Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ulei Servo Skoda Fabia 2 Combi 1.2  (Citit de 5921 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
Re: Ulei Servo Skoda Fabia 2 Combi 1.2
« Răspuns #2 : Octombrie 15, 2015, 09:40:35 a.m. »
Te duci daca doresti la orice magazin de piese auto gen Autokarma,Volksparts si cei de acolo stiu ce sa.ti recomande
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline adi4x

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda Fabia 2 Combi 1.2
Ulei Servo Skoda Fabia 2 Combi 1.2
« Răspuns #1 : Octombrie 15, 2015, 09:07:44 a.m. »

Masina am cumparat-o in Noembrie 2010. In prezent are 33.000 KM

Acum aproximativ 10 luni mi-a aparut o problema cu directia. Inca de anul trecut observasem faptul ca volanul opunea o oarecare rezistenta la viraje insa nefiind deranjant am continuat sa o folosesc asa. Prin Februarie Martie am observat o pata de ulei la roata din fata dreapta si am ajuns la concluzia (corecta) ca este vorba de lichid din caseta de servo directie.

Tatal meu a completat deficitul cu ulei FEBI 06161 insa nu era specificat Fabia pe eticheta ci VW, FOr, Opel si altele. Cu toate astea am mers perfect.

Acum am din nou probleme si as vrea sa intreb cunoscatorii: ce tip de Ulei Servo Skoda Fabia 2 Combi 1.2 sa folosesc ? Eventual sa imi sugerati de unde pot sa il cumpar la un pret bun.

PS: Deocamdata nu imi pun problema sa inlocuiesc cutia de directie.. SH 800 - 1000 LEI - noua costa peste 1800 LEI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()