Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Trepidatii volan in mers  (Citit de 4060 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
Re: Trepidatii volan in mers
« Răspuns #2 : Februarie 05, 2015, 11:19:31 a.m. »
Daca intre 50 si 90 kmh se aude si un zgomot, un.. vu-vu-it, posibil anvelopele sa fie de vina.  As banui jantele daca spui ca simti si trepidatii la accelerare. Verifica mai intai daca jantele sau anvelopele nu sunt deformate.

Offline musat1954

• Doar inscris
  • Locaţia: iasi
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda octavia 1,9 td
Trepidatii volan in mers
« Răspuns #1 : Februarie 05, 2015, 09:32:55 a.m. »
octavia 1,9 ,in15.12.2014 am schimbat capetele de bara ,am facut cam 2000 km si ieri am simtit cand accelerez si depasesc 50km am mici si sesizabile trepidati la volan,mentionez ca am facut unghiurile dupa ce am schimbat capete de bara.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()