Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Schimbare scaune  (Citit de 4956 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
Re: Schimbare scaune
« Răspuns #2 : Iulie 16, 2015, 12:38:58 a.m. »
Ai incercat si variante mai simple si mai ieftine? De exemplu, exista huse care au pernuta (burete) pentru mai mult confort. Husele Umbrella (style) au pernuta in zona lombara pt scaunele din fata. Sau exista huse care se prind de scaune si acopera doar partial scaunele (ca o cuvertura pusa pe fotolii). Incearca sa reglezi scaunele la un unghi mai mare de 90 de grade. Roteste pana simti ca este ok. Daca tot dorești sa pui scaune de la alte masini, poti cauta la dezmembrari. Iti sugerez sa ceri sa probezi scaunele sa vezi daca se potrivesc Skodei si doar apoi sa cumperi, cand esti sigur.

Sent using Tapatalk2

Offline SCM

• Doar inscris
  • Locaţia: Valcea
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda Octavia II
Schimbare scaune
« Răspuns #1 : Iulie 15, 2015, 01:40:35 p.m. »
Salut,

Detin o Skoda Octavia II din 2004. Avand in vedere ca masina este foarte practica, nu am aceeasi opinie si despre confort. De aceea m-am gandit sa va intreb daca exista posibilitatea ca scaunele din fata sa le pot inlocui cu unele mai confortabile. Eu m-am gandit sa le inlocuiesc cu scaune de la Audi A3 8P, Skoda Superb, Volkswagen Passat/Golf/ Jetta.

Ce parere aveti? Se potrivesc? Cam cat de costisitoare ar fi operatiunea?

Va multumesc!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()