecare e stapan pe banii lui, si face ce vrea cu ei.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #19 : Mai 22, 2012, 02:36:57 p.m. »
Frumusetea e o chestie de gust :) extrem de subiectiva.
Mie mi se pare ca arata mult mai bine cu bandouri negre, chiar si la o masina de alta culoare unde se vede diferenta mai pronuntat. E exact o chestie de design, face o separare mai pronuntata pe usi sau pe bara, decat a fi niste simple "umflaturi" in culoarea caroseriei.
Dar, revenind, masina e a proprietarului si lui e important sa-i placa :) lasa-l dom'le sa le vopseasca... :)
bicicleta

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de bogdanpiatra
[Azi la 09:12:57 p.m.]

Cine suntem si ce putem face pt a va ajuta? de vquzby
[Azi la 10:41:53 a.m.]

Turcaletul de vizitator
[Iunie 19, 2026, 12:51:17 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

* Mesaje recente