Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ajutor,accident !  (Citit de 32563 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
Re: Ajutor,accident !
« Răspuns #7 : August 29, 2013, 04:42:55 p.m. »
Am facut putina curatenie pe aici.
Omul va cere ajutorul intr-o problema urgenta. Nu cred ca e cazul ca discutiile de aici sa devieze de la subiect.
Multumesc pentru intelegere.
"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #6 : August 29, 2013, 11:30:44 a.m. »
poriectul de lege a ramas ingropat...nu se intrevede in viitorul apropiat nici o rezolvare a problemei masinilor bulgaresti.
De obicei politia tine cu victima, mai ales ca celalalt clar a fost vinovat.

In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline kamchatka

• Junior
  • *
  • Locaţia: Gutinas
  • Mesaje postate: 61
  • tedeist
  • Auto: Rapid 1.6 TDI CR
« Răspuns #5 : August 29, 2013, 11:18:52 a.m. »
Când reglementează ăștia situația mașinilor bulgărești & co.? Nu-i deajuns noroiul local cu asiguratorii rău-famați?

Offline Nyckutz

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #4 : August 29, 2013, 10:59:30 a.m. »
Baietii umblau cu marfa prin tara,si probabil au banit ceva la politist,ca in seara accidentului tinea cu mine si ieri(28.08.2013) mai mai ca nu voia sa-mi elibereze proces verbal pentru ca " nu este nevoie".Tipului i s-a dat un avertisment ion loc de amenda,si 3 puncte permis,pentru ca cica ar fi de ajuns paguba masinii...Ca la noi la nimeni,va doresc tot binele,si daca e sa fie o tamponare,sa nu fie cu o masina cu numere de bulgaria !

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #3 : August 29, 2013, 10:38:51 a.m. »
vinovatului i-a facut politia ceva (adica cat i-a dat amenda)? Eu am vzut ca in astfel de cazuri se dau 240 ron amenda si niste puncte de penalizare..
Era bine daca aveai casco, o reparai pe casco-ul tau si faceai regres asupra firmei vinovatului.

In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline FDR

• Moderator General
  • Locaţia: Blaj, Alba
  • Mesaje postate: 959
  • Auto: O2 Facelift, 1.6MPI
« Răspuns #2 : August 28, 2013, 09:17:41 p.m. »
Imi pare rau de incident. Piese gasesti la partenerii skoda-club:
http://www.skoda-club.ro/index.php?board=89.0

Cum de n-ai mai prelungit casco?
"Have no fear of perfection, you’ll never reach it" - Salvador Dali.

Offline Nyckutz

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 16
Ajutor,accident !
« Răspuns #1 : August 28, 2013, 09:08:57 p.m. »
Salutare tuturor ! Aseara,imi duceam iubita acasa si cand sa intru la ea in parcare,hop un tigan m-a izbit in spate,de mi-a intors masina,bineinteles numere de Bulgaria.El se jura ca masina nu e radiata,dar parca nu prea il cred,am fost la politie mi.a dat shefu un proces verbal,am incheiat si o constatare amiabila cu individu(a uitat sa.mi lase numarul de permis ) si am trimis mail la Bucuresti,la AVUS ( firma penala ce am auzit ca e cu probleme).NU prea sper in a-mi vedea vreun ban decat prin BAAR,dar asta ar insemna ca ar trebui sa.mi tin masina undeva vreo 4 luni pana se hotarasc dumnealor sa.mi dea aprobare.

Vreau doar sa va intreb,stiti cumva vreun site de piese originale,sau producator de unde pot sa.mi fac o idee cam cat m.ar costa ? (aripa spate,bara spate,janta si cine stie ce o mai fi pe sub roti,si stopul de pe partea stanga...).Va rog sa ma ajutati !

Ps: Luni trebuia sa merg la revizia de 45000,iar saptamana trecuta mi.a expirat casco-ul :(
« Ultima Modificare: August 28, 2013, 09:28:01 p.m. de corin »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()