Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: flluierat in partea dreapta spate  (Citit de 5000 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cosmo47

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: rm valcea
  • Mesaje postate: 155
  • vreau sa stiu cat mai multe despe motorul 1.2 htp
  • Auto: fabia 1.2 60Cp 44 kw
Re: flluierat in partea dreapta spate
« Răspuns #4 : Ianuarie 01, 2013, 12:39:26 p.m. »
multumesc pentru interesul acordat. se aude ca si cum in dreptul airbagului de la pasagerul din dreapta undeva in bord zornaie ceva atunci cand accelerez. mentionez ca acest zgomot nu se aude decat max 5 min pana cand se mai incalzeste masina. este ceva de speritat? eu nu am luat in seama crezand ca freaca cumva un plastic pe altul.multumesc inca odata !

Offline FDR

• Moderator General
  • Locaţia: Blaj, Alba
  • Mesaje postate: 959
  • Auto: O2 Facelift, 1.6MPI
« Răspuns #3 : Ianuarie 01, 2013, 12:32:04 p.m. »
Poti sa faci o descriere mai buna? Eventual posteaza o inregistrare a zgomotului.
"Have no fear of perfection, you’ll never reach it" - Salvador Dali.

Offline cosmo47

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #2 : Ianuarie 01, 2013, 12:15:22 p.m. »
Acum de cand a dat inghetul pana se incalzesc plasticele din bord imi iese un sunet cand turez motorul. Bine ca dispare dupa ce se mai incalzeste motorul. A mai patit cineeva? Tin sa precizez ca sunt foarte multumit de masina cu exceptia celor doua sunete peste care se poate trece cu putina indiferenta.

Offline cosmo47

• Membru de baza
  • **
flluierat in partea dreapta spate
« Răspuns #1 : August 01, 2012, 03:49:34 p.m. »
Va salut,
De ceva timp, sa fie cam 2 luni la unele gropi luate cu viteza mai mica 20-40 km / h  mi se aude la fabia mea ca un fluierat undeva in partea dreapta spate. Am fost la reprezentanta si mi s-a spus ca se aude de la polita aceea neagra.
De curand a fost nevoie sa dau polita jos pentru ca am carat ceva mai voluminos. Dupa ce am terminat de carat, in drum spre casa, desi nu aveam polita in spate acel fluierat a continuat sa se auda.
Eu cred ca este de la amortizoarele haionului. Mentionez ca eu nu deschid foarte des haionul la portbagaj si ca dupa un an si trei luni de cand e masina mi se pare totusi ciudat sa inceapa sa se auda in masina ca intr-o dacie de dinainte de '89.
Va rog frumos sa va dati cu parerea...

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()