Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Mazda 2 GT 1.5 SKYACTIV-G  (Citit de 59857 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
Re: Mazda 2 GT 1.5 SKYACTIV-G
« Răspuns #87 : Martie 10, 2016, 09:22:49 a.m. »
Uff, nasol, dar e doar tabla care se repara usor, va fi ca noua repede presupun. Asteptam poze cu masina vindecata. :)
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #86 : Martie 09, 2016, 11:49:08 p.m. »
A nu, a avut nevasta-mea azi accident cu Mazda si am postat pe forumul mazda si a vazut acolo postul. Trebuiesc schimbate portierele pe dreapta, vopsite, reparat o bucata de prag si revopsit pragul si aripa spate + schimbate jantele pe dreapta.

Un tir a schimbat banda si nu s-a asigurat si a intrat in masina pe autostrada pe la vreo 80 km/h. Totul e ok, am fost azi la service si au facut o constatare ce o trimit la asigurator si o data ce dau aia acceptul vor incepe sa comande piesele. Soferul de tir si-a recunoscut si din ce am inteles a fost foarte amabil (eu n-am fost la fata locului).

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #85 : Martie 09, 2016, 02:28:07 p.m. »
Ti-ai luat garaj? ;;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #84 : Martie 09, 2016, 01:11:35 p.m. »
Ca timp, bani si influenta asupra mediului nu compenseaza spalatul acasa cu asteptatul prelungit la spalatorie, crede-ma.
Ramai doar cu deconectarea de la problemele cotidiene si cu satisfactia lucrului facut cu simt de raspundere, uitand pe moment ca munca ta este efemera. Revii cu picioarele pe pamant imediat ce te opresti la un semafor, vine o soferita cascata din spate si te loveste. Sau imediat dupa ce da o ploaie cu grindina la cateva ore dupa ce ai scos masina din garaj. Toate astea au un impact psihologic puternic asupra unuia hotarat sa-si ingrijeasca masina ca pe un bibelou.
Binenteles ca nu ma refer la tine in mod direct, vorbesc in general si.. din proprie experienta :)
Mai bine taceam.. :-<

Hai curaj si sanatate, ca se rezolva ele toate.

Offline anthurium

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: marea banie
  • Mesaje postate: 406
  • Auto: Octavia 2 1.6 mpi
« Răspuns #83 : Februarie 20, 2016, 11:56:12 p.m. »
Ce dragut, nu mi-as fi imaginat ! Imi amintesc de papagalii tai, cat am putut sa rad de filmuletul postat de tine, asa si cu nasucul de ren ,tare haios !
Florile merg atât de departe cu bunătatea lor, încât parfumează mâinile celor care le strivesc.

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #82 : Februarie 20, 2016, 11:41:25 p.m. »
Nasul de ren a fost de sarbatori. L-am dat jos de mult :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline anthurium

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: marea banie
  • Mesaje postate: 406
  • Auto: Octavia 2 1.6 mpi
« Răspuns #81 : Februarie 20, 2016, 11:40:11 p.m. »
Nu am vazut pana acum ca ti-ai schimbat masina, tot mazda ai ales ! Sa o stapanesti sanatos ! E f f frumoasa , dar nu inteleg ce este cu bulina rosie care acopera sigla ? Pare un nasuc, are functii speciale? Amusineaza ? :)
Florile merg atât de departe cu bunătatea lor, încât parfumează mâinile celor care le strivesc.

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #80 : Februarie 20, 2016, 11:14:15 p.m. »
Azi am trecut de 8000km cu masina si inca sunt foarte incantat. Cutia de viteze se misca mai bine, mai usor si motorul pare mai elastic. Am tinut o evidenta a consumului pe spritmonitor si e la 5,77% si un cost de 507Euro. In continuare consumul la pompa e identic cu ce indica pe bord. Urmeaza sa fac un mic road trip prin Irlanda si cred ca o sa mai pun 1000km.

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #79 : Decembrie 23, 2015, 10:56:46 p.m. »
Da, aia e acceleratia. Cu treapta a 2a se duce mai bine (in datele tehnice zice 0 - 100 km/h in 9.4s) dar a fost ceva de moment (am luat telefonul sa caut ceva pe google maps si nu mai stiam ce; in lipsa de idei asta am facut cat am fost singur pe drumul ala).

Am deja portiuni cu vopseaua sarita pe capota si am luat un creion corector. In fiecare sapamana se mai aduna ceva dar 50km zilnic pe autostrada cu 80-100km/h in trafic mare, cam asta e. Si mie imi place foarte mult cum arata pe culoarea asta; si in seara asta, la lumina becurilor de pe strada lucea foarte fain. (ideal ar fi fost o Mazda 3 2.0 165CP pe culoarea asta, dar na.. nu se vinde aici)

Irlanda e mai ciudata: e cu volanul pe dreapta si sistem metric.

L.E. Octavia se pare ca se intoarce in Romania. Am fost contactat acum cateva saptamani pe Facebook de un individ ce a cumparat masina de la dealer din Irlanda. Sper sa n-aiba omul probleme cu ea si sa-l faca fericit.
« Ultima Modificare: Decembrie 23, 2015, 11:08:49 p.m. de Iulian M »

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #78 : Decembrie 23, 2015, 09:29:45 p.m. »
Frumoasa rau masinuta, mai ales asa curata. :) Eu unul sunt invidios pe lipsa totala a zgarieturilor, ori in tara e extrem de greu sa mentii masina fara zgarieturi / portiuni mici cu vopseaua sarita, ori sunt eu ghinionist. :)

Legat de filmulet, nu vreau sa fiu rau :D dar acceleratia e slabuta. Probabil plecat cu a 2-a ar fi fost mai bine. :)
A, si n-ar trebui sa ai vitezometrul in mile? :D
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #77 : Decembrie 23, 2015, 06:11:09 p.m. »
Acum vreo 2-3 zile am incercat sa spal eu masina singur la o spalatorie self-service dar n-am facut mare branza (aveau ei un fel de burete dar cred ca era murdar). Intr-un mall astazi am vazut o spalatorie in parcare la care am facut un fel de interior-exterior la vreo 40Euro. (pareau destul de profi baietii si aveau si servicii de detailing acolo (probabil de aici si pretul mare)). In ultimele saptamani ploua des si parca ceara data de mine nu mai face fata si masina are un fel de jeg non stop..., asa ca azi i-am mai dat o ceara.

Cateva poze dupa ce am spalat masina la baietii aia: (facute cu DSLR-ul):

Cateva poze dupa ceruit (nu mai aveam DSLR-ul cu mine si am facut cu telefonul):

Setul de poze e facut la un interval de ~2 ore. In primele poze erau vreo 12 grade, soare si vant aproape deloc. In ultimele vreo 10 grade (feels like 3), vant de 70 km/h si rafale de 120 km/h. (numai bine pentru mine de mers la aeroport si vazut avioanele cum aterizeaza :) ). Meh, Irlanda.

Si un 60-100 km/h in treapta a 3a. (cuplul maxim e la 4000RPM si de pe acolo incepe sa traga dar am intalnit trafic): https://youtu.be/KHOV9DGz9O8

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #76 : Decembrie 19, 2015, 04:49:28 p.m. »
Eh, poluez mai putin cu masina :p

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #75 : Decembrie 19, 2015, 04:42:52 p.m. »
Nu salvezi planeta,renii,etc..
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #74 : Decembrie 19, 2015, 04:01:57 p.m. »
M2 e mica dar totusi incapatoare.

Offline james kilowatt

• Expert
  • Locaţia: Europa
  • Mesaje postate: 2786
  • Auto: Mazda CX30 SkyX AT AWD
« Răspuns #73 : Decembrie 07, 2015, 02:25:32 p.m. »
Bre, nu-ti mai ajunge strada, ai nevoie de aeroport acum pentru OZN-ul tau? :))
Mazda CX-30 Rosie 2020
Skoda Superb 1.8 TSI 2010 - in Ilfov

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()