Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Drivetest: Renault Modus dci 85  (Citit de 6489 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline james kilowatt

• Expert
  • Locaţia: Europa
  • Mesaje postate: 2786
  • Auto: Mazda CX30 SkyX AT AWD
Re: Drivetest: Renault Modus dci 85
« Răspuns #4 : Octombrie 02, 2016, 10:16:50 p.m. »
Apropo,  escrocul de unde am luat-o cauta un itist ieftin,   să-i facă nu știu ce aplicație.  Zicea ceva de php,  si nu ca cauta pe cineva foarte avansat.   Știa că-s multi în România și m-a întrebat dacă nu știu vreunul.... Asa că,  aviz amatorilor.  Nu cred că e dispus să plătească prea grozav însă e vorba de stat măcar pe coasta de azur.  Dacă cineva e intre joburi si vrea  să-și refacă de bronzul...
Mazda CX-30 Rosie 2020
Skoda Superb 1.8 TSI 2010 - in Ilfov

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3203
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
« Răspuns #3 : Octombrie 02, 2016, 09:40:26 p.m. »
Cred ca are o gura de vizitare in pasajul rotii. Parca asa era la megane. Bine, trebuia sa ai maini de ginecolog

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
« Răspuns #2 : Octombrie 02, 2016, 07:05:52 p.m. »
Mda ... numai sa nu te puna dracu sa vrei sa schimbi un bec de far, ca ai pus-o !!! Trebuie sa dai toata fata jos (aka bara aia de neam prost, cat un sfert de masina) ...
« Ultima Modificare: Octombrie 02, 2016, 07:08:54 p.m. de Shymano »
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline james kilowatt

• Expert
  • Locaţia: Europa
  • Mesaje postate: 2786
  • Auto: Mazda CX30 SkyX AT AWD
Drivetest: Renault Modus dci 85
« Răspuns #1 : Octombrie 02, 2016, 03:10:38 p.m. »

Putina arheologie auto.
Adica un mic drivestest cu un Renault Modus 1.5 dci 85CP aflat nu la prima tinerete, insa nici cu un milion de km. Ci doar cu ceva sub 120kkm.
Masina inchiriata de pe drivy.com, la pret de o pizza / zi (29€/doua zile, incluzand o asigurare suplimentara de 5€).

La banii astia nu poti avea pretentii de masina noua. Exterior zgariat absolut peste tot, interiorul insa suprinzator de .... jerpelit. Nu stiu cum a ajuns in doar 120kkm atat de rau. Toata imitatia de piele (volan, schimbator) complet jupuite. plasticul patat, greu de spus cu ce.  De fapt am un printscreen cu starea masinii in care am luat-o, unde sunt trecute defectele... si lista e lunga :D

Insa desi interiorul estetic e praf, in mod surprinzator, NU are greieri. Nu scartaie, nu trancane nimic la ea.  Dpdv tehnic pare foarte solida.

Impresii:
++ vizibilitate in toate directiile, si habitaclu luminos si spatios tinand cont de dimensiuni.
++ posibilitati multe de reglaj a scaunului incat e confortabil. Poate fi inclusiv pus in pozitia "pe WC" tipica suv-urilor fara sa dai cu capul in tavan, caz in care ramane spatiu absolut decent la picioare si in spate.
+ lipsa greieri
+ insonorizare decenta, nu extraordinara insa zgomotul la un nivel decent, nu e deranjant
+ cutie de viteze inca precisa.
+ faruri bunisoare

- Motor destul de anemic. Ma asteptam la ceva mai mult de la dci-ul de 85CP, insa ramane slabut.  Vechiul meu Getz, 1.5 88CP se simtea mai rapid, probabil pentru ca cei 88CP erau disponibili repede.
- Interior degradat. Greu de spus daca e datorita calitatii slabe sau o fi avut proprietarul in pitbull
- nu-mi place tabloul de bord central, si turometrul ilizibil.
- zgomot aerodinamic la viteze ridicate
- Frane asa si asa... pe spate sunt cu tamburi. Cred ca ar fi meritat niste discuri si in spate.
- - tinuta de drum in viraje slaba, datorita pozitiei inalte se simte cum se inclina pe serpentine (majoritatea kilometrilor au fost facuti in zona cu multe serpentine). Posibil sa fi fost si suspensia trecuta de prima tinerete.

Consumul pe BC era 5.6 pe ultimii 4000km, cu o medie de viteza de 30km/h. Eu am scos (mergand in general in zona montana si relativ aglomerata) 5.9 la pompa pe 140km.  E destul de economica, cu Getzul as fi scos mai mult.

In rezumat, nu e o "driver's car". Pentru cine vrea nerv si scarturi de cauciucuri mai bine se uita in alta parte.  Insa pe de alta parte, pentru cine cauta o masina pentru mers linistit, (eventual si pentru doamna) e o alegere buna daca poate fi gasita una in mintile ei si cu interiorul intreg. Geamurile mari fac o fac placuta in interior, si multor doamne pozitia inalta de condus le da un sentiment de siguranta.  In ciuda dimensiunilor mici e spatioasa in interior, seamana a mini-monovolum.
Pentru dus pramatia la scoala, pian, meditatia la matematica, meditatia la romana, ora de engleza si cursul de creativitate poate fi o optiune interesanta, mai ales daca asta e mai degraba responsabilitatea doamnei.

image a telecharger gratuitement
« Ultima Modificare: Octombrie 02, 2016, 03:12:11 p.m. de james kilowatt »
Mazda CX-30 Rosie 2020
Skoda Superb 1.8 TSI 2010 - in Ilfov

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()