Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: cum umplem grila din bara fata sub nr ?  (Citit de 10028 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
Re: cum umplem grila din bara fata sub nr ?
« Răspuns #4 : Aprilie 03, 2013, 01:54:26 p.m. »
Pe modelul meu O2FL MY2012 este pusa o plasa din plastic de protectie unde zici tu si chiar a protejat
Dimsport soft 175 cp

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #3 : Aprilie 03, 2013, 11:46:29 a.m. »
Si eu am doua plase metalice, si tot asa...a venit iarna. :)
Din ce m-am uitat pe sub capota se pot prinde dar in fata radiatorului, nu pe grila de plastic. Exact cum...vedem. Si eu sunt curios daca se apuca cineva de ele, eu probabil dupa pasti o sa le montez.
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline Ion78

• Junior
  • *
  • Locaţia: Constantza
  • Mesaje postate: 85
    • http://img263.imageshack.us/img263/3508/rvvstzawq19utcawmybgvk1.png
  • Auto: O2 FL, 1.4TSI DSG+
« Răspuns #2 : Aprilie 03, 2013, 09:54:09 a.m. »
Intr-o vreme mi-a trecut si mie prin cap sa protejez radiatoarele de obiecte nedorite in celulele extrafine, am cumparat chiar si plasa, inox 1,5mm, insa nu am mai avut timp ..... ca m-a surprins iarna :042: . Eu m-a gandisem sa pun aceasta plasa in fata radiatoarelor cumva, prinsa cu clipsuri de plastic, astfel incat sa obtin o protectie maxima cu munca cat mai putina. Hai ca poate ne laudam in poze in cateva zile dar sa iasa soarele asta odata ca-i prea rece sa te invarti pe langa masina....

Drumuri bune!

O2 Facelift 1.4 TSI, DSG, Business

Offline cosmo47

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: rm valcea
  • Mesaje postate: 155
  • vreau sa stiu cat mai multe despe motorul 1.2 htp
  • Auto: fabia 1.2 60Cp 44 kw
cum umplem grila din bara fata sub nr ?
« Răspuns #1 : Aprilie 02, 2013, 08:55:19 p.m. »
     Va salut, detin o noua fabia an 2011 si m-am intalnit cu o problema : din cauza drumurilor proaste si probabil a faptului ca atunci cand te inscrii intr-o depasire trebuie sa ajungi cat mai aproape de spatele celui din fata (e cam greu cu depasirile la 1.2) prin grila din plastic negru din bara fata intra diverse corpuri dure (pietricele) care se opresc in radiatorul de ac deteriorandu-l. M-am gandit sa dau jos grilele si sa pun un fel de plasa de tantari din metal numai ca m-am lovit de o problema inedita : nu se poate scoate grila din mijloc. Mentionez ca in bara-sub numar exista o grila mare care este compus din 5 subgrile (2 inlocuiesc proiectoarele iar celelalte 3 sunt pozitionate chiar sub numar). Din cele 3 cele 2 st, dr se scot foarte usor, motiv pentru care mi-au fost si furate, insa cel din mijloc nu iese sub nicio forma. Se vede foarte usor in poza.
     Asadar, ce solutii recomandati? cum se scoate grila aceea de sub numar? Cum sa fac sa protejez radiatorul de ac?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()