Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Motor se accelereaza singur  (Citit de 4353 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AlexRadu

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 6
  • Doar Inscris
  • Auto: SO2 1.8 TSI 160CP
Re: Motor se accelereaza singur
« Răspuns #3 : Decembrie 24, 2014, 12:51:21 a.m. »
dupa ce am completat cu aproximativ 1l de ulei mi-a disparut martorul. am mai citit si eu si s-ar parea ca problema ar fi de clapeta de acceleratie. poate sa fie din cazua asta?

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Motor se accelereaza singur
« Răspuns #2 : Decembrie 23, 2014, 10:56:25 p.m. »
Ref la consumul de ulei, chiar si daca rulajul anual e redus, daca e prepinderent in oras, consumul de ulei e normal.
Si din pacate am auzit de 1.8TFSI-uri care consuma mai mult ca un TDI-PD intre revizii chiar aici pe forum.
Solutia partiala ar fi inlocuirea uleiului motor cu cel dedicat Aral 431 (parca, de verificat !).
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline AlexRadu

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 6
  • Doar Inscris
  • Auto: SO2 1.8 TSI 160CP
Motor se accelereaza singur
« Răspuns #1 : Decembrie 23, 2014, 07:08:43 p.m. »
Buna seara! Am si eu o problema cu Skoda Octavia 2 1.8 tsi. De la un timp, atunci cand scot din viteza, dar masina este in miscare, motorul se accelereaza singur pana la 1500 turatii, consumand benzina. Atunci cand opresc de tot, iar masina sta pe loc, turatiile raman constant la 800-900, nimic in neregula. Tin sa precizez ca acum 2 saptamani mi s-a aprins martorul de motor. Am fost la service, baietii mi-au pus-o pe tester, au sters eroarea, precizand ca este ceva cu sonda lamda, baga prea mult oxigen in comparatie cu benzina. Cert este ca au desfacut scutul de la motor, au dat cu o solutie pe acolo si de atunci nu s-a mai aprins. In aceiasi perioada mi s-a aprins si martorul de nivel ulei motor, ceea ce mi s-a parut absurd, avand in vedere ca revizia a fost facuta acum 4 luni, iar eu nu sunt genul care merge foarte mult cu masina(aproximativ 7000-8000 pe an). Care credeti ca poate fi problema? Astept raspuns multumesc!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()