Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Scartait la cutia de viteze  (Citit de 12961 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline octaviandorin

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 186
  • Înca la inceput!!!
  • Auto: Octavia 1 1.6i 102CP
Re: Scartait la cutia de viteze
« Răspuns #5 : Februarie 18, 2013, 05:33:37 p.m. »
Salut,
din experienta cu masini mai vechi in cutie se aude asa daca numai e uleiul bun sau suficient. vezi ca au discutat pe forum aici ca pe la 90.000 ar trebui sa schimbi la cutie uleiul. depinde cat ai tu. 
eu am avut odata simptomele astea dar era lovita cutia si nu tine uleiul mult si cand se incalzea se auzeau diverse zgomote si pana la urma s-a rupt ceva in ea. ( cand se incalzea intra mai greu in viteze)
vezi si tu nivelul si completeaza daca trebuie sa pleci cu ea.
Multumesc pentru sugestii. Voi merge la un mecanic sa verifice uleiul pt ca eu nu prea stiu cum. Masina are 130 000 km. Si eu am avut un accident mai urat dar cutia mi s-a spus ca nu a fost afectata. Asa cum am scris intra totusi destul de usor in viteza dar dupa ce merg mai mult in oras se aud acele zgomote (mai degraba scartait, frecat). Oricum, multumesc pentru sfaturi.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #4 : Februarie 18, 2013, 04:49:07 p.m. »
Avand modelul 1.6MPI pe 1U posibil sa fie necesara si un reglaj al timoneriei ;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline cristi87

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 54
  • -
  • Auto: octavia 2 1.9tdi bjb
« Răspuns #3 : Februarie 18, 2013, 01:17:06 p.m. »
Salut,
din experienta cu masini mai vechi in cutie se aude asa daca numai e uleiul bun sau suficient. vezi ca au discutat pe forum aici ca pe la 90.000 ar trebui sa schimbi la cutie uleiul. depinde cat ai tu. 
eu am avut odata simptomele astea dar era lovita cutia si nu tine uleiul mult si cand se incalzea se auzeau diverse zgomote si pana la urma s-a rupt ceva in ea. ( cand se incalzea intra mai greu in viteze)
vezi si tu nivelul si completeaza daca trebuie sa pleci cu ea.

Offline octaviandorin

• Membru de baza
  • **
  • Înca la inceput!!!
« Răspuns #2 : Februarie 18, 2013, 11:43:46 a.m. »
 :046: Ma poate ajuta si pe mine cineva? In curand trebuie sa fac un drum de 2000km si nu vreau sa am probleme. Ma intereseaza in mod deosebit partea cu zgomotul de la cutia de viteze. Multumesc binevoitorilor. :006:

Offline octaviandorin

• Membru de baza
  • **
  • Înca la inceput!!!
Scartait la cutia de viteze
« Răspuns #1 : Februarie 18, 2013, 01:29:39 a.m. »
Salut. Am depistat un scartait (freaca ceva) la cutia de viteze atunci cand merg in oras. Se aude cand intra in viteza. Se aude chiar si cu motorul oprit cand bag in viteza. Desi aseara am auzit zgomotul, dimineata nu s-a auzit nimic. Am facut un drum de 130km si cand am intrat in oras, multe semafoare... etc, am auzit acest zgomot ciudat. Am ridicat capota si mi se pare ca vine de undeva din zona cutiei de viteze in partea de jos a motorului. Parca acum cand a inceput iar sa faca acel zgomot intra si putin mai greu in viteza, insa intra totusi fara probleme. Ce credeti ca poate fi?
O alta problema: nu imi functioneaza dezaburirea la luneta. M-am uitat mai bine la rezistenta si in mai multe locuri este inegrita ca si cum ar fi corodata. Cum o pot verifica si daca este intrerupta se mai poate face ceva sau trebuie schimbata luneta cu totul?

Multumesc anticipat.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()