Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ceva pareri despre Volvo XC 60  (Citit de 35975 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hawkeye

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 370
  • forumist in toata regula
  • Auto: Skoda O2 FL 1.4TSI
Re: Ceva pareri despre Volvo XC 60
« Răspuns #6 : Septembrie 19, 2012, 10:30:21 a.m. »
Imi dau si eu cu parerea deci don't shoot me. Volvo la capitolul siguranta si confort este peste VW dar la costuri te omoara. Piesele sunt foarte scumpe si servisarile la fel . Vorba lui Luci, pana in 100.000 de km merita mai apoi te va omora cu costurile. Si apoi o masina noua e masina noua. Deci VW ar fi optiunea mea. Sau cum au zis si restul, vezi un Subaru, stiu ca nu-s de lepadat ca mai toate masinile japoneze. Dar la astea nu cunosc preturi de intretinere si piese. Va trebui sa te interesezi din timp.
mandru si proaspat posesor de Skoda

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #5 : Septembrie 19, 2012, 12:41:39 a.m. »
nu volvo.

este mult mai comod, ambianta placuta, senzatie mai de calitate, insa daca ai aijuns in service vei observa costuri mari la aproape orice. inclusiv revizii. sa nu mai spun ca in caz de accident astepti dupa piese pana iti creste barba...

volvo este bun pana in 100k km ca si costuri de intretinere.

Offline landser

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 269
  • Skoda Superb 1,9TDI AWX 131 CP BJ2007
« Răspuns #4 : Septembrie 18, 2012, 10:31:22 p.m. »
pararea mea e ca volvo nu mai face masini de prin '95 !Alege vw mai ales ca e noua!Plus ca volvo se vrea a fi masina premium dar numai asta nu e!Desi vw nu consider a fi premium(exceptie tuareg si phaeton) pe langa volvo chiar e!
Skoda Superb 1,9TDI AWX 131CP BJ2007/Skoda Octavia 1,9TDI AXR 101CP BJ2008

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Septembrie 18, 2012, 09:55:54 p.m. »
Si eu votez Subaru, insa Forester cu 2.0 Diesel Boxer.
Tractiunea integrala da clasa la majoritatea sistemelor 4x4 comerciale.

Cat despre Vovo, cel mai bun D5 este cel de 163cai, apoi s-au inventat performante crescute cu alte dezavantaje din pacate.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #2 : Septembrie 18, 2012, 09:45:41 p.m. »
Sper sa nu ma insel, Volvo foloseste la ora actual motoare diesel de la Ford.

Personal, daca e sa-mi caut un 4x4 de dimensiuni similare celor de mai sus, clar as opta pentru un Subaru XV 2.0TD in echipare Comfort + Navi. Poate cei 150CP oferiti de catre micutul boxer par putini, insa feeling-ul la volan depaseste orice asteptare.
Land Rover Discovery 3

Offline razvan rs

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 294
  • Auto: Mazda 6 facelift revo top 2.5
Ceva pareri despre Volvo XC 60
« Răspuns #1 : Septembrie 18, 2012, 09:30:12 p.m. »
 A făcut careva drive test cu Volvo XC 60? Dar dacă ar fi sa alegeți intre un XC 60 D5 Summum 205 CP second hand cu putini km ( 40k fabricat in 2011) si un Tiguan 2.0 TFSI 210 CP nou nouț ce ati alege. Ambele modele au tractiune integrala, ambele cu transmisie automata si cu dotari cam echivalente. Nu ma intereseaza diferența de consum de combustibil pentru ca discutam de doua motorizari complet diferite si nici diferenta de impozit pentru ca o cunosc. Ma intereseaza mai mult date despre Volvo, pentru ca feelingul din VW il cunosc.
 Pretul intre cele doua este similar, undeva la 32k Euro. Service-ul si piesele la VW imi sunt cunoscute, dar despre Volvo nu stiu nimic! Am incercat sa aflu mai multe direct de la posesorii de Volvo, dar se pare ca nu sunt asa comunicativi ca cei de e forumul Skoda :-/
Mazda 6 facelift revolution top 2.5 L
Ex - Skoda Octavia RS TDI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()