Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Schimbare furtune siliconice la motor  (Citit de 4732 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Schimbare furtune siliconice la motor
« Răspuns #4 : Septembrie 10, 2014, 11:25:33 p.m. »
Eu am schimbat in 5 ani vreo 7 furtune diferite la motor. De acestea povestesc acum, probabil la ~200 eur le poti lua pe aproape toate.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline diasomie

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 200
  • Auto: O1 1.8T 4x4 sedan
« Răspuns #3 : Septembrie 10, 2014, 11:22:11 p.m. »
Multumesc
daca ar fi la pret relativ apropiat as pune colorate.. :046: imb T
Set intake si boost app 130 eur
set 7 furtune pt antigel 170 eur 

Cand spui de toate..schimb TOATE futunasele de la motor? adica mai multe decat ce am mentionat mai sus?

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Septembrie 10, 2014, 09:46:25 p.m. »
1) Pune OEM, daca le schimbi pe toate te incadrezi in ~200 eur

2) Renunta la filtrele conice si nu pt ca nu-ti aduc un aport sesizabil, ci pt ca iti aduc si muult praf si particule cu aceeasi ocazie si mai tarziu le scoti din turbo ;)
Am cochetat si eu multa vreme cu un Piper Cross Venom (costa 3-400 USD dar aduce un plus masurabil de pana la 20CP daca motorul este resoftat) dar am renuntat dupa ce-am bagat degetul personal in tubulatura instalata de 1 an pe o masina din Buc si am simtit/vazut/pipait mazga depusa pe interior.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline diasomie

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 200
  • Auto: O1 1.8T 4x4 sedan
Schimbare furtune siliconice la motor
« Răspuns #1 : Septembrie 09, 2014, 05:09:02 p.m. »
Salut,

1) Avand in vedere ca am muulte furtune la motor coapte - atat care tin de turbina ( intake si boost) cat si pe traseul de racire, ( am des pierderi de antigel) mi-am pus in cap sa le schimb cu seturi frumos colorate albastre , ca la gradinita.
Costa de nu-i adevarat insa.
Aveti experienta in asa schimburi? Aveti idee de unde as gasi mai ieftin? Din tara sau dinafara? Am cerut oferte pentru kituri de la mai multe firme si preturile sunt mari.

2) Doresc sa pun si un cold air intake  cu filtru sport - nu stiu daca e cea mai fericita alegere dar intreb sa stiu daca filtrele alea conice trebuie sa aiba si furtun de a aduce aer de la grila din fata catre ele. Sau se termina sec doar cu filtrul? Trag praf mai  mult in oras?

Multumesc.
« Ultima Modificare: Septembrie 09, 2014, 05:59:01 p.m. de diasomie »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()