Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Pachet drumuri grele  (Citit de 200742 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
Re: Pachet drumuri grele
« Răspuns #43 : Iunie 10, 2008, 02:10:02 p.m. »
gindeste ca la stilul asta de viata masina se va lasa tot mai jos :D
bicicleta

Offline papu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 38
  • drive fast but safe
  • Auto: 1.8 20V turbo
« Răspuns #42 : Iunie 10, 2008, 02:08:51 p.m. »
sa inteleg ca daca tin cont de faptul ca in 11 ani de condus, in care nici la paine nu am fost fara masina, am vazut maxim 1000 de metri fara asfalt inseamna ca am facut o alegere buna :082:
skoda octavia tour 1.8 Turbo 20V 179 hp

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #41 : Iunie 10, 2008, 01:59:37 p.m. »
 =D> dragosb  =D>

G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline dragosb

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #40 : Iunie 09, 2008, 05:35:10 p.m. »
Depinde tare mult pe unde ai de gand sa mergi cu masina. La Tour, fata de noua octavie, PDG-ul se simte putin altfel. Eu am avut PDG si pe O1 si mi-am pus si pe O2. Tour-ul fara PDG este foarte moale (ca suspesii) si foarte confortabila. Iar pe curbe, parca se lipeste de sosea. Dar daca esti nevoit sa urci borduri ca sa parchezi sau vrei sa o iei si pe drum neasfaltat (pe la o padure) atunci trebuie sa fii foarte prudent. Altfel, la coborarea de pe bordura risti sa infunzi un prag sau ai sa dai cu baia de ulei de pamant. La fel si pe drum accidentat. Si astea deoarece botul la Tour este foarte jos (se vede si la inspectie vizuala).
Fratele meu are Tour iar la achizitie l-a luat fara PDG la sfatul meu: "Ai sa mergi mai mult pe sosea, stai in oras, nu iti trebuie PDG. Pune-ti doar scut de plastic". Pe acelasi traseu (serpentine), abordat la fel, la a mea intra ESP-ul foarte repede, la el foarte, foarte rar.
Acum insa are pragul dreapta infundat de la coboratul unei borduri, are scutul de plastic facut tandari si isi instaleaza PDG aftersale saptamana asta la pret de 1700 RON.
Pe autostrada am mers atat eu cat si el la limita de sus a vitezometrului fara diferente.
Deasemeni, O2 fara PDG nu are aceeasi dinamica cu Tour fara PDG, nu balanseaza la fel la coborarea unei borduri, are botul mai inalt decat Tour-ul.
In concluzie: Ganditi-va pe unde o sa mergeti si apoi alegeti cu/fara PDG. Deasemeni cautati sa faceti un DriveTest cu masini cu si fara acest pachet inainte de a da comanda.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #39 : Iunie 09, 2008, 02:58:33 p.m. »
garda la sol mai mare, nu e! la diesel si pe fata!
la diesel compenseaza motorul pe fata :D
dar am dat cu burta de cateva ori pe jos, m-am bagat pe sub ea si nici nu se cunoaste. nu as fi vrut sa dau cu baia in damburile alea, fara scut. ca o face mai barca, nu cred, am mers si cu ot fara scut, abordeaza virajele altfel, ce sa zic....
dar mie nu-mi intra foarte des ESP, ca sa imi para rau ca am rigidizat-o.
in schimb, la urcat borduri cu spatele sunt campion in parcarea din spatele blocului (bine, ma face doar loganul din dotare.....).
Are si PDG plusurile si minusurile sale. consider ca la o masina care trebuie sa fuga ai facut bine ca ai renuntat la el.
Asteptare usoara, ca placuta nu e.
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #38 : Iunie 09, 2008, 02:15:45 p.m. »
Eu n-as fi renuntat la el. Cu o garda la sol mai mare merg mai linistit pe drumurile noastre.
bicicleta

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
« Răspuns #37 : Iunie 09, 2008, 02:12:32 p.m. »
ai facut o alegere buna renuntand la el.....dar acum depinde si pe unde vei merge cu masina....
Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline papu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 38
  • drive fast but safe
  • Auto: 1.8 20V turbo
« Răspuns #36 : Iunie 09, 2008, 02:09:09 p.m. »
nici nu am comandat bine masina dar tot fac subiecte noi :)
cu riscul de a ma repeta spun ca astept o octavia tour 1.8 T, 150 hp. dupa ce am facut un drive test cu un tour sport diesel de 101 hp care avea pachet drumuri grele am crezut de cuviinta sa renunt la acest pachet ptr ca mi s-a parut ca o facem putin instabila in curbe si la damburi la viteze mai maricele. consilierul de vanzari (al carui interes e sa vanda cat mai mult si cat mai scump :D) mi-a spus ca am facut o alegere buna renuntand la acest pachet deoarece ridica centrul de greutate al masinii si o face mai barcuta lucrul care este foarte bun ptr confort dar nu ptr condus sportiv. astept opinii de la voi sa stiu daca sa-mi para rau sau nu :D
skoda octavia tour 1.8 Turbo 20V 179 hp

Offline meebo

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 139
« Răspuns #35 : Mai 20, 2008, 09:52:15 a.m. »
eu am un scut metalic de cand am cumparat masina, dar am inteles ca ianinte nu ar fi avut , si pentru ca a rupt vre-o 3-4 inainte l-a schimbat .

Eu am avut ceva probleme in ceea ce privesc drumurile , chiar daca am mers incet( drumul de la autostrada la slobozia e infect) tot am pus scutul la grele incercari.

In concluzie mi se pare benefic .
skoda octavia 1  , clasic , 1.6  ( 2000 )
[IMG]http://img234.imageshack.us

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
« Răspuns #34 : Martie 12, 2008, 08:14:49 p.m. »
cu prima ocazie il voi pune....

Multumesc tuturor !
Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline dodobird

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 481
« Răspuns #33 : Martie 12, 2008, 03:58:18 p.m. »
Pune linistit scutul metalic nu mai masura prea mult , el este normal pe masina nu plasticul.
Dacia 1310 1,6 8V + Octavia Tour 1,8 20V-T

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #32 : Martie 12, 2008, 02:54:09 p.m. »
Adriane , cea ce ai spus tu ca are 5 mm nu este scutul . Este plasticul ala ordinar din fata rotilor cu efect aerodinamic .
Scutul este cel negru prins cu un surub in poza ( in partea de jos a imaginii ) Eu m-am bagat sub masina , asa ca stiu ce vorbesc. Grosimea este undeva pe la 2 - 2,5 mm maxim .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline AdrianO2

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 217
  • B - 83 - KRL
« Răspuns #31 : Martie 12, 2008, 02:40:10 p.m. »
din poza aia eu observ ca ar avea 5 mm si nu 2 :) dar poate ca e din cauza pozei ca este marita :D
O2, 1.6 MPI TREND , maxi-dot, proiectoare, cheie briceag, alb candy, 21.dec.2007

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #30 : Martie 12, 2008, 02:09:57 p.m. »
Este din tabla de 2 mm . ( ochiometric masurata )
Nu crd ca are mai mult de 0,64 mp , asta inseamna cca. 10 kg . Sigur nu are mai mult . doru , crezi ca 10 kg influenteaza garda la sol ? Poate din cauza configuratiei spre pedalier , dar nu din cauza greutatii . :046:
Era o poza pe forum cu o masina cu PDG fotografiata . O caut si o postez daca reusesc .
Doru draga , 5 mm e grosime de blindaj de car de lupta . Glumeam , Nu are mai mult de 2 mm . Iti atasej o poza , scutul este cel negru cu stopi de norioi si prins cu surub
http://img223.imageshack.us/my.php?image=picture001yy8.jpg
« Ultima Modificare: Martie 12, 2008, 02:13:06 p.m. de liv_sibiu »
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #29 : Martie 12, 2008, 12:35:39 p.m. »
Eu vb despre dimensiunea lui in "relief" ca sa zic asa, nu vb de greutate ! Profilul scutului motor scade garda la sol.  :082:

P.S. Scutul original are 5mm grosime din ce stiu.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()