Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Porsche Bucuresti  (Citit de 12983 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Aquamaster

• Doar inscris
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 7
  • Auto: 1.8 TSI DSG7
Re: Porsche Bucuresti
« Răspuns #6 : Decembrie 25, 2009, 09:15:41 a.m. »
@nicolamirela
Despre termenul de livrare nu iti pot spune prea multe masina mea fiind deja in stock, insa despre seriozitate...stai sa incep. Masina din semnatura a fost platita de societatea de leasing cu 2 saptamani inainte de data la care am convenit sa ''ridic'' masina (20.nov.2009) eu nefiind in tara pana la acea data.Din conversatia telefonica m-au asigurat ca totul va fi ok, la livrare urmand sa primesc toate actele necesare+un set de anvelope de iarna oferite cadou de importator. Pe langa faptul ca anvelopele le-am primit abia pe 23 dec impreuna cu cartea de service, la livrare am avut neplacerea sa constat ca masina nu era pregatita mai deloc...Pragurile murdare de noroi (in rest lucea:), geamurile infecte pe interior (a trebuit sa le curat pesonal ca sa pot pleca ) ,solutia de spalare parbriz+faruri lipsea cu desavarsire, iar mai tarziu am remarcat ca imi lipseste si un carlig in lateral drepta portbagaj pentru agatat sacose sau diferite chestii.
 In final mentionez ca totul s-a rezolvat dupa luuungi insistente, vorbind si cu importatorul plus alte cateva persoane din  PBV1. 
  Si daca cineva se intreaba de ce totusi am achizitionat masina din Bucuresti si nu Constanta cum ar fi fost normal ...o zic si pe asta, pretul era cu 700 euro mai mic la PBV1. Deci cam scump un drum de doar 250 km ...
Octavia 2 FL Business 1.8 TSI - DSG7

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #5 : Octombrie 19, 2009, 07:51:31 p.m. »
3 cuvinte mi-au atras atentia...calugar, shaolin, meserie. Ba 4, si m5 :D
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #4 : Octombrie 19, 2009, 03:48:24 p.m. »
Da,este un termen normal.Cam 6 sapt dureaza pana vine masina.  ;)

Offline nicolamirela

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 5
  • Auto: O2/ 1,9 TDI
« Răspuns #3 : Octombrie 19, 2009, 03:36:53 p.m. »
pe 16.10.2009 am dat av.pt.oct.2 business 1,9 tdi cu cateva optionale( pach.dr.grele,maxi dot,bolero,) la porsche vest 1 si mi s-a promis ca masina vine pana pe 05.12.2009.
Stie cineva care este termenul real de livrare a unei masini la acest dealer si cat de serios este porche vest 1?

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #2 : Iulie 11, 2008, 10:13:18 p.m. »
hmmm...ciudat! si eu am cumparat masina de la acelasi tip si stiti ce mi-a zis? cand se implinesc doua luni de la plata avansului, sa ma sunati si sa-mi amintiti! apoi timp de o saptamana m-a dus cu vorba desi masina era in parcarea lor. un telefon si o reclamatie la directoarea de vanzari de la PBR l-a trezit pe tip si mi-a rezolvat problema. deci...

Offline gelumeserie

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1
  • skoda a facut si tancuri...si erau bunicele
    • www.ghevalrom.ro
Porsche Bucuresti
« Răspuns #1 : Aprilie 11, 2008, 08:24:13 p.m. »
mergeti la porsche si cautati-l pe mihai boldoi...omu e impecabil...rabdare de calugar shaolin...are precizari utile si adaptate la fiecare gen de utilizator auto....e sincer...e bine imformat.....pentru mine a contat enorm.....am fost la porche la vw.....e groaznic..nu te baga nimeni in seama...aia sunt varza...parca nu vor sa vanda....asta este

Edit by Master 4x4: Bine ai venit, Gelu. Ca sa te credem pe cuvant, ca esti "meserie", trebuie mai intai sa citesti Regulamentul, apoi sa-l si respecti. Modul in care scrii conteaza...Multumesc.
« Ultima Modificare: Aprilie 11, 2008, 11:04:28 p.m. de Master 4X4 »
o2 1.9 tdi dsg full option....pret final 24.600 eur....am condus in tinerete m5...acum sunt batran..

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()