Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Senzori uzura placute frana ?  (Citit de 5832 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3204
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
Re: Senzori uzura placute frana ?
« Răspuns #3 : Octombrie 26, 2015, 10:15:31 a.m. »
A mea e din 2010 si are senzor pentru placute.
Am combinat pe fata discuri ATE normale cu placute Bosch de 6300 de km si sunt multumit.Vedem pana la capat ce si cum.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
Re: Senzori uzura placute frana ?
« Răspuns #2 : Octombrie 26, 2015, 09:42:29 a.m. »
Numarul de kilometri nu este foarte relevant pentru gradul de uzura al placutelor de frana, conteaza si modul de conducere. Sunt care le schimba la 25000, 50000 sau chiar 100000 km.
Nu toate variantele au senzor de uzura al placutelor de frana. Poti verifica virand rotile la maxim si uitandu-te la roata stanga față: daca observi un fir ce duce la placutele de frana, inseamna ca ai senzor. Deasemenea, cand pui contactul ar trebuie sa vezi aprinzandu-se pentru scurt timp si martorul luminos din bord.
Ca marca de placute poti alege intre ATE, Ferodo sau TRW, in ordinea aceasta. Nu Bosch!

Offline Nyckutz

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 16
Senzori uzura placute frana ?
« Răspuns #1 : Octombrie 25, 2015, 08:28:37 p.m. »
Salutare !
Detin o skoda octavia 2 fl,1.6 mpi varianta drive plus.Am ajuns la 78000 de km si martorul de la placutele de frana nu s a aprins.Este dotata aceasta varianta cu asa ceva ? Pentru ca mi se pare destul de suspect...
2.Ce placute recomandati la schimb ?
3.E prima mea masina,iar din cate am citit pe la 80.000 km ar cam trebui schimbata si distributia.Cam cat ajunge in reprezentanta operatiunea ? Multumesc!
Ps; scuzati eventualele greseli,tastez de pe telefon !

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()