Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Montare incalzire scaune  (Citit de 8209 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline al bundy

• Expert
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 984
  • Auto: O2 FL 2.0 TDI 140 AG
Re: Montare incalzire scaune
« Răspuns #4 : Octombrie 07, 2015, 07:34:22 p.m. »
MAsina nu este precablata.
Pct 1:
Daca iei scaunele de pe alta masina si le montezi pe a ta iti mai trebuie mufele de sub scaune si panoul de climatronic si de tras firele in masina intre scaune, sigurante si climatronic, astea ineamna vreo 3 ore de munca.
Pcta 2.
Daca ai doar pernele de incalzire si atat trebuie desfacuta tapiteria de pe scaune, bagate pernele si termistorii, de mintat modulul de incalzire sub scaun, de tras firele pana la mufele din podea si apoi pasii descrisi la pct 1. se mai adauga alte 3 ore de munca.

daca te intereseaza iti pot da codurile pieselor de care ai nevoie. Si de asemenea ceva info de spre montaj.
Interfata de diagnoza ORIGINALA, intotdeauna ultima versiune , upgrade-uri (tempomat, diferiti senzori) si reparatii instalatii electrice.

Offline marius_f

• Gold member
  • Locaţia: craiova
  • Mesaje postate: 620
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 2, 2.0 tdi, bkd, dsg
« Răspuns #3 : Octombrie 06, 2015, 02:32:16 p.m. »
salut
mersi de raspuns

Insa, eu am gasit la cineva, incalzire originala de octavia 2. adica incalzirea din scaune si panoul de climatronic
Dar omul doar atat are si nu stie daca mai trebuie si altceva

Asa ca vreau sa stiu ce mi-ar mai trebui, in afara de cele enumerate mai sus, pt montarea unei incalziri originale ? Adica relee, mufe, cablaraie ... ? :-/

Este deja precablata masina ?
Unde ar trebui sa ma uit sa vad daca este deja precablata ?

Multumesc inca o data

Offline asterix

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 87
  • Doar Inscris
  • Auto: O2 FL 1.4 TSI DRIVE
« Răspuns #2 : Octombrie 06, 2015, 11:36:53 a.m. »
Hai sa te ajut eu cu un raspuns pentru ca am montat si pe Skoda si pe Logan

Uite ce trebuie facut :
- cumperi un kit incalzire scaune - sa fie pe baza de carbon , nu cu rezistente
- trebuie mers la un atelier care face tapiterii si montat foliile de carbon intre burete si tapiterie (sau la cineva care se pricepe sa faca asta )
- mers la un electrician  pentru a alimenta kitul.Kit-ul vine cu butoanele lui (de obicei rotunde cu diametru de 2 cm) si va trebui sa gasesti un loc in masina unde sa le montezi ...
o solutie OEM 100% cred ca e imposibila, doar daca ei incalzirea cu totul de la alta masina ...

Offline marius_f

• Gold member
  • Locaţia: craiova
  • Mesaje postate: 620
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 2, 2.0 tdi, bkd, dsg
Montare incalzire scaune
« Răspuns #1 : Octombrie 06, 2015, 11:21:52 a.m. »
salut

am dat cautare insa nu am gasit vreun subiect postat pe aceasta tema pt O2
imi cer scuze anticipat moderatorilor, daca exista deja acest subiect

As vrea sa imi montez incalzire in scaune, deoarece va veni ''iarna cea draguta''

Insa nu stiu exact ce mi-ar mai trebui in afara de panoul de comanda de la climatronic (cel cu butoane pt incalzire) si incalzirea din scaune

Nu as vrea sa cumpar scaunele cu totul

Masina este deja precablata pt asa ceva ? (cum as putea verifica)

Imi mai trebuiesc relee sau alte componente in afara de panou climatronic si incalzirea din scaune ?

masina : octavia 2 diesel din 2005 motor 2.0 tdi cod motor bkd, climatronic

Multumesc

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()