Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Care este cea mai buna benzina pentru 2.0 TFSI, cod motor BWA?  (Citit de 20279 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
Re: Care este cea mai buna benzina pentru 2.0 TFSI, cod motor BWA?
« Răspuns #2 : Noiembrie 22, 2016, 04:51:42 p.m. »
Mituri urbane, mergi linistit pe cea mai buna benzina in continuare. :)
Asteptam si alte pareri totusi, nu care cumva sa dezinformez.  ;)
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline rider.moh

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 25
  • VeReSist
  • Auto: Skoda Octavia 2 VRS 2.0 TFSI
Care este cea mai buna benzina pentru 2.0 TFSI, cod motor BWA?
« Răspuns #1 : Noiembrie 22, 2016, 11:20:47 a.m. »
Salutare dragi colegi de forum! Cineva cu Octavia 2 RS 2.0 TFSI imi spunea sa nu folosesc benzina cu cifra octanica mai mare de 95 (desi cred ca nici o benzina de la noi nu are inca cifra octanica care ar trebui..), pentru ca nu face bine motorului. Cica s-ar strica ceva pe la canister filter/carbon..daca tin bine minte.Eu de anul trecut din Mai de cand am cumparat masina (fabricatie Noiembrie 2007, cod motor BWA, luata la cca. 113.500 km) n-am pus decat benzina cu cifra octanica cea mai mare : MOL Evo, OMV 100 MaxxMotion, ROMPETROL EfixS. Zicea respectivul ca motorul oricum este puternic si nu are nevoie de benzina cu cifra octanica mare, ca e arderea prea puternica..Voi ce parere aveti? Si mai ales cei care aveti motorizarea 2.0 TFSI, care benzina de la noi vi s-a parut cea mai buna?Va multumesc anticipat!Cu stima!
« Ultima Modificare: Noiembrie 22, 2016, 11:30:15 a.m. de rider.moh »
VeReSist începător

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()